Cum își alină dorul mama Laurei Stoica, la 17 ani de la moartea artistei: "O mai aud din când în când, la radio"

 Oana Pantazi
.

Pe 9 martie 2006, vestea că Laura Stoica a murit a șocat și îndurerat o țară întreagă. Artista își găsise în sfârșit sufletul-pereche, era însărcinată și mai fericită ca niciodată. Într-o fracțiune de secundă însă, totul s-a spulberat. Deși e greu de crezut, pe 9 martie se împlinesc 17 ani de la moartea ei, iar mama Laurei Stoica își alină dorul de fiica ei ascultându-i piesele, care sunt difuzate tot mai rar…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe 10 octombrie, Laura Stoica ar fi împlinit 56 de ani, însă mâna destinului i-a curmat viața într-unul dintre cele mai fericite momente ale vieții sale. Fericită și îndrăgostită, artista aștepta cu nerăbdare să-și aducă bebelușul pe lume, însă un accident dramatic a curmat trei vieți… Acum, mama Laurei Stoica urmează să-i facă fiicei sale parastas pentru al 17-lea an.

12-ani-de-la-moartea-laurei-stoica-312-ani-de-la-moartea-laurei-stoica-3

Mama Laurei Stoica suferă și acum enorm de dorul fiicei sale

Laura Stoica a fost nu doar cea mai bună voce rock feminină din industria muzicală autohtonă, ci și una dintre cel emai îndrăgite artiste. Vocea ei amplă, inconfundabilă, a rămas în memoria românilor, la fel și piesele ei, cum ar fi „Un actor grăbit', „Focul', „Doar tu', „Cartierul cântă rock', „…Nicio stea', „Toamnă pe autostradă', „Sunt cuminte', „Mereu mă ridic', „Mai frumoasă', pe care fanii și șe amintesc și azi.

Din păcate, vocea artistei poate fi auzită doar arareori la radio sau la televizor, după cum mărturisește chiar mama Laurei Stoica, care își alină dorul de fiica ei ascultându-i melodiile.

Citește și: Adrian Enache, despre prietenia cu regretata Laura Stoica: „S-a uitat mama ei la mine și am plâns împreună. Cea mai frumoasă amintire cu ea…' / EXCLUSIV

Citește și: 15 ani de când a murit Laura Stoica. Ce face mama artistei azi, pe 9 martie: „Mergem la mormânt cu…”

Citește și: Dana Războiu a rămas cu sechele, după 17 ani de televiziune: „Cred că e foarte mult mercur acolo. Mulți colegi au făcut boli grave'

Citește și: Lucian și Augustin Viziru au apărut împreună la TV, după ce anunțaseră că s-au certat: „Pune mâna și riscă’

„La posturile de televiziune nu prea mă uit, așa că nu știu ce post o difuzează. La Radio Actualități o mai aud, din când în când. Și o ascult și acasă, dar asta e altceva, e de suflet. Nu știu de ce nu o difuzează mai des. E problema lor', a spus mama Laurei Stoica pentru Playtech.

Cu toate că artista a fost comemorată de mai multe ori în ultimii ani, mama ei nu a primit mereu invitație la concerte sau a fost dezamăgită de organizare, cum s-a întâmplat și anul trecut, când a aflat prea târziu. Anul acesta, Laura Stoica va fi comemorată în luna în care ar fi împlinit 56 de ani.

„Ei fac spectacolul de câțiva ani, în numele ei, dar invitații nu au nicio legătură cu Laura. Nu e pentru prima dată, când nu am fost în sală. Nu se face așa ceva, nu vor să ne cheme.

Am participat într-un an, mă anunțase cineva că va avea loc, m-am interesat la Cultură și cu greu mi-au făcut un loc în sală, acum vreo trei-patru ani. Apoi, nu s-a mai ținut, a venit pandemia.

Acest spectacol se ține de șase ani. Atunci, l-au anunțat pe fiul meu, chiar în ziua desfășurării evenimentului, dar el era la mare, iar eu eram plecată de acasă, eram într-o stațiune', mai spunea mama artistei, în urmă cu un an, pentru sursa citată.

Laura Stoica, un destin dramatic

Pe 10 octombrie, artistia ar fi împlinit 56 de ani, dacă destinul implacabil nu i-ar fi rezervat o soartă atât de dură. Din nefericire, Laura Stoica s-a dus să cânte printre stele. Iar odată cu ea au pierit și bărbatul care o făcea fericită, Cristian Mărgescu, dar și copilașul lor nenăscut, într-un accident dramatic, care a cutremurat o țară întreagă.

Acum 17 ani, Laura Stoica era în sfârșit fericită. Își găsise marea iubire și se pregătea să devină mamă, la 38 de ani. Din păcate, providența i-a rezervat altceva… În timp ce se întorceau de la un concert dedicat femeilor, organizat pe 8 martie, Laura Stoica și logodnicul ei, bateristul Cristian Mărgescu (ex-Metrock), și-au pierdut viața într-un groaznic accident de mașină, pe șoseaua București-Urziceni, în apropiere de comuna ialomițeană Sinești. Totul, se pare, din cauza unui șofer care ar fi adormit la volan. Un șofer care a curmat într-o clipită trei vieți…

Ca într-un joc nemilos al sorții, Laura Stoica și Cristian Mărgescu se logodiseră cu doar câteva săptămâni înainte de a-și pierde viața, de Dragobete, și sperau să facă nunta la sfârșitul anului. Artista era însărcinată și urma să nască în luna septembrie. Laura era convinsă că bebelușul ei avea să fie un copil sănătos și norocos, așa cum a declarat în ultimul ei interviu…

„Știu că sunt copii buni cei născuţi sub acest semn, nu ştii şi tu la fel? Nu contează dacă e băiat sau fată. Nu am preferinţe. Cel mai important este să fie sănătos şi să aibă noroc. Și cred că o să aibă, pentru că a venit când nu mai credeam că e posibil să devin mamă', mărturisea Laura Stoica. Din păcate, micuțul nu a apucat să se nască și nici mama lui nu a ajuns să îl vadă crescând…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton