Cine este Didi-Ionuț Cojocariu, câștigătorul Festivalului Mamaia Folclor 2024: "Soția este cel mai mare susținător, dar și cel mai mare critic al meu". Este economist de profesie, dar pasiunea lui este muzica / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Didi-Ionuț Cojocariu, cel care a obținut trofeul la Mamaia Folclor 2024, este de profesie economist și nu se aștepta să ia marele premiu. De emoții, artistul a început să tremure, dar cea mai emoționată a fost soția lui, care a plâns fără încetare la Gala Laureaților, după ce s-au decernat premiile. Didi-Ionuț Cojocariu are 30 de ani și este din Bucovina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Didi-Ionuț Cojocariu, câștigătorul Festivalului Mamaia Folclor. Soția cântărețului de muzică populară a izbucnit în plâns când soțului ei i-a fost înmânat marele trofeu al festivalului. Cei doi au o relație specială și se susțin reciproc pe toate planurile.

20240830_200011(0)20240830_200011(0)

Citește și: Cum arăta Fuego când a debutat, la Festivalul Mamaia, și ce surpriză le face, acum, fanilor: 'Acum 31 de ani, în 1993, pe o furtună teribilă, debutam la secțiunea Interpretare…' / EXCLUSIV

Citește și: Festivalul Național al Cântecului și Dansului Popular Românesc „Mamaia' 2024 a revenit după o pauză de 12 ani

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Didi-Ionuț Cojocariu și-a făcut soția să plângă de fericire

Festivalul Mamaia Folclor 2024 s-a reluat după 12 ani de absență. Marele Trofeu al Festivalului Cântecului și Dansului Popular de la Mamaia a fost câștigat de Didi-Ionuț Cojocariu (Bucovina), un tânăr de 30 de ani, de profesie economist. Concurentul a interpretat melodiile „Mândră floare-i norocul' – Mina Pâslaru și „Pentru tine Mărioară' – Alexandru Dumbravă.

Cum te simți?

Didi-Ionuț Cojocariu: Nici acum nu îmi vine să cred că am reușit să realizez acest lucru și pentru asta îi mulțumesc bunului Dumnezeu. Le mulțumesc tuturor persoanelor care au crezut în mine. Sper că acolo sus am făcut niște persoane fericite. Felicit organizatorii și mulțumesc familiei, în special soției mele, care este și cel mai mare susținător al meu, dar și cel mai mare critic. Le mulțumesc și tuturor oamenilor care au ales să ne voteze.

Am observat că ea a avut emoții mai mari decât tine. Așa este? Chiar plângea mai devreme...

Așa este de fiecare dată. Ea trăiește mult mai intens lucrurile. Și eu, doar că, de această dată, nu m-am așteptat niciun moment la o așa mare bucurie. Probabil eu mă stăpânesc mai bine și nu-mi arăt emoțiile.

Nu ești la primul trofeu câștigat…

Așa este, nu sunt la primul trofeu obținut, dar acesta este un premiu foarte mare pe care l-am câștigat. Sincer, chiar nu m-am așteptat că o să câștig. Când am văzut că a mai rămas marele premiu, m-am gândit că poate o să fiu eu. Apoi, când m-au strigat, am început să tremur tot. Încă nu-mi vine să cred!

Ce urmează?

Voi rămâne același om, să fiu mereu pe placul oamenilor, să aduc în atenție folclor de calitate, să păstrez adevăratele tradiții ale neamului românesc. Voi încerca să nu dezamăgesc pe nimeni.

Secțiunea Soliști vocali:

PREMIUL I – Alexandra Georgiana Pițu (Muntenia). Concurenta a interpretat melodiile „Balada lui Toma Alimoș' – culegere din repertoriul zonal și „Pe ulița car` mi-e drag' – culegere din repertoriul zonal.

PREMIUL al II-lea – Mădălina Avădănei (Moldova). Concurenta a interpretat melodiile „Doină de Cătănie' – culegere din repertoriul zonal, folclorist Alexandru Vasiliu din Tătăruși și „Foaie verde baraboi' – creație bazată pe o colecție de folclor publicată.

PREMIUL al III-lea – Florin Mihalache (Banat). Concurentul a interpretat melodiile „Cucule te văd zburând' – doină din repertoriul lui Iosif Ciocloda și „Peste deal, peste poiene' – cântec din repertoriul Nicoletei Voica.

Secțiunea Soliști instrumentiști:

PREMIUL I – Papuc Viorel (Muntenia) – NAI.
Concurentul a interpretat melodiile „Doina de jale' – piesă din repertoiul Maestrului Gheorghe Zamfir și „Hora Staccato – Grigoraș Dinicu'.

PREMIUL al II-lea – Alexandru Costin Cioiu (Oltenia) – CAVAL
Concurentul a interpretat melodiile „Doina din caval' – Dumitru Zamfira și „Sârba de la Tismana' – Dumitru Zamfira

PREMIUL al III-lea – Alexandru Cristian Sărbușcă (Oltenia) – CLARINET
Concurentul a interpretat melodiile „Doina' – creație bazată pe o colecție de folclor publicată și „Hora și sârba' – creatie bazată pe o colecție de folclor publicată.

Foto: TVR, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton