De ce vorbește Mama Geta rar cu logodnica lui Iancu Sterp: ”Să nu creadă că-i țin contul...” Ce spune despre viitoarea noră și despre evoluția fiului ei la Survivor All Stars / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mama Geta nu are liniște și se gândește numai la fiul ei, Iancu, care se află în competiția Survivor All Stars. Femeia susține că nu poate să pună nimic în gură fără să îi vină în minte moștenitorul ei și să se întrebe dacă el a mâncat, dacă este sănătos, dacă este totul în regulă…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Geta, mama lui Iancu Sterp nu are liniște și se gândește numai la fiul ei, care se află, în prezent, în competiția Survivor All Stars. Femeia are emoții pentru moștenitorul ei, care este plecat departe de casă, în Republica Dominicană, unde trăiește în condiții extrem de dificile.

mama-geta-3mama-geta-3

Citește și: Mama Geta, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore: 'Un singur lucru să nu uitați…'

Citește și: Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. De ce s-a despărțit de tatăl copiilor

Citește și: Denis Hanganu și-a cerut soția în căsătorie în munții Alpi. Cum a fost la nunta lor: „Asemeni unui basm, un vis devenit realitate. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci…' / EXCLUSIV

Citește și: Sanda Ladoși și-a înscris băiatul și fiica la Școala Franceză, sfătuită de Andreea Esca: „Am ales-o pentru că, erau așa, ușor comuniști, ©și mie mi-a plăcut asta. Ea avea copiii acolo' / EXCLUSIV

'De câte ori bag ceva în gură, mă gândesc la el'

Geta, mama lui Iancu Sterp, îi duce grija fiului ei. Femeia susține că nu are liniște și nu poate pune nimic în gură fără să se gândească la băiatul ei aflat în prezent în show-ul difuzat de ProTV.

'Am emoții pentru el. Cum să nu am emoții? Chiar acum îi spuneam la fată că nu mai știu nimic de el. De câte ori bag ceva în gură mă gândesc la el, mă întreb dacă este mâncat și ce face și nici eu nu mai am chef să mănânc. Mă credeți? Nu-mi trebuie nimic să mănânc. Mă gândesc doar la el.', a declarat Mama Geta pentru Viva.ro.

Mama artistului susține că fiului ei îi plac cartofii prăjiți cu brânză, dar nu consumă niciodată gălbenușurile de la ouă.

'Copiii niciodată nu mi-au spus: 'mama, asta ne place cel mai mult.' Pentru ei, mâncarea a fost bună întotdeauna, indiferent ce le-am gătit. Dar la noi predomină brânza. Însă, lui îi plac cel mai mult cartofii prăjiți cu brânză de oaie deasupra. Și mai știu că de câte ori venea, dacă îi făceam ou, el nu mânca decât albușul. Gălbenușurile nu le mănâncă. În ultima vreme a practicat un sport de performanță și el nu prea a mai mâncat atâta carne ca înainte.', a mai declarat mama lui Iancu Sterp, care se află în competiția Survivor.

Mama Geta: 'Dacă eu îi fac o pizza de casă…'

Mama Geta susține că fiul ei nu mai consumă atâta carne ca înainte și că el nu este pretențios la mâncare, gingaș, cum s-a exprimat chiar aceasta. Dar, fiind la Survivor, crede că fiul ei ar mânca în clipa de față un miel întreg.

'Noi întotdeauna aveam la masă un fel de mâncare cu carne. Dar el mănâncă acum foarte multe fructe, legume, ouă… Dar dacă eu îi fac o pizza de casă, o mănâncă de numa numa. Pentru că eu insist să nu mănânce mâncare de cumpărat și atunci le prepar de toate. Și dacă fac ceva de patiserie în casă, plăcinte de tot felul, îi place să le mănânce. El în general nu e gingaș. Dar am remarcat că nu mai mănâncă atâta carne. Nu mai mănâncă el carne atâta, dar acolo, dacă găsește, ar mânca un miel întreg!', a mai declarat mama războinicului Iancu.

Cu iubita lui Iancu, Mama Geta vorbește mai rar și pentru că aceasta e ocupată, dar și pentru că nu ar vrea ca ea să creadă că o supraveghează.

'Cu iubita lui vorbesc mai rar, pentru că nu sunt omul care să deranjez. Vorbesc cu ea, dar mai rar, să nu creadă că îi țin contul. Ea se uită pe voyo la show și o mai întreb ce a mai văzut. Dar ea este ocupată cu serviciul. Îi duce dorul foate mult și i-am ridicat moralul cât am putut eu. Dar atâta mă gândesc și la el că nu știu absolut nimic de el.', a povestit Mama Geta.

Cine este mama lui Iancu Sterp și de ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei

Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. Mama Geta, așa cum este cunoscută pe internet, a ajuns să fie foarte apreciată și urmărită, în mediul online, la fel ca fiii ei. Culiță Sterp este foarte cunoscut pe plan muzical, iar Iancu a intrat în atenția publicului după ce a apărut la mai multe show-uri tv.

Mama Geta este despărțită de tatăl copiilor ei. Cei doi nu-și vorbesc de ani buni, de când bărbatul ar fi plecat de acasă și ar fi lăsat-o cu cei patru copii. Acesta s-ar fi căsătorit cu o altă femeie între timp. Mama Geta susținea că nu-l va ierta pentru greșelile pe care fostul ei partener le-a făcut de-a lungul anilor.

Ce spunea Mama Geta despre fostul partener de viață

Mama Geta spunea, acum multă vreme, că poate ar putea să-l ierte pe fostul ei soț, doar de dragul copiilor. Aceasta suține că bărbatul avea o singură patimă: nu a alcoolului, nu a fumatului, ci a femeilor.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune', spunea, pentru impact.ro, mama fraţilor Sterp.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton