Mama Cristinei de la Insula Iubirii, după ce soțul ei, Andrei Rotaru, a umilit-o în emisiune: "Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură" / Cei doi sunt căsătoriți de zece ani

 Dumba Gabriela
.

Mama Cristinei de la Insula Iubirii i-a trimis fiicei sale un mesaj de încurajare, pe rețelele de socializare, după ce concurenta a fost trădată de soțul ei încă din primele zile petrecute în casă cu ispitele. Cristina și Andrei Rotaru s-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu” și erau căsătoriți de 10 ani în momentul în care s-au înscris la Insula Iubirii pentru a-și testa relația.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cristina de la Insula Iubirii a descoperit, șocată, că bărbatul cu care este căsătorită de 10 ani a căzut în ispită încă din primele zile. Andrei Rotaru s-a îndrăgostit de o ispită și a declarat că el nu a fost fericit niciodată cu Cristina, cuvinte care au fost primite cu râuri de lacrimi de soția lui.

4tw2ccdtncia3wukkanj-24tw2ccdtncia3wukkanj-2

Mama Cristinei de la Insula Iubirii, mesaj de încurajare după ce ginerele ei, Andrei Rotaru, a căzut în ispită

Andrei Rotaru a pus ochii pe una dintre ispite încă din prima zi petrecută la Insula Iubirii și ulterior i-a recunoscut acesteia că s-a îndrăgostit la prima vedere de ea. Între timp au petrecut mai multe momente de intimitate împreună și din imaginile difuzate în ultima seară părea că s-au sărutat pe plajă.

Cristina a fost șocată să asiste la acele scene pentru că avea foarte mare încredere în căsnicia ei și credea că nu există ispită pe lume care să intervină între ea și Andrei. Au fost difuzate mai multe imagini în care concurenta plângea în hohote.

„Capul sus, fetița mamei, nu ai de ce pleca capul. Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură, adică nu te merită și te respectă.

Te iubesc, îngerul meu de copil. Insula iubirii și-a dorit-o soțul tău să-ți arate de ce e capabil. Dezamăgire Andrei Rotaru, totală', este mesajul transmis de mama Cristinei, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: „A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!’

Citește și: Georgică Cornu, părăsit de noua iubită din cauza Marinei Almășan. Cum a reacționat după ce prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces: „Stai în banca ta, lumea te știe cine ești. Voi solicita…

Andrei Rotaru, soțul Cristinei, pus la zid și de fanii Insula Iubirii pentru comportamentul său

Nici fanii insula Iubirii nu au reacționat prea bine când au văzut imaginile cu Andrei Rotaru împreună cu ispita, pentru că toată lumea se aștepta ca el și Cristina să treacă testul fidelității.

„O mizerie de băiat, bărbat nici în următorii 10 ani', „Nu are vină ispita, ea a venit să își facă treaba, vina e doar a lui, după 10 ani să vii să vorbești despre nevasta ta ca de o mașină…', „Părerea mea este că el a vrut să meargă la emisiune ca să scape puțin de Cristina.

S-a dus acolo cu intenții clare. Îți dai seama când a scăpat după 10 ani… la asta duce lipsa de libertate. El a știut ce urmează să facă…', „Mi s-a rupt sufletul aseară când am vazut-o pe Cristina în ce stare era. Când ea 10 ani a cunoscut doar viața cu el, prin el, organizată și condusă de el', sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Andrei și Cristina s-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu” și s-au căsătorit la „Nuntă cu scântei”

Andrei și Cristina Rotaru formează unul dintre cupluirle de la Insula Iubirii 2024. Cei doi s-au cunoscut în cadrul sezonului 3 al show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu, în 2014.

'Am intrat cu gândul să îmi demonstrez că iubirea adevărată există, deși nu mi-a fost dat să mă bucur de ea până în acel moment! Aici mi-am îndeplinit cel mai mare vis, m-am căsătorit!!!', spunea Andrei după anul petrecut în casa MPFM.

La asta visa și Cristina: 'Îmi doream să îmi găsesc jumătatea, deși visul meu părea de neatins, cu toate astea l-am întîlnit pe el, alesul inimii mele, Andrei. Cine ar fi crezut? Nici măcar eu…'.

Ulterior, în 2017, s-au căsătorit într-o altă emisiune TV, „Nuntă cu scântei”, prezentată atunci de Ana Morodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton