Mama Geta a dezvăluit câți bani a primit fiul ei, Iancu Sterp, pentru Survivor all Stars: "Săracul, cât a tras! Nu e atât de mult pentru ce au ei de făcut acolo"

 Oana Pantazi
.

Înainte de Marea Finală, Mama Geta a dezvăluit câți bani a primit fiul ei, Iancu Sterp, pentru participarea la Survivor All Stars. Aceasta speră ca Iancu să câștige finala și, implicit, premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. Mama Războinicului își dorește să nu câștige Zanni și de data aceasta, mai ales că are planuri mari cu premiul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În această seară, de la ora 20.00, se transmite live Finala Survivor All Stars, iar emoțiile sunt imense atât în rândul concurențiilor și al familiilor acestora, cât și în rândul fanilor care așteaptă cu nerăbdare deznodământul. În finală au rămas 3 dintre cei mai buni – Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu – și toți trei sunt determinați să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro. Mama Geta, care speră ca fiul ei să vină acasă cu premiul, a dezvăluit câți bani a câștigat Iancu Sterp la Survivor all Stars.

2543e23b-3665-4750-86b0-241be514a9e5-1-12543e23b-3665-4750-86b0-241be514a9e5-1-1

Mama Geta a dezvăluit câți bani a primit fiul ei, Iancu Sterp, pentru Survivor all Stars

Mai sunt doar câteva ore până la desemnarea câștigătorului Survivor all Stars 2024, iar Mama Geta are mari emoții pentru fiul ei, Iancu Sterp. Acesta va lupta în semifinală, diseară, cu Zanni și Andrei Ciobanu, doi concurenți extrem de puternici. Mama lui Iancu speră ca fiul ei să vină acasă cu marele premiu, considerând că merită să câștige. Mai mult, aceasta spune că suma pe care a primit-o fiul ei pentru participarea la Survivor All Stars nu este atât de mare comparativ cu efortul pe care l-a depus în cadrul competiției.

Citește și: ‘Chiar are nevoie de acei bani, pentru că o să aibă loc nunta la toamnă. Și am pus-o chiar de ziua lui… Ce spune Mama Geta despre nunta lui Iancu Sterp și despre evoluția lui la Survivor / EXCLUSIV

Citește și: De ce vorbește Mama Geta rar cu logodnica lui Iancu Sterp: ‘Să nu creadă că-i țin contul… Ce spune despre viitoarea noră și despre evoluția fiului ei la Survivor All Stars / EXCLUSIV

Nu în ultimul rând, Mama Geta a recunoscut că nu-și dorește ca Zanni să câștige din nou competiția.

'Iancu al meu a muncit foarte mult, l-am susținut de acasă, m-am uitat mereu la televizor, săracul, cât a tras! A fost plătit, din câte am auzit, cu vreo 2.500 de euro, pe săptămână, însă nu e atât de mult pentru ce au ei de făcut acolo. Important ar fi, de fapt, premiul cel mare, de 100.000 de euro.

Sper să nu-l ia tot Zanni, el a mai câștigat în altă ediție, nu ar fi corect. Să-l câștige însă cine merită, iar fiului meu să îi ajute Dumnezeu să se descurce în această finală grea! El este foarte bun la probele de forță, dacă va avea în finală, le dă clasă!

Este sportiv, știe să dea ce are mai bun în competiții, așa că se va concentra și-n această seară. Succes, puiul mamii!', a spus Mama Geta pentru Playtech.

Ce vrea Mama Geta să facă cu premiul de 100.000 de euro dacă Iancu Sterp câștigă Survivor all Stars

În ceea ce privește premiul de 100.000 de euro, Mama Geta și-a făcut deja planurile în cazul în care Iancu va câștiga Survivor all Stars. Aceasta își dorește ca fiul ei să aibă casă, așa că promite să-i ia toți banii și să-i folosească în acest scop.

Păi, poate că nu știți, dar el stă cu mine, nu are casă, masă, nimic nu are. Dacă Iancu iese câștigător și primește cei 100.000 de euro, mi-aș dori să pun eu mâna pe bani, să mă ocup personal ca să îi fac casă din temelie.

Nu vede niciun leu! Teren are, din acești bani aduc arhitect și muncitori și îi fac casă, eu personal voi supraveghea lucrările. E bărbat, trebuie să aibă și el casa lui!’, a dezvăluit Mama Geta pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton