Mama lui Neymar s-a despărțit de iubitul cu 29 de ani mai tânăr, după numai 13 zile. Motivul rupturii a șocat-o și nu are legătură cu diferența de vârstă!

 Cica Cristina
.

Nadine Goncalves și Tiago Ramos s-au despărțit după nici două săptămâni. Motivul pentru car relația nu a rezistat nu are legătură cu vâsrta, ci cu trecutul bărbatului în vârstă de 23 de ani!

Mama-Neymar-Tiagoa-Ramos-1Mama-Neymar-Tiagoa-Ramos-1

Mama lui Neymar și Tiago Ramos și-au spus adio după numai 13 zile. Se pare că Nadine nu a mai putut continua relația, din pricina trecutului partenerului ei, care ar fi avut aventuri cu bărbați în trecut.

Se pare că Tiago Ramos, mai tânăr chiar cu 6 ani decât Neymar, ar fi fost atras mai degrabă de bărbați. După ce au apărut primele imagini cu cei doi, jurnaliștii brazilieni au început să facă învestigații în legătură cu trecutul amoros al acestuia. Pe lunga lista din care ar fi făcut parte inclusiv bucătarul personal al lui Neymar, Mauro, actorul Carlinhos Maia sau milionarul Eduardo Pereira, nu se regăseau însă și femei, transmite The Sun.

În plus, tot ziariștii brazilieni ar fi aflat că în urmă cu 3 ani bărbatul l-ar fi contactat chiar și pe Neymar. I-ar fi trimis o serie de mesaje prin care își exprima admirația, cât de mult și-ar dori să îl întâlnească și să petreacă timp împreună, scrie click.ro.

Mama lui Neymar nu și-a dorit să fie excepția și a decis să pună punct relației.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol, obligată să se mute din orașul natal:„Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton