"Nu ne-a spus nimic, el mereu e secretos. Când a făcut cununia civilă m-am și supărat". Mama lui Dani Oțil, declarații neașteptate înainte de nunta prezentatorului

 Raiciu Adriana
.

Mama lui Dani Oțil, declarații neașteptate la nunta prezentatorului. Dani Oțil și Gabriela Prisacariu s-au căsătorit religios, duminică, 30 iulie 2023. Cei doi au avut parte de o nuntă cu totul și cu totul spectaculoasă, iar cei apropiați le-au fost alături într-un moment așa de important! Mama prezentatorului a făcut și ea primele declarații direct de la eveniment. Iată ce a surprins-o pe aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. În 2021, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au spus „DA’ în fața ofițerului de stare civilă. La acea vreme, soția prezentatorului era însărcinată cu băiețelul lor, Tiago, și a născut la scurt timp după eveniment. Weekend-ul acesta, în data de 30 iulie 2023, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar nunta a avut loc într-o locație de vis, pe malul lacului Buftea.

dani-otil-casatroie-1dani-otil-casatroie-1

După ce pe rețelele de socializare au apărut primele imagini de la evenimentul mult așteptat al anului, invitații au început să ofere și primele declarații. Cea care nu a putut să nu lipsească de la eveniment a fost mama lui Dani Oțil, care a mărturisit că nu știa prea multe detalii despre cum se va desfășura totul, întrucât fiul ei este cam „secretos”.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios, după cinci ani de relație. Imagini de la nuntă: „Este un moment important…”

Citește și:Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împlinit 5 ani de relație: „Cei mai frumoși…’. Cum arată prima imagine cu ei, în calitate de cuplu

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre America Express 2024: „E prima dată când participăm la un reality show și….’

Citește și: „Iubesc la mama mea faptul că a murit!’. Interviu tulburător cu Sinéad OConnor din anul 2017. Mama artistei a abuzat-o fizic și sexual în copilărie

Mama lui Dani Oțil s-a supărat pe Dani înainte de cununia civilă cu Gabriela Prisăcariu

Soacra Gabrielei Prisacariu a declarat, printre altele, că s-a supărat pe cei doi îndrăgostiți că nu au făcut și nunta acum doi ani, atunci când s-au căsătorit civil.

„Nu ne-a spus nimic, el mereu e secretos. Nu știm nici cine va cânta. Cică o să fie surpriză. Când au făcut cununia civilă, m-am și supărat. Le-am zis atunci că trebuia să faca și nunta. Și uite că au făcut-o', a declarat mama lui Dani Oțil, potrivit Cancan.

Totodată, mama prezentatorului a mai mărturisit că a avut emoții mari, dar s-a bucurat din plin de tot și nu a lipsit nici de la petrecerea care a avut loc aseară.

„Am avut emoții, nu știu de ce sunt emotivă! Sunt în vârstă, de aceea.Merg la petrecere, cum să nu. Fără mine nu se face nimic. Vă spun, am fost mare dansatoare când am fost la facultate și acum merg mai greu și mă doare sufletul că nu pot', a spus mama lui Dani Oțil, potrivit SpyNews.ro . 

Ce discurs a ținut Dani Oțil la nunta lui

După ceremonia de la biserică, cei doi îndrăgostiți s-au îndreptat către restaurant, unde și-au așteptat invitații. La puțin timp de la începerea petrecerii, prezentatorul a ținut și un discurs, în stilul său caracteristic.

„Eu am făcut nuntă pentru mine, pentru soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva nu mă interesează. (…) Vreau să-i mulțumesc în primul rând soției mele pentru că mi-a dat o șansa la 40 și un pic de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc și părinților ei pentru că au făcut-o și au crescut-o, puteau să nu o crească atât de mult. Să arăt și eu bine în poze, vă rog eu mult photoshopați-mă. Vreau și eu de dimensiuni normale’, a spus Dani, la nunta lui.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton