Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu, la un pas de bătaie într-un club din Mamaia! Doar intervenția bodyguarzilor a calmat spiritele

 Oana Pantazi
.

Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu au fost recent protagonistele unui incident neplăcut într-un club din Mamaia, cele două fiind la un un pas să se încaiere în fața tuturor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Se pare că Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu „nu au avut loc” în același club, între cele două tinere iscându-se o altercație, aparent din senin, care a necesitat la scurt timp intevenția bodyguarzilor.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

„M-a vorbit cineva aiurea la Loredana Chivu”

Scânteia a explodat de îndată ce domnișoarele au dat ochii una cu cealaltă, iar totul a fost cât pe ce să degenereze, însă din fericire, lucrurile au fost aplanate înainte ca protagonistele să ajungă la corecții fizice.

'Totul a pornit de la o neînțelegere. M-a vorbit cineva aiurea la Loredana Chivu, de acolo a pornit tot', a recunoscut Manuela de la Puterea Dragostei pentru wowbiz.ro.

'Loredana Chivu a aflat de la cineva că eu aș fi vorbit urât de ea pe un live de-al Andreei Oprică, lucru care, evident, nu s-a întâmplat, nu am nimic cu ea. Era la două mese distanță de noi, a venit glonț la mine și m-a întrebat ce am cu ea. Credeam că glumește, prima oară, dup-aia m-am gândit că vrea să facă un scandal aiurea.

Citește și: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express: „Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers”/ INTERVIU

M-am ridicat de la masă și acolo , în club, am avut o dispută. Nu am apucat să ne batem, nu s-a ajuns până acolo, că au apărut bodyguarzii, dar nici nu mai era mult. Adică nu am apucat să punem vreuna mâna pe cealaltă, dar am avut un schimb de replici pe care nu pot să îl reproduc (râde, n. red.)', a spus, în exclusivitate, Manuela de la 'Puterea Dragostei' pentru sursa citată.

Loredana-Chivu-1-1Loredana-Chivu-1-1

Flancate de bodyguarzi

În cele din urmă, conflictul s-a stins, însă cele două domnișoare sexy din showbizul autohton au avut nevoie de prezența bodyguarzilor pe tot restul serii, așa că distracția s-a cam dus…

'Nu ne-au dat afară, Loredana s-a dus la masa ei, eu am rămas la a mea. Dar ne-am pus câte doi bodyguarzi ca să nu se mai întâmple nimic. Nu pot să spun că m-am mai distrat seara aia, că nu mi-a picat bine scandalul, mai ales că eram nevinovată'.

Ulterior, Manuela de la Puterea Dragostei și Loredana Chivu au avut o discuție lămuritoare și lucrurile s-au calmat, dovedindu-se că a fost o neînțelegere…

Citește și: Dieta Sofiei Vergara, la 48 de ani! Ce alimente evită cu orice preț pentru a-și menține silueta

'Am vorbit a doua zi cu Loredana Chivu la telefon. S-a lămurit și ea că lucrurile nu erau cum credea. I-am spus că, dacă tot suntem la mare, mai bine ne distrăm decât să facem scandaluri, a înțeles și lucrurile s-au liniștit', a mai spus Manuela pentru wowbiz.ro.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton