Mama Laurei Stoica, dezamăgită de concertul dedicat artistei, în ziua în care ar fi împlinit 55 de ani: „Pentru public a fost ok. Dar nu și in memoriam”

 Dumitrache Laura
.

Mama Laurei Stoica, dezamăgită de concertul dedicat artistei, în ziua în care ar fi împlinit 55 de ani. Mama Laurei Stoica și-a exprimat dezamăgirea în legătură cu concertul susținut în memoria fiicei sale. Pe 10 octombrie, Laura Stoica ar fi împlinit 55 de ani, iar cu această ocazie s-a organizat un spectacol la Târgoviște, în memoria artistei, în cadrul căruia au cântat mai mulți artiști cunoscuți. Mama regretatei artiste a mărturisit că doar două cântărețe au interpretat melodiile Laurei Stoica.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Laurei Stoica, dezamăgită de concertul dedicat artistei, în ziua în care ar fi împlinit 55 de ani. Laura Stoica s-a stins din viață pe 9 martie 2006, la vârsta de 39 de ani. Artista se întoarcea de la un concert împreună cu iubitul ei, Cristian Mărgineanu, când au fost implicați într-un accident rutier. Din păcate, artista și logodnicul ei au murit în urma tragicului accident. În urmă cu câteva zile, mai mulți artiști de la noi au cântat în memoria artistei.

mama laureimama laurei

Mama Laurei Stoica a fost invitată la spectacolul susținut în Târgoviște, unde a urcat pe scenă alături de artiști. Elena Stoica s-a declarat dezamăgită de concertul organizat în memoria fiicei sale. Acesta susține că doar două artiste au interpretat melodiile regretatei cântărețe.

Citește și: Cum arată acum casa regretatei Laura Stoica.Artista a murit acum 15 ani

Citește și: 15 ani de când a murit Laura Stoica. Ce face mama artistei azi, pe 9 martie:”Mergem la mormânt cu…”

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Carmen Pleșea, la 56 de ani.Vedeta a ajuns de nerecunoscut!

Citește și: Ce dietă ține Bianca Drăgușanu. Ce pofte alimentare neobișnuite are iubita lui Gabi Bădălău:„Sunt ca un rechin'

Mama Laurei Stoica, dezamăgită de concertul dedicat artistei, în ziua în care ar fi împlinit 55 de ani

Laura Stoica a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Din păcate, viața i-a fost curmată într-un tragic accident de mașină. În 2006, Laura Stoica a încetat din viață, alături de logodnicul ei, după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin. Pe 10 octombrie, Laura Stoica ar fi împlinit 55 de ani, iar cu această ocazie, a fost organizat un concert, la Târgoviște, în memoria ei.

Vedete din România au participat la spectacol, fiind invitată și mama Laurei, Elena Stoica. Aceasta a fost însă dezamăgită când a văzut că doar două cântărețe de pe afiș au interpretat piesele Laurei. Printre artiștii prezenți la eveniment s-au numărat Adrian Enache, Gabriel Dorobanțu, Ileana Șipoteanu, Mirela Vaida și Monica Anghel.

Elena Stoica: „A fost ca la un concert cu artiști consacrați”

Mama Laurei Stoica a fost invitată la spectacolul organizat în memoria fiicei sale. Elena Stoica a urcat pe scenă unde a transmis câteva cuvinte emoționante în amintirea celei care a fost Laura Stoica. După eveniment, mama artistei a fost nemulțumită de faptul că piesele fiicei sale nu au fost interpretate de artiștii invitați.

'Am fost invitată anul acesta. A fost ca la un concert cu artiști consacrați. Sala plină, dornici de a vedea și de a asculta voci frumoase. Din repertoriul Laurei, doar două piese, cântate de Monica Anghel și de Mirela Vaida. Ceilalți artiști au cântat piesele lor. Pentru public a fost ok. Dar nu și in memoriam Laura Stoica. Mai mult nu am ce să vă spun', a declarat Elena Stoica pentru ego.ro.

16 ani de la moartea Laurei Stocia

Laura Stoica a fost una din cele mai puternice și iubite voci ale muzicii pop-rock din România. Artista s-a stins din viață într-un accident cumplit în urmă cu 15 ani. Cântăreața a murit pe 9 martie 2006, alături de logodnicul ei și de copilul lor nenăscut. Laura participase în acea seară la un recital în fața Primăriei Urziceni, cu ocazia zilei de 8 martie.

Înainte de localitatea Sinești, o Dacie Papuc a intrat pe contrasens și a lovit în plin mașina celor doi. Impactul a fost extrem de violent, iar Laura și Cristi au murit pe loc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton