Mama Gabrielei Prisăcariu nu a fost de acord, inițial, cu relația dintre ea și Dani Oțil: "Când i-am zis că mă văd cu el..."

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de cinci ani, iar anul acesta s-au căsătorit religios într-un cadrul de poveste. Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că mama sa nu a fost de acord la început cu relația dintre ea și Dani Oțil. Prezentatorul tv și modelul au împreună un băiețel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de cinci ani și au un băiețel, Tiago. Prezentatorul Tv se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Matinalul de la Antena 1 s-a căsătorit religios cu soția sa, în urmă cu o lună.

gabriela prisacariu si dani otil relatiegabriela prisacariu si dani otil relatie

Recent, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că la început, mama sa nu a fost de acord cu relația dintre ea și Dani Oțil. În prezent, aceasta are o relație bună cu soțul ei și se înteleg foarte bine. De asemenea, fotomodelul a declarat că Dani a cucerit-o cu glumele sale.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, momente neplăcute în vacanța din Grecia. Ce au pățit în luna de miere: „O să stăm dezbrăcați”

Citește și:Ce destinație au ales Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru luna de miere: „O locație superbă'. Soția prezentatorului TV a făcut furori în costum de baie

Citește și:Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. În ce emisiune va apărea, din toamnă, la Pro TV: „Scoate-mă din platou…”

Citește și:Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc 4 ani de la căsătoria religioasă: 'Ne iubim din ce în ce mai mult'. Imagini speciale din ziua nunții lor

Mama Gabrielei Prisăcariu nu a fost de acord, inițial, cu relația dintre ea și Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit religios și au împreună un copil, Tiago. Prezentatorul Tv și fotomodelul s-au cunoscut în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Recent, Gabriela Prisăcariu a declarat că inițial, mama sa nu a fost de acord cu relația dintre ea și Dani Otil. Ulterior, mama sa a început să-l îndrăgească pe Dani Oțil,iar acum au o relație foarte bună.

Mama mea nu a fost inițial de acord când i-am zis că mă văd cu Dani Oțil. Acum este mai întâi Dai și pe urmă eu„, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru cancan.

Ce relație are Gabriela Prisăcariu cu mama lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a vorbit și despre relația pe care o are cu mama lui Dani Oțil. Vedeta a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu părinții soțului ei, pe care îi iubește și îi respectă. „ Da, și eu o iubesc și o respect și îi iubesc foarte mult pentru că sunt părinții lui Dani și îi admir pentru asta.', a spus Gabriela Prisăcariu, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Gabriela Prisăcariu se declară foarte fericită în căsnicia cu Dani Oțil și a spus că în relația cu soțul ei ea lasă orgoliul mult mai repede deoparte. „Mi-ar plăcea să zic că Dani, dar eu.',  a mai spus Gabriela Prisăcariu. În urmă cu o lună, cei doi s-au căsătorit religios, iar la marele eveniment au participat foarte multi invitați. Am avut emoții, nu știu de ce sunt emotivă! Sunt în vârstă, de aceea. Merg la petrecere, cum să nu. Fără mine nu se face nimic. Vă spun, am fost mare dansatoare când am fost la facultate și acum merg mai greu și mă doare sufletul că nu pot.', a mărturisit Dorina, mama lui Dani Oțil, la nunta fiului ei. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton