Mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Daniela Iliescu a reacționat dur: "Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură e jale"

 Dumba Gabriela
.

Mama Geta este celebră pentru perlele pe care le spune când apare la TV, însă recent a dezvăluit, în direct, în emisiunea lui Măruță, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Daniela Iliescu a reacționat imediat, pe contul său de Instagram, și fără a folosi un nume pentru destinatarul mesajului ei, a transmis că „unii oameni” nu au educație și creierul rol nu are capacitatea de a filtra ce le iese pe gură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu și viitoarea ei soacră, mama Geta, nu au avut niciodată o relație apropiată, însă tânăra a încercat să treacă peste unele declarații răutăcioase ale femeii, de dragul lui Culiță Sterp. Ce a transmis, însă, recent mama lui Culiță Sterp, a înfuriat-o pe Daniela și a postat și ea un mesaj dur pe Instagram.

633de31301dc3-122419430-652380542317474-5592321882665335742-n633de31301dc3-122419430-652380542317474-5592321882665335742-n

Mama Geta i-a transmis viitoarei nurori că este înșelată de Culiță Sterp. Daniela Iliescu a luat foc

nvitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre participarea lui Iancu Sterp la Survivor România 2024, femeia a atins și alte subiecte, cum ar fi infidelitatea lui Culiță Sterp față de viitoarea lui soție și mamă a copilului său, Daniela Iliescu.

„Culiță cam repede și-a luat zborul și eu m-am bucurat pentru el. Chiar m-am bucurat. Pentru că umbla din pasăre în pasăre și e mai bine să ai pasărea ta. Iancu e trup și suflet doar pentru o femeie. Bag mâna în foc la orice oră. Pentru Culiță nu bag mâna… Dar eu îmi doresc. Și tot timpul am lucrat la chestia asta și l-am rugat foarte mult dintotdeauna. Pentru că i-am spus că nu duce, te duce la…', a spus mama Geta, în direct la Pro TV.

„Nu băgați mâna în foc în trecut. Acuma e altfel!', a intervenit Cătălin Măruță. „Nu bag nici acum mâna în foc…', a răspuns rapid mama lui Culiță Sterp, astfel că prezentatorul s-a lăsat păgubaș:  „Am încercat să-l scot!'.

Daniela nu s-a mai abținut de la nimic și a dat un răspuns care cu siguranță nu va fi pe placul familiei manelistului. „De la unii oameni nici Dumnezeu nu cere. Ce pretenții să avem noi restul oamenilor', este răspunsul oferit de tânără.

Ulterior, Daniela a reacționat și pe Instagram. „De patru ani, la fiecare perlă pe care o scot anumite persoane (…) oamenii râd, se bucură, prietenii mă întreabă cum mai suport și nu dau drumul la adevăr și lista continuă. Ei bine, cred că în toții anii ăștia am demonstrat ce fel de educație am și ce om sunt, dar probabil că acum se vede asta și în felul în care îl educ eu pe Milan. Am primit o educație mult prea bună de la părinții mei ca să dau curs circului sau ca să mă dau peste cap să impresionez pe cineva. Singurul răspuns pe care o să-l dau este că unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale', a postat Daniela Iliescu, viitoarea soție a lui Culiță Sterp, pe Instagram.

Citește și: De ce și-a retras Anca Serea fiica de 4 ani de la grădiniță: „Îi este mai bine acasă, lângă mine. Ea vorbește mai mult limba engleză și i-a fost greu să…’

Citește și: Cum arată Daniela Iliescu fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Logodnica lui Culiță Sterp s-a afișat complet naturală

Citește și: Culiță Sterp a făcut anunțul despre al doilea copil, chiar la aniversarea a patru ani de relație cu Daniela Iliescu: „Îți mulțumesc pentru minunea din viața noastră și sper să aibă o surioară…’

Daniela Iliescu nu fost niciodată apropiată de mama Geta, viitoarea ei soacră

Pentru că fanii lor de pe rețelele de socializare au observat că relația dintre mama Geta și viitoarea soție a lui Culiță Sterp este una rece, Daniela Iliescu a ieșit în public și a afirmat că niciodată nu a fost apropiată de familia iubitului său.

„Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. (…) În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm.

(…) Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui. Pentru mine este suficient cum mă înțeleg cu ei. Cred că pentru femei se pune presiunea aceasta, să te înțelegi bine cu soacra, trebuie să fii așa, trebuie să fii invers.

Nu! Cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, și de acolo se schimbă toate lucrurile', spunea Daniela Iliescu în 2022 despre relația sa cu mama Geta, pe TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton