Mama Ramonei Bădescu a împlinit 88 de ani, iar actrița i-a pregătit o super surpriză: "Și mama este o artistă a familiei!"

 Dumba Gabriela
.

Liana Bădescu, mama Ramonei Bădescu, a împlinit 88 de ani, așa că vedeta a venit special în țară pentru a o sărbători și i-a pregătit o surpriză, care a emoționat-o mult pe Liana Bădescu. Astfel, toate mileurile și fețele de masă cusute cu migală, răbdare și talent de mama Ramondei Bădescu au fost expuse la Muzeul Țăranului Român în cadrul expoziției Fire' a nepoatei sale, Dalina Bădescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu și-a răsfățat întotdeauna părinții la ceas aniversar și nu numai, ba cu vacanțe, cine exclusiviste sau cadouri scumpe. Actrița și-a pierdut tatăl, iar toată atenția ei se îndreaptă acum spre mama ei pe care o iubește enorm și ar fi în stare să-i ofere și Luna de pe cer.

454-3454-3

Mama Ramonei Bădescu, o adevărată artistă a familiei

Nu doar Ramona Bădescu se învârte în lumea muzicii și a artei, ci și nepoata ei, pictorița Dalina Bădescu, dar și mama Ramonei, Liana Bădescu. Ramona Bădescu a declarat pentru Click! faptul că și mama ei este o adevărată artistă a familiei.

„Și mama este o artistă a familiei. Este o expoziție cu creațiile realizate de mama mea, pe care le-a lucrat de-a lungul anilor, împreună cu mama ei. Dalina Bădescu, nepoata noastră, le-a adunat să le expună ca să povestească despre viața bunicii ei, viața străbunicii ei, pentru că în spatele acestor momente există emoție, viață trăită, există bucurii, lacrimi, momente din trecut. Aceste lucrări, mileuri, s-au păstrat în timp.

Acest mileu era în sufragerie, mama punea întotdeauna pe el tava cu prăjituri. E senzație. Pe acesta țin minte că îl lucra mama când eu aveam 5 ani. Mamei i-au plăcut foarte mult vrăbiuțele și aveam un cuib de vrăbiuțe acasă, la Craiova, s-a inspirat și a lucrat la mileurile ei. Iar mie îmi plăceau florile de caise, de piersici, de cireș…și asta a însemnat o cultură a mea în Japonia.

Mi-am dat seama că în altă viață, mi s-a și spus, că am fost o Geisha. Am iubit întotdeauna Japonia iar mama în creația ei întotdeauna a pus aceste flori micuțe, lucrate cu suflet, cu migală, cu atâta intensitate', a completat vedeta,  are mai bine de 30 de ani trăiește în Italia, la Roma.

Citește și:Ramona Bădescu se întoarce în Italia. De ce a luat această decizie:„Ca să fiu sinceră…’

Citește și: Dramele neștiute ale regretatei Tamara Buciuceanu Botez.A ajuns să respire cu un singur plămân și a pierdut în mod dramatic aproape toți oamenii pe care i-a iubit

Citește și: Ștefan Bănică, ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu.Artistul a mers la priveghiul regretatei actrițe

Ramona Bădescu a fost mereu apropiată de părinții ei

Ramona Bădescu a fost mereu apropiată de părinții ei, iar după moartea tatălui ei, actrița ține legătura strâns cu mama ei. Mama Ramonei Bădescu arată foarte bine, iar actrița se mândrește cu cea care i-a dat viață.

Liana Bădescu a primit un cadou special din partea fiicei ei, anul trecut, de ziua ei. Ramona i-a cumpărat mamei ei un inel cu safir. „A primit multe flori și multe cadouri, eu i-am luat, printre altele, și un inel cu safir. Sunt fericită că sunt acum alături de mama„, spunea Ramona Bădescu.

Mama este sufletul meu și întotdeauna mă întreb cu cine semăn: cu mama sau cu tata, dar cred că mai mult cu mama. Am ochii ei, sprâncenele ei și avem acești ochi și sprâncene din familie de la bunica, străbunica, se păstrează de foarte, foarte mult timp', spunea Ramona acum ceva timp.

Având de mică un model de urmat, Ramona a folosit nu doar cremele și loțiunile pentru corp ale mamei sale, dar a învățat că trebuie aplicate cu regularitate.

Era cochetă de mică. Și mie îmi plăcea să o îmbrac frumos, să-i schimb coafurile, iar acum, îmi întoarce ea toate favorurile. Acum ea mă răsfață cum rar e posibil ca un copil să-și răsfețe părinții. Căuta de mică să împrumute de la mine creme și cosmetice, ca să fie mai frumoasă', spunea și mama Ramonei Bădescu pentru libertatea.ro, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton