”Am găsit un porumbel alb, în cadă...” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor susține că soțul ei îi trimite mesaje din lumea de dincolo. Ce i-a povestit Marei Bănică la noua emisiune

 Radulescu Ruxandra
.

Mara Bănică revine la TV cu o nouă emisiune. Jurnalista Mara Bănică revine pe micile ecrane în rolul de gazdă a unui show TV, unde va avea, ca invitați, personalități importante din România. Vedeta se declară extrem de entuziasmată de acest nou proiect, despre care spune că i se potrivește perfect. Iată pe ce canal va fi difuzată noua emisiune a Marei Bănică și cine a fost prima invitată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică își pregătește revenirea pe micile ecrane. După ce a plecat de la trustul Intact, unde era invitat permanent în emisiunea lui Capatos, a semnat un contract cu PRO TV pentru show-ul „Sunt celebru scoate-mă de aici”. Acum, Mara Bănică a acceptat o nouă provocare. Ea va fi gadza show-ului „Povești de film”, în care va dialoga cu o serie de personalități din România. Emisiunea va fi difuzată pe Bollywood TV, duminica, de la ora 12:00, dar și pe canalul de YouTube „Povești de film”.

mara-banica-2mara-banica-2

Mara Bănică revine la TV cu o nouă emisiune

Mara Bănică a luat o pauză scurtă de la aparițiile TV, timp în care a pregătit un nou proiect în care va intervieva vedete și va expune momentele mai puțin cunoscute din viața personală a acestora.

„Eu mă bucur foarte tare că pot, în sfârșit, să fac o emisiune așa cum sunt eu: clară, directă, logică.. dar și sensibilă, omenoasă și empatică. «Povești de film» aș vrea să devină un fel de google al personalităților românești care contează. Nu îmi plac oamenii care vin la televizor ca să apară, ci cei care vin la televizor pentru că au ce spune. Și dacă mai știi și cum să-i întrebi, atunci e o rețetă perfectă. Telespectatorii pot urmări «Povești de film» cu Mara Bănică pe Bollywood Tv, duminică, de la ora 12.00, dar și pe canalul de YouTube «Povești de film»', a declarat jurnalista pentru Click!.

Prima invitată din emisiunea Marei Bănică este văduva lui Corneliu Vadim Tudor

Prima invitată a Marei Bănică este Doina, fosta soție a lui Corneliu Vadim Tudor. Femeia i-a fost alături „Tribunului” vreme de 30 de ani, iar în cadrul emisiunii aceasta susține că soțul ei îi trimite semne din lumea de dincolo.

„Merg prin casă și parcă simt că cineva mă urmărește. De multe ori mă întorc. Îi simt prezența. El ne ocrotește. A fost operată Jeni de apendicită. Mi-a apărut în vis foarte insistent, câteva zile la rând și am zis că ceva se va întâmpla deoarece Corneliu îmi apare tot timpul în vis. A făcut apendicită, aproape peritonită. Au operat-o și eu când am venit seara acasă, am găsit un porumbel alb în baie, în cadă. Nu știu pe unde a intrat pentru că eu am geam la baie și avea plasă.', a declarat Doina Vadim Tudor, în cadrul emisiunii „Povești de film', cu Mara Bănică, difuzată la Bollywood TV.

Ce a mărturisit văduva lui Corneliu Vadim Tudor despre ultimele zile din viața politicianului

Doina Vadim Tudor dezvăluie în emisiunea Marei Bănică „Povești de film” de pe Bollywood TV, ultimele zile din viața politicianului.

„A simțit că va muri pentru că înainte cu două zile s-a simțit rău. Eu l-am sunat pe domnul General Țintoiu. Am vorbit cu dânsul, mi-a zis să îl aduc la spital.

Nu a vrut, sub nicio formă: «Eu nu merg, lasă-mă cu doctorii ăștia». A doua zi după masă, a fost la o recepție la Ambasada Rusă, împreună cu fratele lui cel mare. De la recepție s-a dus la partid. Cei de acolo m-au sunat și mi-au spus: «Doamna Doina, el este cam livid la față, cam verde»', a spus Doina Vadim Tudor.

FOTO: Instagram YT


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton