Mama Ramonei Olaru a spus în direct la TV că îl vrea ca ginere pe magicianul Robert Tudor: „Sunt pâinea lui Dumnezeu. Dacă era să fiu cu Ramona, stăteam cuminte”

 Tudorache Simona
.

Ramona Olaru și-a sunat mama în direct la insistențele magicianului Robert Tudor. Acesta își dorea să știe dacă ar fi acceptat ca ginere de mama vedetei, în caz că nu ar fi însurat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena1, face ce face și devine protagonista unei scene amuzante. Așa s-a întâmplat și de această dată, când a fost la un pas să se aleagă cu o cerere de căsătorie în direct.

ramona-olaru-7-2ramona-olaru-7-2
ramona-olaru-66-1ramona-olaru-66-1

Mama Ramonei Olaru a spus în direct la TV că ăl vrea ca ginere pe magicianul Robert Tudor

Dialogul dintre magicianul Robert Tudor și mama vedetei a fost unul savuros. Femeia s-a declarat încântată de această idee și a recunoscut că l-ar fi primit cu brațele deschise, asta dacă nu ar fi deja luat. Ramona Olaru a considerat că mama ei a cedat prea ușor, pentru că această problemă trebuia să fie mai bine studiată.

„Ramona Olaru: Vezi că ești în direct la TV, să nu zici ceva aiurea!
Robert Tudor: Să nu înjuri, mămică!
Ramona Olaru: Robert Tudor m-a pus să te sun.
Robert Tudor: Doamnă, mă știți pe mine?
Mama Ramonei Olaru: Dar cum! Da, Da!
Robert Tudor: Ce faceți, doamnă? Săru’ mâna, mamă!

Mama Ramonei Olaru: Păi ce să fac, îți dai seama că nici nu mai am cuvinte acum, că te-am auzit!
Robert Tudor: Auziți doamnă, m-ați face un ginere?
Mama Ramonei Olaru: Te-aș fi făcut dacă nu erai însurat!
Ramona Olaru: Așa ușor?
Robert Tudor: Sunt pâinea lui Dumnezeu. Dacă era să fiu cu Ramona, stăteam cuminte ', aceasta a fost discuția dintre magicianul Robert Tudor și cea care i-a dat viață Ramonei Olaru.

Ramona Olaru a fost căsătorită

În 2019, Ramona Olaru a divorțat de soțul ei, Bogdan Olaru. Cei doi au avut o relație de 5 ani și un mariaj de 3. Asistenta TV a mai avut apoi relații, dintre care cea mai mediatizata cu Catălin Cazacu, dar niciuna nu a mai făcut-o să ajungă la altar.

Citește și: Cum își împarte Larisa Drăgulescu averea de două milioane de euro: „Am stabilit deja. Fiecare va avea câte două proprietăți”

Citește și: Ce spune Alexandru Ciucu despre fetele lui, în plin provces de divorț cu Alina Sorescu: „Este o situație care poate lăsa urme. Încerc să le protejez. Liniștea lor…'

Citește și: Simona Halep, apariție elegantă la TV, după ce i s-a redus suspendarea. Cât costă ținuta pe care a purtat-o: a îmbrăcat o rochie Valentino și pantofi Dior

Citește și: Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei să-și găsească o iubită în timpul relației lor: „Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva”

Ramona Olaru și-a luat casă și vrea să fie mamă

În acest an, vedeta și-a propus să devină mamă, asta după ce în urmă cu câteva luni și-a achiziționat un apartament, după mulți ani de stat în chirie.

„Astăzi se întâmplă un lucru important în viața mea și trebuia să mă îmbrac frumos și să mă aranjez. Și bineînțeles să am energie bună, am să vă țin la curent despre acest aspect cât pot de repede. Am fost acasă să duc perechea de pârși pe care am primit-o cadou, am umplut casa cu animăluțe', și-a anunțat Ramona Olaru urmăritorii de pe rețelele de socializare.

„Să nu mi se vadă datele, semnez, pentru prima dată după atâția ani de stat în chirie, am casa mea! Nu mă deranjează că semnez atât de multe acte, am întâlnit mulți oameni în această cursă, mai ales de acum că trebuie să amenajăm etc.

E și doamna notar aici care îmi explică tot, că sunt de la țară. Acum că am plecat, vreau să știți că am ținut pe liniște acest subiect, am zis acum câteva luni că spre finalul anului se va concretiza acest aspect. Am achiziționat prima mea casă, apartament, acum o să înceapă nebunia, o să vă țin la curent cu totul. Îmi vine să plâng, doar eu știu câte milioane de pași au fost până acum, să fie bine!', a mai spus Ramona Olaru.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton