Cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie, la 64 de ani. „Tanti Ludmila”, apariție de senzație, la piscină

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie, la 64 de ani. Ludmila Bălan este o prezentatoare TV din Republica Moldova, cunoscută pentru emisiuni precum „Căsuța cu povești', „de la 5 la 10', „Noapte bună, copii!' sau „Tanti Ludmila Show'. La 64 de ani, aceasta se poate lăuda cu un corp de invidiat. Recent, mama lui Dan Bălan a postat câteva fotografii în costum de baie, iar fanii au rămas impresionați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

 Ludmila Bălan și-a început cariera în televiziune la 19 ani la postul „Moldova 1', unde a activat timp de 10 ani. De-a lungul timpului, aceasta a fost apreciată atât pentru calitățile sale de crainică, cât și pentru aspectul său fizic. Prin fiecare apariție, mama lui Dan Bălan a avut grijă să fie stilată și fără cusur. În 2008, la vârsta de 50 de ani, aceasta a pozat în costum de baie pentru revista VIP Magazin. În 2013, aceasta s-a lansat și în muzică, piesa sa de debut intitulându-se „Pentru o sărutare'. Ani mai târziu, prezentatoarea continuă să surprindă prin aparițiile sale.

ludmila-balan-2ludmila-balan-2

Pe rețelele de socializare, Ludmila Bălan a postat câteva fotografii de la piscină și arată senzațional. Iată cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie, la 64 de ani!

Citește și: Mama lui Dan Bălan sărbătorește 43 de ani de căsnicie.Ce fotografie a postat Tanti Ludmila din ziua nunții

Citește și: Mama lui Dan Bălan, internată două luni la ATI, din cauza COVID-19:”Le mulțumesc medicilor care m-au salvat!”

Citește și: Ramona Crăciunescu de la Survivor, la locul tragediei unde au murit fetița și iubitul ei:”Încă se mai văd urme”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Ancăi Țurcașiu, după divorț:„Sunt răsfățată și iubită' / EXCLUSIV

Cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie, la 64 de ani

Mama lui Dan Bălan are o carieră de succes și nu este singurul lucru cu care se poate lăuda. Chiar dacă anii au trecut, aceasta are o siluetă incredibilă și un ten lipsit de riduri. Vedeta este preocupată de aspectul fizic și a petrecut multe ore în sala de sport și în saloanele de înfrumusețare.

Interpreta acordă o atenție deosebită stilului de viață, iar rezultatul este vizibil. Recent, aceasta a postat câteva fotografii într-un costum de baie galben și a primit numeroase complimente din partea urmăritorilor săi: „Ce bine arătați!', „Și mereu tânără', „Minunată și foarte frumoasă'.

„Gândește-te întotdeauna numai la bine și binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni', este mesajul care însoțește fotografiile.

Ludmila Bălan, despre secretul frumuseții

În interviurile mai vechi, Ludmila Bălan a mărturisit că, de-a lungul anilor, a fost întotdeauna atentă la ceea ce mănâncă. Deși este o muncă grea, tanti Ludmila a fost încurajată de membrii familiei, iar, astăzi, arată ca la 30 de ani.

„Cred în energia care se transmite, care face să se întâmple ceea ce vrei să se întâmple cu adevărat. (…) Trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin', a susținut aceasta, potrivit ciao.ro.

Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Dan Bălan

Mihai, tatăl artistului, s-a născut pe 15 februarie 1954, în satul Trebujeni din raionul Orhei. În 1979 a absolvit Universitatea de Stat, facultatea de Filologie (limba și literatură română, specialitatea jurnalism). După care, tatăl lui Dan Bălan a urmat cursuri diplomatice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României, în 1992.

Mihai Bălan lucrează în serviciul diplomatic din 1990, iar în această perioadă a fost ambasadorul Moldovei în Israel, Grecia și Cipru. Din 2012 până în 2017, tatăl lui Dan Bălan a fost Director al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova.

Mihai a cunoscut-o pe Ludmila în timpul studiilor, iar pe 6 februarie s-a născut Dan Bălan, primul copil al cuplului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton