Cu ce greutăți s-a confruntat mama lui Laurette pentru a-și crește fiica: "A trecut prin întâmplări foarte dureroase, a avut o viață foarte grea"

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce greutăți s-a confruntat mama lui Laurette pentru a-și crește fiica. Laurette și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii „În oglindă”, unde a vorbit, cu emoție, despre părinții ei. Fosta asistentă TV a povestit cum tatăl ei a venit din Africa pentru studii și mama ei s-au întâlnit în timpul studenției, însă iubirea lor a fost una imposibilă, din cauza mentalităților vremii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Frumoasa Laurette a avut o viață presărată cu multe cumpene și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a supraviețui. Vedeta a fost crescută doar de mama ei, iar în lipsa tatălui, cea care i-a dat viață a căutat să o protejeze cât mai bine, în ciuda resurselor financiare limitate. După ce a fost implicată în mai multe scandaluri, Laurette a decis să lase trecutul în urmă și să se mute în altă țară. Invitată la emisiunea online „În oglindă”, Laurette a decis să vorbească despre modul în care tatăl ei a fost forțat să plece din țară de către regimul comunist și cum mama ei s-a confruntat cu prejudecățile vremii, având de crescut singură o fetiță.

img-80-1img-80-1

Cu ce greutăți s-a confruntat mama lui Laurette pentru a-și crește fiica

Laurette a vorbit cu extrem de multă emoție despre mama ei. După ce micuța Laurette a venit pe lume, cea care i-a dat viață a fost nevoită să se confrunte cu o mulțime de piedici din partea societății, din cauza mentalității.

Citește și: Mellina a ajuns la spital: „Vă scriu de la Urgență, sunt disperată! Nimeni nu vrea să mă interneze!'. Ce a pățit fosta concurentă Survivor

Citește și: Andreea Tonciu, ironică la adresa lui Jador, după ce Faimosul a venit cu Biblia la Survivor: „M-a dezamăgit. Recomand să-și lase cariera și să se călugărească”

Citește și: Cristina Șișcanu, uimită de salariul cerut de o menajeră pentru a o angaja: „Vine cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Oameni buni, ați înnebunit?'

Citește și: De ce au mers Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapia de cuplu: ‘Eu mă sabotam. Nu înțelegeam de ce într-un moment…’

„O mamă pentru mine este ceva sfânt. Pentru mine mama este o leoaică, care s-a luptat cu toată lumea, împotriva tuturor, pentru mine. Pe vremea aceea să crești un copil de culoare în România era foarte greu.

Acum oamenii s-au mai schimbat. Vremurile s-au mai schimbat, dar atunci pentru ea a fost foarte greu. Ea a trecut prin niște întâmplări foarte dureroase, a avut o viață foarte grea. ', a povestit Laurette.

Laurette: „Tatăl meu a fost forțat de regimul comunist să părăsească țara”

Laurette s-a născut în Brăila. Părinții ei s-au cunoscut atunci când tatăl său a venit din Benin, Africa, în România cu o bursă de studii. Din păcate, tatăl lui Laurette și mama sa au fost despărțiți de regimul comunist. Tatăl vedetei a fost nevoit să plece din România după ce și-a terminat studiile și să se întoarcă în țara natală. Atunci, bărbatul și-a lăsat în urmă fiica și partenera, iar ea a crescut fără tată.

„Tatăl meu a fost forțat de regimul comunist să părăsească țara în momentul în care termină studiile. De aceea, tatăl meu intenționat a mai repetat un an. Intenționat a vrut să rămână repetent, să repete un an, ca să poată să ia pe mama acolo cu el. Din câte știu eu, documentele ieșeau foarte greu în perioada aceea a regimului comunist și mama nu a putut pleca. Acolo s-a rupt povestea lor de dragoste. Tata a trebuit să părăsească România, iar mama a rămas aici în țară cu mine .', a mai spus Laurette.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton