Manuela Hărăbor arată senzațional la 56 de ani. Actrița a îmbrăcat la Premiile Gopo o rochie mulată și cu spatele gol

 Oana Pantazi
.

Manuela Hărăbor a făcut senzație la Premiile Gopo. La Teatrul Național a avut loc, ieri-seară cea de-a optsprezecea ediție a Premiilor Gopo, unde au fost premiate filme românești și internaționale apărute în anul 2023. Printre vedetele care au strălucit pe covorul roșu s-a numărat și Manuela Hărăbor, care arată impecabil, la 56 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Manuela Hărăbor a făcut senzație la Premiile Gopo. Ieri seară, au avut loc Oscarurile românești – Premiile Gopo. Teatrul Național a fost scena întâlnirii a zeci de personalități ale teatrului și cinematografiei românești. Filmul „Libertate', în regia lui Tudor Giurgiu, a primit trofeul Gopo 2024 pentru cel mai bun film de lungmetraj, cel mai râvnit premiu al serii. Printre zecile de vedete care au strălucit pe covorul roșu s-a numărat și Manuela Hărăbor.

manuela-harabor16-768×1024-768×1024-1manuela-harabor16-768×1024-768×1024-1

Manuela Hărăbor arată impecabil la 56 de ani. A îmbrăcat o rochie mulată și cu spatele gol

Gala Premiilor Gopo, ce s-a desfășurat recent la Teatrul Național, a strâns laolaltă o pleiadă de vedete. Printre cei care au urcat pe scenă pentru a înmâna premiile ediției s-au numărat Oana Pellea, Marius Manole, Emilian Oprea, Maria Obretin, Nicu Mihoc, Victoria Cociaș, Adrian Văncică, Bogdan Dumitrache, Alexandru Ion, producătoarea Miruna Berescu sau regizorii Tudor D. Popescu și Cristian Pascariu.

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism:’Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!’

Citește și: E mamă singură de la 22 de ani! Manuela Hărăbor, declarații emoționante despre fiul ei, diagnosticat cu autism:’Nu am cunoscut iubirea până în momentul în care am înțeles că e altfel decât ceilalți copii’

De asemenea, pe covorul roșu au pășit Manuela Hărăbor, Monica Davidescu, Laura Cosoi, Andreea Vasile, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Vasile Muraru, Denis Hanganu, Cătălina Grama, Paul Ipate, Monica Odagiu, regizorii Nae Caranfil, Emanuel Pârvu, Tudor Giurgiu, Eugen Jebeleanu și criticul de film Irina Margareta Nistor.

Amalia Enache, Olimpia Melinte, Laura Cosoi și Manuela Hărăbor se numără printre prezențele feminine care au strălucit pe covorul roșu. Manuela Hărăbor (56) a arătat spectaculos într-o rochie neagră din paiete, cu mâneci ample, mulată pe corp și cu spatele gol, fiind una dintre cele mai bine îmbrăcate personalități feminine. Părul blond, coafat în valuri, s-a potrivit perfect cu ținuta, dar și cu machiajul.

Manuela Hărăbor, declarație de dragoste emoționantă pentru fiul ei care suferă de autism

De 34 de ani Manuela Hărăbor este o mamă singură și tot de atâta timp Andrei, fiul său, care din păcate suferă de autism, este rațiunea ei de a fi. Bărbat în toată firea, Andrei are însă o inocență și un zâmbet pe care numai un copil cu inima pură le poate avea, iar asta îi dă putere mamei sale să meargă mai departe.

Manuela Hărăbor avea 22 de ani când Andrei a venit pe lume, o vârstă foarte fragedă pentru o mamă singură. Din păcate, pe când avea trei ani, Andrei a fost diagnosticat cu autism, iar din acel moment a început o luptă imensă pentru mama lui, care se străduiește de trei decenii să-i creeze fiului ei acea normalitate de care are atâta nevoie.

„Sunt mama lui Andrei. Nimic altceva din ce am făcut în toată viața mea nu mă descrie atât de complet. Mama lui Andrei. De 33 de ani, Andrei mă modelează în fiecare zi și aduce la suprafață tot ce este mai bun în mine, acele calități cu care ne-a înzestrat pe toți bunul Dumnezeu dintru început, și pe care le-am rătăcit cumva, din nebăgare de seamă, de-a lungul anilor.

Pot spune cu mâna pe inimă că Andrei a fost și este șansa mea de nemurire, scara pe care Dumnezeu mi-a făurit-o să urc spre Cer. De multe ori am alunecat și am pășit alături, dar Andrei a fost mâna nevăzută care m-a salvat de fiecare dată’, a scris Manuela Hărăbor în ziua în care Andrei a împlinit 33 de ani.

Foto: Facebook, Dumitru Angelescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton