Ce secrete are mama lui Dan Bălan, pentru o siluetă de model, la 65 de ani: "Mănânc cu plăcere, nu forțez nimic"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce secrete are mama lui Dan Bălan, pentru o siluetă de model, la 65 de ani. Cântărețul Dan Bălan, fostul membru O-Zone, are 44 de ani, iar mama lui, Ludmila Bălan, tocmai a împlinit 65. Ludmila Bălan este, de asemenea o artistă cunoscută peste Prut, iar frumusețea a adus-o în centrul atenției. „Tanti Ludmila” reușește să demonstreze că vârsta este într-adevăr doar un număr. Iată la ce trucuri apelează mama lui Dan Bălan pentru a se menține în formă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce secrete are mama lui Dan Bălan, pentru o siluetă de model, la 65 de ani. Pe Dan Bălan, 44 de ani, publicul din România și-l amintește de pe vremea când făcea senzație cu trupa O-Zone. Artistul se mândrește însă și cu o mamă absolut superbă, care tocmai a împlinit 65 de ani, dar arată mult mai tânără. Ludmila Bălan este cunoscută în showbiz-ul de peste Prut, fiind atât jurnalistă, cât și interpretă de muzică. Mama lui Dan Bălan a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre importanța unui stil de viață sănătos. Iată cum reușește Tanti Ludmila să se mențină în formă!

screenshot-2023-04-04-160819screenshot-2023-04-04-160819

Ce secrete are mama lui Dan Bălan, pentru o siluetă de model, la 65 de ani

Mama lui Dan Bălan este jurnalistă și solistă de muzică, însă e apreciată și pentru faptul că nu-și arată vârsta, afișând un tonus de invidiat. Zilele trecute, mama lui Dan Bălan a spus, în cadrul unui show TV, cum își menține silueta și la ce trucuri de frumusețe apelează.

Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc.

Citește și: Cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie, la 64 de ani. „Tanti Ludmila', apariție de senzație, la piscină

Citește și: Mama lui Dan Bălan sărbătorește 43 de ani de căsnicie. Ce fotografie a postat Tanti Ludmila din ziua nunții

Citește și: Cum a devenit Carmen Tănase actriță și cu ce se ocupa înainte: „Tata voia să urmez tradiția familiei, să fiu cadru didactic, iar eu n-aveam nicio legătură. Eu voiam să facă Medicină veterinară' / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Dana Rogoz și Radu Dragomir diferența de vârstă și cum mențin pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie: „Astea sunt nebuniile noastre. Serile, dacă mai avem forță…' / EXCLUSIV

Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor', declara Ludmila Bălan în emisiunea „Iubește viața', de la postul TV8.

Cine este Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan de la O-Zone

Mama lui Dan Bălan, Ludmila, este căsătorită cu Mihai Bălan, diplomat de carieră. Ludmila Bălan a devenit cunoscută în anii 90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!', „Căsuța cu povești', „De la 5 la 10' și „Tanti Ludmila Show' de la postul național de televiziune din Republica Moldova.

Ludmila Balan a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova, iar la 19 ani a debutat în televiziune. În următorii 10 ani a fost crainică la postul național de televiziune, Moldova 1.

Ludmila Bălan s-a lansat și în muzică, în 2013, când a înregistrat prima ei piesă intitulată „Pentru o sărutare'. Tanti Ludmila a mai colaborat, în trecut, chiar cu fiul ei la piesa „Sărbătorile de iarnă', de pe primul album al trupei O-Zone. Ludmila Bălan se poate mândri și cu o fiică, prezentatoarea TV Sanda Bălan, notează Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton