Mama lui Cabral a dat în judecată Casa de Pensii București. Argentina Boldea a lucrat la mai multe bănci

 Dumitrache Laura
.

Mama lui Cabral a luat o decizie radicală, care a surprins pe toată lumea. Argentina Boldea a dat în judecată Casa de Pensii din București, contestând vehement decizia de pensionare. Femeia a lucrat ani la rând la mai multe bănci, iar recent a decis să se pensioneze. Care este nemulțumirea acesteia?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 70 de ani, mama prezentatorului TV a ajuns la tribunal, deoarece decizia de pensionare a nemulțumit-o. Primul termen în acest proces are loc săptămâna viitoare. Argentina Boldea a fost în anii 90 directoarea băncii Bancorex.

Cabral si mama saCabral si mama sa

Mama lui Cabral a fost angajată la o bancă unde a avut o funcție de conducere, până în momentul în care a decis să se pensioneze. Argentina Boldea era la facultate când l-a adus pe lume pe Cabral, iar tatăl acestuia a părăsit-o la scurt timp. Ulterior s-a căsătorit cu un alt bărbat, împreună cu care are o fiică.

Citește și: Cabral s-a apucat să scrie prima lui carte:„Dacă-mi iese sau nu… vedem'

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Cabral de Andreea Ibacka:„Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!'

Citește și: Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare:„Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu?'

Citește și: Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost săltat de DNA:„Eu am rămas cu fetița într-o cameră, ca să nu'

Mama lui Cabral a dat în judecată Casa de Pensii București

În vârstă de 70 de ani, Argentina Boldea a decis să dea în judecată Casa de Pensii din Capitală. De-a lungul anilor, mama lui Cabral a avut funcții de conducere la mai multe bănci, iar în periaoda anului 1990, aceasta era directoare la Bancorex. Ulterior, banca a intrat în faliment și s-a declanșat un scandal uriaș.

După câțiva ani, BCR a preluat Bancorex, dar cei care aveau funcții de conducere au fost demiși, printre care și mama lui Cabral. Argentina Boldea a fost desemnat[ reprezentat al salariaților Bancorex, încercând să lupte pentru drepturile bancherilor concediați. 'În urma acestei prevederi, 344 de salariați Bancorex au fost stigmatizați. Cu ce suntem noi mai vinovați decât administratorii desemnați de stat, care au condus banca?', spunea la acea vreme mama jurnalistului.

După o vreme, buzoianca s-a angajat la o altă bancă, având tot funcția de conducere, potrivit wowbiz.ro. Cel mai probabil, Argentina Boldea este nemulțumită de decizia de pensionare și a decis să meargă la tribunal pentru a-și face dreptate.

Mama lui Cabral, vicecampioană la kickboxing

Multă lume îl cunoaște pe Cabral, dar puțini sunt cei care știu că mama sa a practicat sportul de performanță. Argentina Boldea a fost vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact. În urmă cu câțiva ani, prezentatorul tv a povestit un moment surprinzător cu mama sa. Acesta a spus că cea care i-a dat viață s-a luptat cu un șofer nervos în plină stradă.

Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani a încercat să o bată. La 60 și ceva de ani, a intrat pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu. Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn', a povestit amuzat Cabral în urmă cu ceva vreme.

Cabral, dezvăluiri emoționante despre mama sa

Argentina Boldea a muncit de tânără pentru a-și crește copii, iar Cabral îi este recunoscător. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta tv a postat un mesaj emoționant pe rețelel de socializare, în care vorbea despre cea care i-a dat viață. Soțul Andreei Ibacka i-a mulțumit mamei sale că i-a dat viață.

„Mama, când am făcut 40 de ani, mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii legate de mine. Că se gândește acum că m-a urecheat cam des. I-am zis că avea și de ce.Mă mânca limba să-i spun că dacă mă trimitea la școli mai bune… nu eram chiar atât de tembel acum. Dar m-am gândit că-mi livrează vreo două după ceafă… și n-am zis. , a transmis Cabral.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton