Mara Bănică a renunțat la bone după ce și-a pus camere de supraveghere în casă: "Am cunoscut vreo 7-8. Mi-a ajuns! Mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar..." / De ce și-a dat fiica, în vârstă de 2 ani, la creșă

.

Deși fiica ei are doar 2 ani și ar fi avut nevoie de ajutor cu siguranță, Mara Bănică a renunțat la bone după ce și-a pus camere de supraveghere în casă… Jurnalista a preferat să-și înscrie fetița la creșă în cele din urmă, dintr-un motiv justificat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Mara Bănică a avut mai multe bone pentru fetița ei, însă, după ce și-a pus camere de supraveghere în toată casa, a remarcat un detaliu deranjant, iar asta a determinat-o să renunțe la serviciile lor.

277757402_10227939760020553_5953489282387613151_n-1277757402_10227939760020553_5953489282387613151_n-1

Mara Bănică a renunțat la bone după ce și-a pus camere de supraveghere în casă

De când a devenit mamă pentru a doua oară, la vârsta de 46 de ani, Mara Bănică și-a pus cariera pe locul doi și s-a axat pe creșterea copiilor, mai ales că fiica sa Donca, acum în vârstă de 2 ani, are nevoie de toată atenția ei. Jurnalista mai are și un fiu, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară. Chiar dacă este o mamă extrem de dedicată, Marei nu-i este ușor cu un copil mic, așa că a căutat ajutor. Din păcate, niciuna dintre femeile pe care le-a angajat ca bone pentru fiica ei nu s-a ridicat la pretențiile sale.

Camerele de surpaveghere din casă au ajutat-o rapid să înțeleagă de unde vine problema, așa că a preferat să-și ducă micuța într-un cadru instituționalizat, unde, cel puțin, se bucură de compania altor copii.

Citește și: „Cea mai dureroasă operație estetică. Zici că cineva m-a bătut cu un ciocan în mandibulă, nu am putut să mănânc trei săptămâni. Eu mi-am operat și sânii de patru ori'. Chinurile prin care a trecut Mara Bănică, în timpul operației de lifting facial

Citește și: Andra a dezvăluit cum s-a comportat Eva la filmările pentru „Tati part-time': „S-a filmat o lună și zece zile. E greu să comparăm cu vremurile când aveam eu 14 ani. Părinții mei au făcut un efort'

„Fetiței îi cresc două măsele, este cam mârâită. Este la creșă, am renunțat la bone, după ce am cunoscut vreo 7, 8 bone. Mi-a ajuns! Este greu de găsit un om cu care să te mulezi, să funcționezi. Eu am vrut româncă, iar 80% dintre ele au tratat pur și simplu ca pe un job, fără iubire.

Eu am camere de supraveghere în toată casa și mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar muncă. Am renunțat pentru că mi-am dat seama că așa cum te iubește familia, nu te iubește nimeni', a mărturisit Mara Bănică pentru Playtech.

Mara Bănică, despre relația cu soțul ei: „Ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile”

Jurnalista și soțul ei au o relație frumoasă, însă, oarecum, la distanță, deoarece jobul îl împiedică să stea prea mult pe acasă, având afaceri în afara țării. Drept urmare, Mara Bănică funcționează în regim de mamă singură în cea mai mare parte a timpului.

Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștepta mărturisit Mara Bănică pentru Wowbiz.

Acesta este și motivul pentru care soțul jurnalistei nu se poate ocupa de fiica lor pe cât de mult și-ar dori, însă Mara spune că se bazează pe partenerul ei e viață, care este foarte atașat de micuța Donca, fiica lor.

„Aș vrea să cred că da, am bază în partenerul de viață. Nu vreau să intru în detalii din acestea, dar eu duc greul. El e plecat toată ziua și atunci evident că eu stau cu copiii, eu fac lecții cu cel mare. În schimb, când e acasă, fetița noastră vrea numai cu el, deci eu sunt bine, sunt doar mobilă’, a mai spus jurnalista pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton