Mama Geta a izbucnit în hohote de plâns pe Instagram: "Ea a fost sufletul familiei"

 Dumba Gabriela
.

Zilele trecute, mama Geta a fost protagonista unui moment foarte emoționant postat de fiica ei, Ileana Sterp, pe Instagram. Mama Geta a izbucnit în hohote de plâns când a ajuns în casa părintească și aici nu a mai găsit-o pe mama ei, despre care aceasta spune că era sufletul familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu puțin timp în urmă, Ileana Sterp a postat în mediul online un filmuleț în care, la un moment dat, a surprins-o pe mama Geta în timp ce vărsa lacrimi amare de tristețe, în fața casei în care a copilărit alături de cei 12 frați ai săi.

3453434534

Mama Geta își plânge mama care a murit la vârsta de 73 de ani

Zilele trecute, mama Geta, Ileana și fiul ei, Iancu, au mers până la casa sa părintească, moment în care toate amintirile din copilărie i s-au răscolit. A început să plângă în momentul în care și-a adus aminte de mama sa, pe care a iubit-o foarte mult, și de care îi este foarte dor.

„Aici a rămas fratele meu cel mai mic din 12 frați, Liviu, care și el am înțeles că a contribuit cu multă muncă și cu mult suflet la sala de nunți a Vioricăi. Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc pe mama aici. O să mergem și până la cimitir. Cimitirul e chiar acolo, ea a fost sufletul familiei.

A murit la 73 de ani, Dumnezeu s-o ierte, să o odihnească. Mi-e foarte dor de ea. Ea, săraca, era sufletul familiei, era foarte calmă',  a spus mama Geta în clipul video postat de fiica sa, Ileana Sterp.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit

Citește și: Ce spune tatăl Andreei Bălan despre Victor Cornea, noul iubit al artistei: „Îi zic fiicei mele doar atât…’. Săndel Bălan nu l-a cunoscut încă personal

Citește și: Andreea Marin, despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la fiica ei, Violeta: „Sunt o mare vorbăreață și…'

Citește și: Ana Maria Crudu, sora Danielei Crudu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și când va naște: „Așteptăm cu mare bucurie….'

Ce mesaj emoționant a transmis mama Geta în online

Recent, mama Geta s-a confesat în mediul online, unde a scris un mesaj emoționant, distribuit la rândul său de părintele Calistrat Chifan și care ulterior a ajuns la mai mulți oameni. 

„Dacă tu nu-ți iubești mama care te-a alăptat și te-a crescut, atunci ce poți iubi mai mult. Spui așa: „Îl iubesc pe Dumnezeu care nu se vede, dar nu iubesc pe aproapele, care nu se vede”. Nu ești mincinos? Păi femeia aia stă singură sau flămândă sau bolnavă și tu spui că nu ai timp.

Cum să pierd serviciul, eu am familie, trebuie să-mi întrețin familia”. Ia-o la tine și îngrijește-o cum ai fost tu prunc și ai stat doi ani în scutece te-a șters și te-a spălat, așa trebuie să faci și tu, n-ai ce face. Te obligă conștiința creștină.',fost mărturisirea părintelui Calistrat Chiafan, pe care Mama Geta a postat-o în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton