Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 71 de ani. Cum arată, cu ce se ocupă în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu: ”Mereu îl visez...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mama lui Dragoș Dolănescu, Margarita Valenciano, a împlinit 71 de ani. Cum arată, ce face în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la Ion Dolănescu. Ea își amintește, cu drag, că regretatului interpret îi plăcea aroma cafelei din Costa Rica, de care îi aducea de câte ori venea în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mama lui Dragoș Dolănescu, Margarita Valenciano, a împlinit 71 de ani. Cum arată, ce face în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu. Ea spune că îl visează mereu pe cântăreț.

271445791_1096393337826609_4301262859170313677_n271445791_1096393337826609_4301262859170313677_n

Citește și: Dragoș Dolănescu mai are un frate, în afară de Ionuț Dolănescu. Cine este și cum arată Junior și cum au sărbătorit-o împreună pe mama lor, în Costa Rica: „Mai întâi, am…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano, mama fostului politician: „Mi-a dat niște bani, dar i-am aruncat, pentru că…' / EXCLUSIV

Citește și: Luciana Indre, totul despre sarcină, după ce s-a vindecat de cancer: „Când am început tratamentele, știam că șansele de a obține o sarcină pot să scadă și există riscuri. Am făcut testele genetice…” A dezvăluit sexul și numele bebelușului / EXCLUSIV

Citește și: Cum își cresc Dan Negru și soția lui, Codruța, cei doi copii: „Avem o limită a bunului-simț. Nu suntem părinții care-și duc copiii la toate cursurile posibile, nu le distrugem copilăria încercând să-i facem savanți de renume mondial”. Ce spune despre educația financiară și cât de importantă e / EXCLUSIV

Ce păstrează Margarita Valenciano, cu sfințenie, de la regretatul artist Ion Dolănescu

Margarita Valenciano studia medicina la Cluj atunci când l-a cunoscut pe Ion Dolănescu, căruia i-a dăruit un băiat, respectiv pe Dragoș. Ulterior, s-a transferat la Facultatea de Medicină din București, pentru a fi mai aproape de celebrul artist. Viața avea să-i despartă, dar Margarita Valenciano i-a păstrat mereu lui Ion Dolănescu o dragoste sinceră.

Margarita Valenciano a împlinit 71 de ani pe data de 27 iulie. Mama lui Dragoș Dolănescu a muncit de ziua ei, iar după-amiază a petrecut cu cei dragi, cu familia, și cu prietenii la masă, acasă, în Alajuela, acolo unde locuiește de ani de zile. Margarita Valenciano este un medic reputat în Costa Rica. A fost directoarea unui spital important din această țară, iar în ultimii ani și-a deschis un cabinet propriu, de care se ocupă.

De ziua ei a primit numeroase cadouri și flori. Printre acestea, un cățel, un buldog francez. 'Am primit cadouri frumoase, dar m-am bucurat și de cățelul pe care l-am primit de ziua mea. Am petrecut cu apropiații.', a spus Margarita Valenciano, pentru viva.ro. De ziua ei, fosta iubită a lui Ion Dolănescu a scos și ceașca de cafea pe care o are amintire de la acesta. Perechea ceștii de porțelan a rămas la Ion Dolănescu.

Margarita are multe obiecte din România, goblenuri cusute sau vaze de cristal… Lui Ion Dolănescu îi aducea multe daruri, atunci când venea în România, dar cel mai mult îi plăcea cafeaua din Costa Rica regretatului artist. Margarita Valenciano nu a mai venit în România de 13 ani. 'Îi plăcea cafeaua din Costa Rica. Mereu îl visez…', spune mama lui Dragoș.

Dragoș Dolănescu: 'Pentru el era foarte important ca oamenii să nu-l fi uitat…'

Dragoș Dolănescu este rezultatul poveștii de dragoste pe care Ion Dolănescu a trăit-o cu Margarita Valenciano. Ion Dolănescu a încetat din viață la data de 19 martie 2009. Pe 25 ianuarie, artistul ar fi împlinit 78 de ani.

'Cadoul de care se bucura cel mai mult tatăl meu erau florile, îi plăceau enorm… La fel și aplauzele oamenilor! Și mai voia să se simtă iubit. Pentru el era foarte important ca oamenii să nu-l fi uitat pentru că, în ultimii ani, tata nu prea avea spectacole.

Nu avea concerte așa de des ca înainte, și atunci îi era teamă că lumea îl uitase. Cred că de acolo, din cer, ar trebui să vadă că lumea nu l-a uitat și toți se duc și îi aprind câte o lumânare la biserică, iar la cimitir îi lasă flori…', a declarat Dragoș Dolănescu.

Cum l-a cunoscut Dragoș Dolănescu pe tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu

Deși au trecut 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, Dragoș spune că își amintește atât de bine zâmbetele și vorbele tatălui său, de parcă s-au văzut ieri.

'Pentru mine este cum ar fi ieri. Parcă ieri l-am văzut pentru ultima oară pe tata. Îmi rămâne în memorie chiar și vocea lui, persoana lui, cum vorbea, cum se exprima, cum trecea prin viață, la ce oră se trezea, cum râdea, cum cânta', a mai spus Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu spune că are o sumedenie de amintiri frumoase cu tatăl său, mai ales din perioada în care l-a cunoscut pentru prima dată.

'Amintiri frumoase… am cu tata o mulțime. Mai ales prima oară când l-am cunoscut. Mama m-a dus de copil să-l cunosc pe tata. Vorbim de începutul anilor 80, după aceea, vara când mergeam cu el la Mamaia…

El se ducea în turneu prin stațiuni si eu stăteam cu familia în hotel, iar în timpul zilei stăteam cu tata pe plajă', a mai declarat Dragoș Dolănescu despre tatăl său.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton