Mama lui Jador a fost ridicată de poliție: "Trebuie să merg să dau declarații. Mama nu e interlop"

 Dumitrache Laura
.

Mama lui Jador a fost ridicată de poliție. Familia artistului trece prin clipe șocante din cauza unei situații neprevăzute. Jador i-a cerut mamei sale să meargă să schimbe bani trimiști de el, dar care s-au dovedit a fi falși. Conform procedurii legale, mama artistului a fost condusă la secția de poliție. Iată ce a declarat îndrăgitul manelist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador trece prin clipe dificile după ce mama sa a fost reținută de poliție. Mama artistului a avut parte de un adevărat șoc după ce a mers să schimbe o sumă de bani. Cântărețul a primit bani la un eveniment, dar ulterior aceștia s-au dovedit a fi falși.

jador si mama sajador si mama sa

Jador a povestit în cadrul unei emisiuni tv că a primit bani falși la un eveniment privat și nu și-a dat seama. Iar acei bani au mers la mama lui care a încercat să-i schimbe, dar a aflat că sunt falsi. Astfel, mama lui Jador a fost reținută de autorități.

Citește și:Cum s-au afișat Jador și Andreea Bălan la un eveniment din Belgia, după ce s-a speculat că ar avea o relație: „Felicitări”. Imaginile au devenit virale

Citește și:Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună. Cine primește o parte din profit

Citește și:De ce și-a retras Rona Hartner fiica de la școală: 'Își dă Bacalaureatul acasă. Ea trebuie să…'

Citește și:Ce soluție propune Monica Tatoiu în scandalul legat de salariile profesorilor: „Urgent organizarea unui examen național pe care să îl dea profesorii în paralel cu elevii”

Mama lui Jador a fost ridicată de poliție după ce fiul ei a primit bani falși în timpul unui eveniment

Familia lui Jador trece prin momente dificile. Mama artistului a fost reținută de polițiști după ce s-a descoperit că banii pe care voia să-i schimbe erau, de fapt, falși. Cântărețul a rămas șocat de acest lucru și a povestit că a primit banii la un eveniment privat. Ulterior, Jador i-a dat banii mamei sale pentru a-i schimba, dar care s-au dovedit a fi falși. În acel moment, mama cântărețului a mers la poliție pentru a da declarații. De asemenea, Jador trebuie să meargă și el la poliție pentru a da declarații.

'I-am dat bani mamei mele, s-a dus să îi schimbe și au luat-o jandarmii și poliția.Miercuri trebuie să merg să dau declarații că mama nu e interlop', a declarat Jador în emisiunea Xtra Night Show.

Jador a fost amendat de polițiști după ce a făcut scandal la Deva

Se pare că problemel se țin lanț de Jador. În urmă cu câteva săptămâni, Jador a susținut un concert în Deva, iar la final a făcut scandal. Artistul a avut un comportament inadecvat și a jignit un localnic. Mai mult, cântărețul s-a urcat pe capota unei mașini și a început să țipe, iar oamenii legii au intervenit. Manelistul a fost amendat cu 400 de lei în urma evenimentului.

Persoana implicată în incidentul mediatizat a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 400 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor articolului 2 punctul 1 din Legea 61/1991, acesta adresând injurii și expresii jignitoare agenților de pază și forțelor de ordine,'se arată în comunicatul de presă transmis de Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara.

Jador a plecat de la un concert cu mașina poliției

Anul trecut, Jador a trecut printr-un moment asemănător, după ce a plecat de la un concert cu mașina de poliție. Artistul a avut nevoie de intervenția autorităților, după ce fanii s-au năpustit asupra lui pentru a face poze cu el.

Evenimentul de la Deva a fost filmat și a devenit viral pe rețelele de socializare. Ulterior, Jador a reacționat, fiind dezamăgit de situație. „Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!', a scris artistul la videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton