Mama Geta, mesaj acid pentru Zanni înainte de Finala Survivor All Stars: "Măi băiete, ai mai câștigat o dată, ai mai plecat acasă cu 100.000 de euro, iar vrei banii?" / Ce ar face cu banii dacă Iancu Sterp ar câștiga finala

 Oana Pantazi
.

Mama Geta îl critică pe Zanni cu o zi înainte de Finala Survivor All Stars, sugerând că ar fi cazul să-i lase și pe alții să câștige premiul. Dacă lupta în finală se va da între Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu, așa cum se spune, Mama Geta are toate motivele să se teamă de câștigătorul Survivor România 2021.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mama Geta, mesaj pentru Zanni înainte de Finala Survivor All Stars. Mai e doar o zi până la desemnarea câștigătorului Survivor all Stars 2024, iar mama Geta are mari emoții pentru fiul ei, Iancu Sterp. Acesta va lupta în semifinală, diseară, și conform informațiilor furnizate de Viperele Vesele, se va califica în finală, unde se va lupta cu Zanni și cu Andrei Ciobanu.

2543e23b-3665-4750-86b0-241be514a9e5-12543e23b-3665-4750-86b0-241be514a9e5-1

Mama Geta, mesaj acid pentru Zanni înainte de Finala Survivor All Stars

Emoții mari pentru concurenții Survivor all Star, care au revenit deja în Republica Dominicană, în formație completă, pentru Marea Finală. De acasă, familiile lor le țin pumnii strânși, dar totul este de acum încolo în mâinile publicului. Mama Geta speră că fiul ei, Iancu Sterp, care va intra în Finala Survivor all Stars, va câștiga competiția, mai ales că a avut un parcurs bun până acum.

'M-am uitat și aseară la 'Survivor', dragul de el, cât a muncit, este epuizat! A avut teste de îndemânare, traseu greu, își dăduse și ultima picătură de transpirație. Păcat că nu are și probe adevărate de forță, că i-ar fi făcut pe toți! Ar fi fost, de departe, cel mai bun, căci la acest capitol stă cel mai bine, el fiind un bun sportiv', a spus mama lui Iancu Sterp pentru Playtech.

Citește și: ‘Chiar are nevoie de acei bani, pentru că o să aibă loc nunta la toamnă. Și am pus-o chiar de ziua lui…’ Ce spune Mama Geta despre nunta lui Iancu Sterp și despre evoluția lui la Survivor / EXCLUSIV

Citește și: De ce vorbește Mama Geta rar cu logodnica lui Iancu Sterp: ‘Să nu creadă că-i țin contul…’ Ce spune despre viitoarea noră și despre evoluția fiului ei la Survivor All Stars / EXCLUSIV

Mai mult, Mama Geta a avut și un comentariu acid la adresa lui Zanni, concurentul care este cel mai bine cotat în momentul de față.

'Având în vedere că Zanni a fost eliminat, apoi, readus, nu ar merita premiul cel mare, să-l mai ia și altcineva. Dacă era Iancu în locul lui, îi ziceam: 'Vino, măi, băiete, acasă, cu fruntea sus, ai pierdut, aia e, vei munci pentru acești bani în țară!'. Zanni trebuia să iasă din concurs cu demnitate, dar a rămas…', a mai spus aceasta.

Mama Geta: „Dacă Iancu iese câștigător și primește cei 100.000 de euro, mi-aș dori să pun eu mâna pe bani”

Mai mult, mama lui Iancu Sterp consideră că Zanni ar trebui să-i mai lase și pe alții să câștige Survivor. De altfel, Mama Geta l-a și catalogat pe Zanni în câteva cuvinte dure…

'Colac peste pupăză mai e și certăreț, i-a jignit, și-a bătut joc de toți concurenții. Cine e acest Zanni să creadă că i se cuvine tot? Măi băiete, ai mai câștigat o dată acest concurs Survivor, ai mai plecat acasă cu 100.000 de euro, iar vrei banii? Ar fi nedrept să câștige tot el, să lase și pe altul, toți au nevoie de bani. Ar fi nedrept să câștige tot el, să lase și pe altul, toți au nevoie de bani', a mai spus Geta Sterp.

Cât despre premiul de 100.000 de euro, Mama Geta și-a făcut deja planurile în cazul în care Iancu va câștiga Survivor all Stars.

'Păi, poate că nu știți, dar el stă cu mine, nu are casă, masă, nimic nu are. Dacă Iancu iese câștigător și primește cei 100.000 de euro, mi-aș dori să pun eu mâna pe bani, să mă ocup personal ca să îi fac casă din temelie.

Nu vede niciun leu! Teren are, din acești bani aduc arhitect și muncitori și îi fac casă, eu personal voi supraveghea lucrările. E bărbat, trebuie să aibă și el casa lui!', a dezvăluit Mama Geta pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton