Mara Bănică, emoții pentru fiul ei, Dima, în plină desfășurare a Evaluării Naționale: "Când am văzut că mă sună după doar 40 de minute, am crezut că l-a dat afară din examen. Zice că..."

 Oana Pantazi
.

La fel ca multe mii de părinți, în aceste zile Mara Bănică a avut azi mari emoții mari pentru fiul ei, Dima, la Evaluarea Națională. Puștiul, care este în clasa a șasea, a avut proba scrisă la limba română și și-a cam speriat mama când a sunat-o după doar 40 de minute de la începerea examenului…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică este mama unei fetițe adorabile, Donca-Maria, dar și a unui puști, Dima, care a intrat deja în adolescență, așadar pentru ea provocările sunt duble. Azi, jurnalista a avut emoții, pentru că fiul ei a avut Evaluarea Națională la limba română și, pentru că Dima este mai bun la matematică, s-a temut că motivul pentru care a ieșit mai repede din sală nu a fost unul îmbucurător…

4691546915

Mara Bănică, emoții pentru fiul ei, Dima, la Evaluarea Națională

Înainte de vacanță, copiii de gimnaziu și părinții lor au parte de o provocare imensă – Evaluarea Națională. Și cum fiul Marei Bănică este în clasa a VI-a, jurnalista a stat azi cu sufletul la gură până ce a primit vești de la fiul ei, care a dat examenul la limba română, mâine, 29 mai, urmând cel de matematică și științe ale naturii.

Dima i-a dat mari emoții mamei sale, mai ales că a ieșit din examen mai devreme, iar Mara s-a temut că acest lucru nu e de bun augur, chiar dacă fiul ei este un copil cu rezultate bune.

Citește și: Cum a slăbit Mara Bănică peste 10 kilograme în 2 luni: „E o dietă lungă. Mănânci de cât ori vrei, orice cantitate vrei. Nu face sport

Citește și: Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor: „N-am regrete, aș repeta tot ce am făcut / Ce spune despre afacerile cu Gigi Becali

„Zice că la limba română a făcut bine, dar a ieșit după doar 40 de minute din sală. Face meditații din clasa a 3-a, pentru că asta este situația cu sistemul nostru de învățământ. Este mai bun la mate decât la română, iar mie, cumva, îmi pare rău.

De altfel, știe foarte bine limba engleză, vorbește fluent, sunt mândră de el. Am avut niște emoții mari. Când am văzut că mă sună după doar 40 de minute, am crezut că l-a dat afară din examen. L-am zăpăcit azi, l-am sunat de 100 de ori”, a declarat Mara Bănică, în exclusivitate, pentru Playtech.

Ce relație are Mara Bănică cu fiul ei adolescent

Dima, fiul Marei Bănică, are 13 ani, o vârstă dificilă, așa că pentru jurnalistă nu este ușor să gestioneze lucrurile, în condițiile în care are și o fetiță de doar 2 anișori și atenția trebuie împărțită în mod egal. Drept urmare, Mara a decis să plece în vacanță într-o destinație exotică doar alături de fiul ei, ocazia perfectă de a consolida relația mamă-fiu.

„Am împărțit, cumva, copiii. O să plec doar eu cu Dima într-o vacanță, să mă relaxez, să mă trezesc la ce oră vreau. Tati o să stea cu fetița, iar eu plec cu Dima. Băiatul va alege destinația, bineînțeles, la sugestia mea, între Maldive și Seychelles.

Nu am fost în Maldive niciodată și mă bucur că pot să mă duc cu el. Este destul de mare încât să nu fiu stresată. Încerc să fie prietenul meu. Am fost mai demult să vadă piramidele și ne-am întovărășit. Eu i-am dat încredere.

Eram doi tovarăși de drum și mi se pare foarte importantă relația asta dintre noi. Îmi doresc să fim și prieteni, totodată, să aibă încredere în mine, să îmi spună orice', a mai spus Mara pentru sursa citată.

Mara Bănică îl învață pe fiul ei de 13 ani valoarea banilor

Pentru că, de-a lungul timpului, a vrut să compenseze lipsa ei din viața lui Dima cu bani și cadouri, Mara Bănică admite că fiul ei a ajuns într-un punct în care nu știe valoarea banilor și se impun măsuri în acest sens.

Invitată la podcastul moderat de Jorge, Mara Bănică a vorbit despre cum își educă cei doi copiii, în special pe fiul său, față de care, spune ea, a greșit unele lucruri în privința educației. Mara Bănică susține că i-a oferit acestuia prea mulți bani și lucruri materiale, iar acum vrea să îl pună pe el să fie responsabil și să își strângă propriii bani.

Eu vara asta vreau ca o lună sau două săptămâni să se angajeze undeva. Pentru că nu prețuiește banii, din vina mea. Nu îi prețuiește. Pentru el că e 1000 de lei, că sunt 50 de lei, el are nevoie de o sumă, nu contează cum el. Acum are bursă, dar vreau să învețe să muncească și să le știe valoarea. Aici cred că am greșit.

Lipsind de acasă foarte mult, plecând foarte mult, am zis că suplinesc prin a-i da. Mulți părinți fac greșeala asta. Nu e chiar așa. Ți-ai stricat un tricou pentru că l-ai pătat sau ai dormit cu el și îți plăcea tricoul ăla că era de la nu știu ce brand, nu îți mai iau altul. Strânge-ți bani să îți iei. Încerc, mi-e greu, dar mă abțin. A început să strângă bani. Nu îi mai dau. Are o pușculiță care nu se desface‘, a declarat Mara Bănică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton