Mara Bănică avea salariul mai mare decât Mirela Vaida, la Antena 1. Ce spune despre prezentatoarea de la Acces Direct: „Nu era genul meu”

 Dumitrache Laura
.

Mara Bănică avea salariul mai mare decât Mirela Vaida, la Antena 1. Mara Bănică se numără printre cei mai apreciați jurnaliști de la noi din țară. Vedeta a lucrat mult timp alături de Simona Gherghe și Mirela Vaida, în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Recent, jurnalista a vorbit despre relația pe care o are, de fapt, cu cele două prezentatoare tv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică avea salariul mai mare decât Mirela Vaida, la Antena 1. Mara Bănică a luat o pauză din televiziune după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Invitată în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță, Mara Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida, cărora, le-a ținut locul în emisiunile prezentate.

mara banicamara banica

Mara Bănică este o persoană directă și sinceră și mereu spune lucrurilor pe nume. Jurnalista își spune mereu punctul de vedere, iar atunci când nu este de acord cu o situație, izbucnește și își spune părerea, indiferent de moment. Iată cum se înțelege Mara Bănică cu Simona Gherghe și Mirela Vaida!

Citește și:Cu câți bani a fost țepuită Mara Bănică de un muncitor plătit să-i renoveze casa: „Zugravii trebuie să-i alegi cu mare dibăcie în viață”

Citește și:Cum și-a cunoscut Mara Bănică soțul: „N-am crezut că e român. M-a condus la hotelul unde eram cazată și am făcut…”

Citește și:'Fostul soț este în arest la domiciliu din cauza acțiunilor lui contra mea. Încălcarea ordinului de protecție și amenințări cu moartea în formă continuată, plus…' Isabela Onoriu, dezvăluiri despre momentele cumplite prin care trece / EXCLUSIV

Citește și:Deea Maxer, noi imagini cu iubitul ei. Cu ce se ocupă bărbatul și ce diferență de vârstă e între ei

Mara Bănică avea salariul mai mare decât Mirela Vaida, la Antena 1

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară. Vedeta a luat o pauză din televiziune după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Mara Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida, fostele sale colege de platou. Jurnalista a dezvăluit că între ea și cele două prezentatoare tv a fost o legătura strict profesională, si nu au avut o relație de prietenie.

Aveam așa o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită. Știe cu televiziunea, chiar știe cu televiziunea.„, a spus Mara Banica despre Simona Gherghe. În ceea ce o privește pe Mirela Vaida, jurnalista a spus că nu avea nimic în comun cu prezentatoarea tv. Nu știu, nu vreau, adică nu am căzut într-o admirație așa față de Vaida.Profesional da, adică aveam mai multe lucruri în comun, cu Vaida nu am nimic în comun. Nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu puteam, nu era genul meu',a mai spus vedeta.

Ce spune despre prezentatoarea de la Acces Direct

Mara Bănică a vorbit și despre salariile vedetelor de la Antena 1. Jurnalista a declarat că la momentul în care apărea la Acces Direct, câștiga mai mult decât prezentatoarea tv Mirela Vaida.

La momentul acela, da, luam mai mulţi bani decât Vaida. Că aveam un contract şi cu nişte greci, da. Mai mult decât Capatos nu am luat. De Gherghe, nu ştiu cât avea. Salariul Mirelei Vaida îl ştiam. Cât am fost acolo şi la Acces, da, luam mai mulţi bani decât ea. Ştiam cât are, pentru că eram în aceeaşi prăvălie şi ştiam cât avusese Cristina Cioran, iar ea a venit pe aceiaşi bani„ a mai declarat vedeta.

Mara Bănică a fost la un pas de moarte

Mara Bănică s-a retras din televiziune și a renunțat să mai apară pe micile ecrane la fel cum o făcea înainte. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Jurnalista a suferit un accident în septembrie 2003, imediat după întoarcerea in Irak, unde a fost reporter de război. Mara Bănică a declarat că a fost la un pas de moarte și îi este foarte greu să vorbească despre acea perioadă.

„La 50 de metri de casă am intrat într-un stâlp. Era noapte târziu, veneam de la Cerbul de Aur, eram începător. Conduceam de două, trei luni. Nu aveam viteză mare, vreo 40 la ora, cred că asta a fost și norocul, doar că a fost frontal și mașina nu avea airbag. De aceea mi s-au rupt toate coastele, s-a desfăcut volanul ca un nufar.

Nu-mi face plăcere să vorbesc despre asta. Eu am imagini de la accident pentru că s-a filmat atunci. A fost cea mai mare cumpănă din viața mea. Poate aș fi murit atunci, cu toate coastele rupte pe stânga, pneumotorax la ambii plămâni, splina scoasă, hemoragie internă, dintr-un lob al ficatului mai aveam un sfert, fractură de șold drept și fractură de călcâi stâng. În spate era Adi Barna, pe vremea aia era prezentator de știri sportive, s-a scalpat că s-a lovit în stâlpul mașinii și în dreapta era altcineva care nu a avut nimic. Vezi cum e viața!

Mi-au dat șanse 1%. În momentul în care m-au scos din reanimare, nu exista un aparat de respirat și m-au ținut 24 de ore într-un salon normal să vadă cum respir, să vadă dacă mă pot duce la Sanador sau mai rămân la reanimare.', a mai spus Mara Bănică la podcastul „Acasă La Măruță'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton