Mama lui Dorian Popa, adevărul neștiut despre relația cu artistul: "Port foarte greu numele lui Dorian. E greu, pentru că..." / Ce relație are cu celălalt fiu, stabilit în Germania

 Tudorache Simona
.

Mama lui Dorian Popa, adevărul neștiut despre relația cu artistu. Luminița Popa a devenit celebră prin prisma fiului său, Dorian Popa. Mamișor, profesoară de canto la bază, recunoaște că se împacă greu cu atenția de care are parte, mai ales după ce a participat la o competiție cum e Asia Express. Acum e recunoscută pe stradă și toată lumea vrea să apară cu ea în poze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS

Mama lui Dorian Popa, adevărul neștiut despre relația cu artistul. A intrat în competiția Asia Express datorită fiului ei și, deși a avut momente în care și-a dorit să renunțe, a rezistat cu gândul la fiul ei. Pentru cei doi băieți, pe care i-a crescut singură, Luminița Popa ar face orice. Dacă pe Dorian Popa îl are mai aproape, cu celălalt fiu se întâlnește mai greu, pentru că locuiește în Germania.

kuminita-popa-cu-copiiikuminita-popa-cu-copiii

Mama lui Dorian Popa, adevărul neștiut despre relația cu artistul

Se bucură pentru celebritatea fiului ei, dar admite că e tot mai complicat să poarte numele lui Dorian Popa, iar asta datorită notorietății. „Eu port foarte greu numele lui Dorian, pentru că el este celebru iar eu consider că sunt doar o mamă normală. Nu pot să spun că nu-mi face plăcere că, peste tot unde mă duc, lumea mă recunoaște. Plus că majoritatea puștilor vor să se pozeze cu mine. Dar, pentru un om care nu a trăit o viață sclipitoare, e greu„, spune ea pentru Unica.ro.

Mama lui Dorian Popa a trăit un coșmar la Asia Express

Luminița Popa mărturisește despe competiția Asia Express, unde a participat alături de fiul său, că a fost un coșmar. A mers 8 kilometri cu bicicleta, s-a trezit dimineața, a așteptat în drum o mașină care să îi ducă la destinație.

„A fost un coșmar. La momentul acela eu eram cea mai în vârstă, veneam din mediul profesoral și m-am trezit că trebuia să fac lucruri cu care n-aș fi fost niciodată de acord. Coșmarul de a mă trezi la 6 jumătate și camera să fie pe mine din acel moment până la 10 seara. Am mers 8 kilometri cu bicicleta după ce nu mai mersesem așa de 20 de ani. Alt coșmar era statul în drum, așteptând să te ia o mașină', spune Luminița Popa.

De ce a mers mama lui Dorian Popa la Asia Express

A ajuns în această competiție pentru că fiul ei, Dorian Popa, și-a dorit foarte mult să intre în concurs. Când a trecut prin această etapă din viață, Luminița Popa abia se pensionase. A plecat, însă, la drum fără să stea să disece lucrurile.

„Ce mi-a plăcut este că am fost cu , care își dorea foarte mult. Eu sunt conștientă că l-am tras în jos, pentru că era prea potopită de greutatea concursului. În rest, cred că toată lumea este de acord că noi am fost adevărații eroi, cei care am plecat în prima ediție. În anul cu America Express mă pensionasem. Eram cu plata la oră și mă mutasem în București. Mă sună într-o seară Dorian, plin de elan, și-mi spune de concurs. I-am zis: „Eu abia m-am pensionat și vrei să mă duc la liceu și să cer o lună de concediu? Sună-l pe fratele tău'. Având în vedere că noi am trecut prin atâtea cataclisme și nu am putut să le dau nimic pe lumea asta, am zis că trebuie să-mi ajut copilul cum pot', adaugă ea.

Citește și: Adela Popescu, prima reacție după ce s-a speculat că e însăcinată a patra oară: „Așa mesaje minunate. După cum…” / Ce i-a transmis Mihaela RădulescuCitește și: AJorge investește în imobiliare. Artistul și-a cumpărat cinci apartamente la mare: „Am stabilit deja inaugurarea”

Citește și: Amna a suferit de burnout: „Fac terapie de foarte mulți ani. Nu te mai poți ridica din pat și…'. Ce alte probleme a avut cântăreața, în copilărie

Citește și: Dumitru „Take' Macri, primul fotbalist român nominalizat la Balonul de Aur, a murit la Paris: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat această viață”. Avea 92 de ani


Fratele lui Dorian Popa e medic în Germania

Dacă Dorian Popa a cunoscut succesul în România și astăzi e unul dintre cei mai căutați, influenceri, celălalt fiu al ei e medic în America. Se văd rar, dar sunt cu sufletul aproape. Anul acesta nu am reușit să ne vedem, dar în 2022 am făcut naveta București-Frankfurt. O lună da, una nu. Nora mea era însărcinată și mă duceam să-i ajut„, povestește Mamișor.

Ciprian, de exemplu, în anul 3 de facultate citea perfect EKG-urile și profesoara l-a întrebat dacă nu cumva a studiat la pian. El a plecat în Germania cu gândul de a deveni cardiolog. După cei 5 ani în care a lucrat în două spitale ce si-a dat examenul de medic specialist și a decis că nu-i place să se confrunte zilnic cu moartea. A luat decizia de a pleca în medicina muncii. Eu nu am crezut, în veci, că vreunul din copiii mei va îmbrățișa o carieră artistică. Pe Dorian îl vedeam intrat la Politehincă și devenit IT-is, dar el a dat la ASE. La un moment dat ar fi trebuit să lucreze într-o agenție imobiliară care făcea afaceri cu America. În 2010 am avut o perioadă groaznică în familie, făceam naveta cu Dorian între două spitale și așa am cunoscut o domnișoară căreia i se stricase mașina. Dorian i-a făcut rost de o platformă și au rămas prieteni. Ar fi vrut să-l angajeze pentru că era spontan și știa două limbi străine„, adaugă ea.

Foto: Facebook





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton