Mara Bănică îl învață pe fiul ei de 13 ani valoarea banilor: "Nu îi mai dau, are o pușculiță care nu se desface!". Ce a schimbat în educația copiilor

 Dumba Gabriela
.

Mara Bănică și-a propus să-l învețe pe fiul ei valoarea banilor, așa că a făcut unele schimbări în educația copiilor, despre care ea crede că le va ajuta în viitor. Cu părere de rău, Mara Bănică a ajuns la concluzia că fiul ei adolescent nu prețuiește banii și de aceea și-a propus să-i găsească un loc de muncă în vacanța de vară, dar nici nu-i mai dă câți bani îi cere, fără anumite condiții.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Mara Bănică are doi copii, un băiat în vârstă de 13 ani și o fetiță de doi ani, și recunoaște că a greșit până acum în educația lui Dima. Pentru că a vrut să compenseze lipsa ei din viața băiatului cu bani și cadouri, Mara Bănică admite că fiul ei a ajuns într-un punct în care nu știe valoarea banilor și se impun măsuri în acest sens.

277757402_10227939760020553_5953489282387613151_n277757402_10227939760020553_5953489282387613151_n

Cum încearcă Mara Bănică să-l învețe pe fiul ei valoarea banilor

Invitată în cadrul podcastului moderat de Jorge, Mara Bănică a vorbit despre cum își educă cei doi copiii ai săi, în special pe fiul său, față de care, spune ea, a greșit unele lucruri în privința educației. Mara Bănică susține că i-a oferit acestuia prea mulți bani și lucruri materiale, iar acum vrea să îl pună pe el să fie responsabil și să își strângă proprii lui bani.

Eu vara asta vreau ca o lună sau două săptămâni să se angajeze undeva. Pentru că nu prețuiește banii, din vina mea. Nu îi prețuiește. Pentru el că e 1000 de lei, că sunt 50 de lei, el are nevoie de o sumă, nu contează cum el. Acum are bursă, dar vreau să învețe să muncească și să le știe valoarea. Aici cred că am greșit.

Lipsind de acasă foarte mult, plecând foarte mult, am zis că suplinesc prin a-i da. Mulți părinți fac greșeala asta. Nu e chiar așa. Ți-ai stricat un tricou pentru că l-ai pătat sau ai dormit cu el și îți plăcea tricoul ăla că era de la nu știu ce brand, nu îți mai iau altul. Strânge-ți bani să îți iei. Încerc, mi-e greu, dar mă abțin. A început să strângă bani. Nu îi mai dau. Are o pușculiță care nu se desface', a declarat Mara Bănică.

Citește și: „Nu pot să mă machiez. Am luat tot ce există…’. Ce probleme are Bianca Drăgușanu, după ce s-a ales cu o alergie severă

Citește și: Cine este Florica Boboi de la Insula de 1 milion. A câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite

Citește și: Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a împlinit trei ani. Noi imagini cu micuța: „Nu sunteți pregătiți…’

Cum a reacționat actualul ei soț, atunci când Mara Bănică i l-a prezentat pe fiul ei, Dima

Mara Bănică a dezvăluit cum a reacționat actualul ei soț, atunci când i l-a prezentat pe fiul ei, Dima. Mara a dezvăluit că băiatul îi seamănă foarte tare tatălui vitreg, lucru de care a fost surprins chiar și bărbatul, atunci când l-a cunoscut pe Dima.

Sunt identici, identici. Nu este băiatul lui biologic, dar el când l-a văzut prima data pe Dima a rămas șocat. S-a uitat așa la mine… El îl știa din poze, dar să-l vadă așa în realitate… Și m-a întrebat: „Câți ani are?”. „7!”. „Tu ești sigură că acum 7 ani jumate noi nu ne-am mai întâlnit?” ', i-a dezvăluit Mara Bănică lui Cătălin Măruță, când a fost invitată în emisiunea lui.

Deși a dorit mereu să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, jurnalista nu a ezitat niciodată să vorbească despre tatăl fetiței ei, Donca.

„Ne-am cunoscut într-un avion. Eu n-am crezut că e român, de fapt, el e român, dar nu e cetățean român. Pur și simplu, el avea un card și intra primul în avion și am intrat și eu, mergeam la Frankfurt și aveam loc lângă el și el s-a ridicat să-mi facă loc să mă așez și eu i-am zis „Thank you”, că n-am crezut că e român și el mi-a zis „You`re welcome” și după eu am început să mă joc pe telefon și la un moment dat mi s-a părut că sforăie și am zis că-l filmez să-l pun pe Facebook.

Când m-am uitat, nu el sforăia, ci alt domn din spate și am zis să-l filmez. Pe soțul meu l-a bufnit râsul și am intrat în vorbă și așa ne-am cunoscut. M-a condus la hotelul unde eram cazată și am făcut schimb de numere de telefon. M-a fascinat că fusese în studenție, avusese o bursă în China și îmi spunea că lui îi place foarte mult Asia și am avut o contrazicere că mie nu-mi plăcea.  Am început să vorbim și să fac drumuri tot mai dese pe la Frankfurt și asta a fost.', a dezăluit Mara Bănică, în cadrul emisiunii 'În oglindă'. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton