Mama lui Alexis, una dintre victimele de la Colectiv, mărturisiri cutremurătoare despre pierderea fiicei sale: "Părul îi era foarte ars, era intubată și..."

 Dumba Gabriela
.

Mama lui Alexis, una dintre victimele de la Colectiv a făcut mărturisiri cutremurătoare despre pierderea fiicei sale. Cristina Matache este mama lui Alexis, una dintre tinerele care au murit în incendiul din clubul Colectiv, de pe 30 octombrie 2015. Cu lacrimi în ochi, Cristina Matache a vorbit despre tragedia care i-a rupt inima în bucăți atât ei, cât și soțului ei. Alexandra sau Alexis, așa cum îi spuneau prietenii, nu a murit în incendiu, ci la spital, în ciuda eforturilor medicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Alexis, una dintre victimele de la Colectiv, mărturisiri cutremurătoare despre pierderea fiicei sale. Cristina Matache a fost invitată în platoul emisiunii „În Oglindă', difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a povestit ce s-a întâmplat în noaptea de 30 octombrie 2015, ultima pentru fiica ei, Alexis.

0de95a33-9aa0-42a9-bb1b-ebad47a450f90de95a33-9aa0-42a9-bb1b-ebad47a450f9

Mama lui Alexis, una dintre victimele de la Colectiv, mărturisiri cutremurătoare despre pierderea fiicei sale

Cristina Matache a intrat în panică în momentul în care fiica sa nu îi răspundea la telefon, în noaptea de 30 octombrie 2015, iar acest lucru nu se întâmpla în mod obișnuit.

„A plecat la muncă la ora șase, șase și ceva. Noi nu ne-am văzut decât dimineață, în seara aceea, noi nu ne-am văzut, noi am venit după ce ea plecase și, în general, vorbeam în jur de 11 seara, din nou.

Ori îmi trimitea mesaj, ori mă suna. La zece seara, zece și jumătate, ne-a sunat tataie, bunicul ei și a zis „Unde lucrează, că s-a întâmplat o nenorocire? „. În momentul în care stăteam în pat și mă uitam la un film, în momentul în care a zis „s-a întâmplat o nenorocire „, am simțit că s-a întâmplat ceva. 

Am sărit din pat, am simțit că a început să îmi bată inima foarte puternic și imediat pe telefon, să sun. Și suna și nu răspundea și mă îmbrăcam cu o mână și cu o mână sunam. A intrat panica, frica, pentru că nu-mi răspundea la telefon și ea răspundea de fiecare dată', a povestit Cristina Matache.

Citește și: Ce părere are George Mihăiță despre Theo Rose și Anghel Damian, colegii săi din serialul Clanul: „M-a surprins plăcut felul ei de…’

Citește și: Un adolescent de 13 ani a murit după ce a făcut o provocare de pe TikTok. Clipul video a devenit viral

Citește și: Cum au sărbătorit Alin Oprea și Medana 4 ani de relație: „Dragostea este o forță de neoprit'

Cristina Matache și-a găsit fiica la spital, în noaptea tragediei de la Colectiv

Cristina Matache și soțul ei au ajuns la clubul Colectiv, dar a simțit că fata ei nu se află acolo și a început să o caute prin spitale. Ulterior, a aflat că Alexis este la spital.

„Îmi aduc aminte drumul…(…) Am intrat, la un moment dat, în perimetrul unde nu se intra(…) Am ieșit pe lateral și m-am dus cât mai aproape, să văd. Eram cu soțul meu și ne țineam amândoi de mână. M-am uitat un pic, la intrare, acolo și se spunea că sunt 25 de copilași care sunt morți și am simțit din prima clipă că ea nu e acolo.

Am vrut să ne ducem la Spitalul Universitar și, pe drum, am primit un telefon de la una dintre prietenele ei. Mi-a zis „Stați liniștiți, că am găsit-o. Este la Bagdasar. Veniți aici!”. Am simțit frică, multă frică. În fața spitalului, erau toți prietenii ei.

A venit o doamnă asistentă, ne-a băgat într-un salon, unde erau două fete. Părul îi era foarte ars, era intubată. Am strigat-o, nu răspundea.(…) Am avut senzația că este undeva între două lumi', a continuat Cristina Matache.

Cristina Matache a sperat până la final că fiica ei va supraviețui

Părinții lui Alexis au înțeles gravitatea situației, însă încă aveau speranța ca fiica lor se va face bine. Până când au primit vestea tragică: Alexis s-a stins.

„Începutul a fost „Din păcate”. M-am lăsat în jos și am început să urlu, să plâng. A fost prima oară când am spus „Doamne, ia-mă și pe mine!”', a mai mărturisit femeia.

Pe 30 octombrie, părinții ei au plecat la muncă și au lăsat-o pe Alexandra dormind. A fost și ultima clipă în care au văzut-o pe fiica lor.

„I-a spus soțului: tati, e ultima zi când mă duc la muncă. Nu mai vreau să mă mai duc! Mi-a spus că nu mai vrea să se ducă. După care ne-am văzut de ale noastre. Ea s-a dus sus, și-a făcut baie, vorbeam cu ea. Dimineața când am plecat la muncă m-am dus la ea să văd ce face. Noi am plecat la muncă, ea a rămas și dormea. Trebuia să intre la șapte seara. M-a sunat pe la șase și mi-a zis că se duce la muncă pentru că i-au chemat mai devreme, aveau un eveniment. Ea lucra doar în weekend acolo', a mărturisit Cristina Matache, la Kanal D2.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton