Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații emoționante la cinci ani de la moartea designerului: "Nu l-am mai visat. Probabil și-a găsit liniștea" / Ce spune despre apropiații regretatului ei fiu

.

Au trecut cinci ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, timp care pentru mama designerului a însemnat lacrimi și multă suferință. Uneori își mai alina dorul de fiul iubit datorită viselor în care acesta îi apărea, însă de ceva vreme nici această întâlnire nu o mai are și Elena Ciobanu crede că Răzvan și-a găsit, în sfârșit, liniștea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de la mare. Asta după ce regretatul creator de modă a pierdut controlul volanului, între Săcele și Năvodari și a ajuns cu autoturismul în copacii de pe marginea drumului.

aD00NDAmaGFzaD1kY2UyNjQ1OGQ0NzQ5MzRmM2EyMWE4NzZkN2YwN2IwNQ==.thumbaD00NDAmaGFzaD1kY2UyNjQ1OGQ0NzQ5MzRmM2EyMWE4NzZkN2YwN2IwNQ==.thumb

Mama lui Răzvan Ciobanu speră ca fiul său să-și fi găsit liniștea

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în vara lui 2022, după ce a suferit o intervenție pe cord deschis, iar Elena Ciobanu a rămas singură, cu toată această suferință.

La 5 ani de la accident, mama designerului, Elena Ciobanu, încă nu a reușit să treacă peste tragedia suferită. Rana sufletească pe care a lăsat-o moartea prematură a fiului său nu s-a vindecat, de aceea, când trebuie să vorbească despre Răzvan, își găsește cu greu cuvintele.

Deoarece ea locuiește în provincie, mai exact în satul Ciungetu, din Vâlcea, unde administrează pensiunea familiei, ar fi fost dificil ca prietenii fiului său să vină la parastase și pomeni.

Am făcut pomeni și aici, și la București. Acolo, la București, a făcut sora mea. Au venit prietenii și cunoștințele noastre. Noi nu mai deranjăm pe nimeni, că fiecare are problemele lui, dar mă sună cunoștințele lui, mă întreabă…', a spus, pentru CANCAN.RO, Elena Ciobanu.

Dacă în primii ani de la moartea fiului său, mama acestuia povestea că își visează copilul, în ultima vreme, acest lucru nu s-a mai întâmplat. „Nu l-am mai visat. Probabil și-a găsit liniștea', s-a mai destăinuit mama designerului.

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații sfâșietoare la 5 ani de la moartea designerului: „Iau zilele, de la Dumnezeu, așa cum vin'

Citește și: Cât costă un sejur de Paște la pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu: „Am început pregătirile pentru turiști'

Citește și: De ce a renunțat Jorge definitiv la alcool: „Am aproape cinci luni de când nu mai beau. Nu mai cad în capcana…’. Ce schimbări majore a făcut și în alimentație

Citește și: Angela Rusu a fost operată și i s-a extirpat o tumoare renală. De ce a fost internată ulterior la o clinică de psihiatrie: „Luam câte 10 pastile pe zi, dar tratamentul era greșit. Riscul de sevraj…’

Mama lui Răzvan Ciobanu visează la un festival de modă intitulat „Răzvan Ciobanu”

Pentru a-i păstra vie memoria designerului, mama lui, Elena Ciobanu, și-a dorit ca cineva să organizeze un festival de modă intitulat „Răzvan Ciobanu.

Deocamdată nu s-au făcut demersuri în acest sens, iar veștile venite din partea lui Alin Gălățescu, stilist și critic de modă, nu sunt încurajatoare.

„Nu știu nimic despre un festival, care să îi poarte numele, singurele evenimente dedicate lui le-am organizat eu. Ofer, și anul acesta, Premiul Avanpremiere – Răzvan Ciobanu celui mai mediatizat designer, în cadrul evenimentului Gala Avanpremiere 2024, show care va avea loc, cel mai posibil, la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie. Dar șanse să fie organizat acum un Festival Răzvan Ciobanu, în România, nu sunt, este foarte greu’, a declarat Alin Gălățescu.

Pentru a-și mai alina dorul de fiul ei, Elena Ciobanu a păstrat, ca amintire, pisica din rasa Sphynx a designer-ului, de care acesta era foarte atașat. Rămasă singură, după ce și tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe 22 august 2022, în urma unor probleme cardiace, Elena Ciobanu se ocupă doar ea de pensiunea familiei.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton