"Când am depistat, era mult prea târziu. Nu putea să-i fie făcut niciun tratament. Această boală care e foarte vicleană și care se numește cancer..." Cum își alină Sorana Darclee de la A.S.IA. durerea după ce și-a pierdut mama

 Tudorache Simona
.

Cum își alină Sorana Darclee de la A.S.IA. durerea după ce și-a pierdut mama. Sorana Darclee a pierdut-o pe cea care i-a dat viață când se aștepta mai puțin. Mama vedetei, o femeie activă care iubea mișcarea și mersul pe bicicletă, a fost învinsă de un cancer nemilos. Sorana Darclee mărturisește că boala a fost descoperită mult prea târziu, când nu se mai putea face nimic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Artista se consolează la gândul că cea care a susținut-o cel mai mult în această viață e acum cu cei dragi ei, cu părinții, nepoții și cu cel care i-a fost soț. Ba mai mult, Sorana Darclee știe că va veni un moment când se vor reîntâlni.

sorama-si-mama-ei-78-1sorama-si-mama-ei-78-1

Cum își alină Sorana Darclee de la A.S.IA. durerea după ce și-a pierdut mama

Sorana Darclee a vorbit despre pierderea mamei sale, care a pierdut lupta împotriva cancerului, pe care l-a descoperit prea târziu.

Apare această boală care este foarte vicleană și care se numește cancer. Apare în multe forme, iar mama a făcut un mielom multiplu care a fost foarte bine ascuns. Când am depistat, era mult prea târziu. Nu putea să-i fie făcut niciun tratament, dar mama a avut o viață foarte plină, a fost foarte activă, ea mergea pe bicicletă chiar și cu câteva luni înainte. Acum este într-un loc extraordinar în care cu toții o să ajungem. Și o să ne reîntâlnim. Nu este un moment așa de trist că s-a dus, știu unde s-a dus. Eu îl știu pe Dumnezeu. Nu i-a fost furată viața, e acolo cu tata, cu părinții ei, pe care i-a iubit enorm. Îi doresc doar să vină cu o misiune extrem de frumoasă în continuare și momentan să se bucure de liniște și de oamenii care i-au lipsit atât de mult', a spus Sorana Darclee de la A.S.I.A, pentru Antena Stars.

Citește și: Cristina Șiscanu, mărturisire cu ochii în lacrimi: „Dacă voi credeți că viața mea este de divă și de răsfăț continuu, vă înșelați. Probabil iar sunt în prag de burnout”

Simona Halep, la revenirea în țară, după ce a scăpat de suspendare: „Adevărul a ieșit la suprafață. Am avut şi lacrimi pentru că…'. Primul turneu la care a fost invitată să participe

Andrei Neacșu, surprins alături de noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată femeia și cum s-au afișat împreună

De ce Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, au amânat cununia religioasă timp de 5 ani: „Nu ne doream să trăim în păcat. Amândoi suntem credincioși'

Ce și-a dorit mama Soranei Darclee înainte de moarte

Gândul că astăzi duce la capăt ceva ce au visat amândouă îi mai alină suferința. Arta rămâne pentru Sorana Darclee, în astfel de momente, o evadare.

„A fost o emoție foarte frumoasă când am aflat despre concert, când a început pregătirea. Și-a dorit să iasă cum a visat. Printre momentele pe care le-a visat a fost acest moment cu amândouă, cu o piesă scrisă de mine care se numește „Îngeri', este un mesaj foarte puternic. Acolo sus sunt două mame care așteaptă acest mesaj de la mine, este un mesaj special, o seară specială', a mai spus Sorana Darclee de la A.S.I.A.

Cum s-au cunoscut părinții Soranei Darclee

Sorana Darclee păstrează în suflet amintirea anilor petrecuți alături de părinții ei, doi oameni care au avut un rol covârșitor în viața ei. Povestea lor s-a născut treptat. 

„Tata, refugiat din Siria, era student la Stomatologie când a cunoscut-o pe mama. A stat 10 ani în Germania şi apoi a venit în România la facultate. Într-o zi, a văzut-o pe mama pe stradă şi s-a îndrăgostit de ea. A urmărit-o o perioadă să vadă dacă e cuminte, apoi început să o curteze. Mama nu l-a plăcut din prima. Apoi l-a cunoscut bunica, Italiancă, şi i-a zis mamei că e un bărbat foarte bun. Tata, care nu îşi văzuse mama de la 18 ani, de când a fugit din Siria, a perceput-o pe bunica mea ca pe o mamă', mărturisea Sorana, pe o rețea de socializare, la un moment dat.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton