Scandal între artista Rodica Tudor și organizatorii festivalului Mamaia 2024. Nu a mai vrut să coboare de pe scenă și i-a ironizat pe prezentatorii Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan. Val de reacții printre vedete: ”Îmi curge sânge din suflet...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Rodica Tudor, câștigătoarea Festivalului Mamaia 2012, i-a ironizat pe prezentatorii Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan, și a fost dată cu greu jos de pe scenă. Aceasta a dat desfășurătorul evenimentului peste cap și a stat pe scenă mai mult decât ar fi trebuit, motiv pentru care organizatorii Festivalului Mamaia 2024 s-au enervat cumplit. Actorul Eugen Cristea, care a văzut momentul, a reacționat imediat în mediul online.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Rodica Tudor, câștigătoarea marelui trofeu al Festivalului Mamaia 2012, i-a ironizat pe prezentatorii Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan și a fost dată cu greu jos de pe scenă.

13087228_1101022296621483_4448352514829200535_o13087228_1101022296621483_4448352514829200535_o

Citește și: Ce spune Anca Țurcașiu despre nepoata ei și de ce nu a reușit să petreacă timp cu ea: 'Eu nu prea am fost bunică, doar s-a născut copilul și am plecat…' Artista și Aurelian Temișan prezintă Festivalul Mamaia / EXCLUSIV

Citește și: Octavian Ursulescu, revoltat că Teatrul de Vară din Mamaia a fost lăsat în paragină: „Nu s-a dat nici măcar cu vopsea peste grafitti, de buruieni și șobolani nu mai vorbim”. Unde va avea loc Festivalul Mamaia 2024

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea” / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Cu ce probleme s-au confruntat organizatorii Festivalului Mamaia din acest an

Anul acesta TVR, postul care a transmis Festivalul Mamaia 2024, și firma care a câștigat licitația să organizeze manifestarea din acest an, de la malul mării, au întâmpinat niște situații halucinante.

Se pare că o fostă câștigătoare a trofeului din 2012 a dat totul peste cap. Ea a stat pe scenă cât a vrut și i-a luat peste picior pe prezentatori, care s-au chinuit în zadar să o dea jos de pe scenă, spre disperarea lor și a lui Dan Manoliu de la TVR.

'De ce nu dați publicitatea peste ea? Asta le mulțumește părinților, vecinilor, stă cât vrea ea…', a strigat o voce din sală.

Aurelian Temișan și Anca Țurcașiu, luați peste picior de Rodica Tudor

Cum a urcat pe scenă, Rodica Tudor i-a luat peste picior pe prezentatorii Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan că 'au uitat' să-i citească CV-ul și atunci a spus ea ce a vrut despre ea însăși.

În cadrul festivalului, solista a interpretat melodiile 'Să mori de dragoste rănită' și 'Marea albastră'.

'A omorât aceste piese. Dacă ar vedea Angela Similea…', a strigat o femeie din sală.

După ce a cântat acapela cele două melodii, ea a cântat și piesa cu orchestră. 'Aa, o mai cânți și pe aceasta? Să sperăm că nu este un colaj de 20 de minute…', i-a spus Aurelian Temișan, care a venit alături de colega lui, Anca Țurcașiu, în speranța că vor reuși să o determine să plece.

Rodica Tudor a mai interpretat o piesă, alături de orchestra fabuloasă dirijată de Andrei Tudor, supărat și el de situația creată.

În rest, seara de gală a fost frumoasă, cu recitaluri valoroase. Înainte de festivitate, am auzit-o pe Irina Baianț interpretând excelent piesele Larei Fabian, pe Corina Chiriac cu șlagărele ei, în mare formă… Solista a ridicat sala în picioare.

Comportamentul Rodicăi Tudor a stârnit imediat reacții

Situația de pe scenă, cu Rodica Tudor, a stârnit imediat reacții în sală, dar și pe rețelele de socializare. Ei au taxat-o pe solista care nu mai voia să coboare de pe scenă.

'Aloooooooooooo! TVR?????? De 20 de minute asta vorbește fără noimă și cântă dintr-o tonalitate pe care eu încă nu o cunooosc! Îmi curge sânge din urechi!', a scris artistul Alin Gheorghișan, pe Facebook.

Ce mesaj a transmis actorul Eugen Cristea: 'Mi-e și mie rău…'

'Incredibil! Mi-e și mie rău! Mie îmi curge sânge din suflet… Vai de noi…', a comentat și actorul Eugen Cristea pe Facebook, la postarea lui Alin.

'Bai, eu nu înțeleg asta e peste tot. Mai e și colaboratoare la teatru de revista la Ploiești. Wtf…', a scris o amică de-ale lui Alin, Elena Sandu.

'Eeee, de vină-i sonorizarea proastă, de nu recunoști tonalitatea. Dar, deh, cine te pune să te uiți la Mamaia ca să-ți lăcrimeze urechile?', a mai comentat altcineva.

'Suntem în secolul toleranței și acceptării lucrurilor diferite – exact ca la JO 2024 – și aici se acceptă tonalități diferite, mai nou s-a inventat și mi# și si# – nu mai fi conservator', a mai scris Alin.

Foto: VIVA, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton