"Mă simt singură și a nimănui. Simt nevoia de iubire...". Mara Bănică, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar de ziua sa

 Dumitrache Laura
.

Mara Bănică a împlinit 48 de ani, iar cu această ocazie a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Jurnalista și-a pierdut tatăl anul trecut, în urma unei banale pneumonii. În ultima perioadă, vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. Cu ocazia zilei sale de naștere, Mara Bănică a publicat un mesaj surprinzător pe Facebook!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice familiei. Chiar și așa, Mara Bănică este activă pe rețelele de socializare, acolo unde comunică cu fanii ei.

mara mesajmara mesaj

De ziua ei de naștere, Mara Bănică a rememorat momentele frumoase petrecute alături de tatăl ei. Vedeta a suferit foarte multă după ce părintele său s-a stins din viață, iar acum jurnalista a dezvăluit că îi lipsește enorm prezența tatălui ei. Mara Bănică avea o relație apropiată cu tatăl său.

Citește și: Mara Bănică, un nou mesaj dur la adresa Oanei Roman, după scandalul cu Selly: 'Păi nu este arogantă? Părerea mea este că…'

Citește și:Cum a slăbit Mara Bănică peste 10 kilograme în 2 luni: „E o dietă lungă. Mănânci de cât ori vrei, orice cantitate vrei'. Nu face sport

Citește și:Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor: „N-am regrete, aș repeta tot ce am făcut' / Ce spune despre afacerile cu Gigi Becali

Citește și:Adrian Minune și Horia Moculescu vor cânta împreună la un eveniment cultural: „A fost decizia compozitorului. Va fi unul din momentele de vârf…”

Mara Bănică, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar de ziua sa

Mara Bănică se numără printre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. Pe 21 noiembrie, vedeta a împlinit 48 de ani, iar cu această ocazie a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Mara Bănică și-a pierdut tatăl în anul 2021, iar moartea părintelui său i-a produs o durere imensă. Deși a fost ziua ei de naștere, jurnalista a declarat că i-a lipsit foarte mult tatăl ei în această zi specială. Vedeta a postat și o imagine cu ea, de la vârsta de 3 ani, alături de un mesaj extrem de emoționant.

Asta-s eu, aveam vreo 3 ani, poza e făcută de tata, ca toate pozele mele reușite de altfel.Scriu despre tata și azi pentru că împlinesc 48 de ani, am 2 copii, pe mama și îmi lipsește tata mult. E a doua aniversare fără el, pe prima n-am conștientizat-o, tocmai se dusese. Ei, azi e mai rău decât atunci. Mă simt singură și cam a nimănui, așa.Nu-mi ziceți chestii gen „îi ai pe cei mici' ca nu-s în depresie. Simt doar nevoia de iubire ca a tatei și pe care știu că n-am cum să o mai găsesc pe lume.Și acum, bilanț. Băi copii, nu-s fericita. Aia e. Dar sunt bucuroasă ca sunt slabă!:)) Amân multe lucruri pe care vreau să le fac pentru mine și am zile în care mă simt ca la Targsor în varianta de 11 stele. „, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Mara Bănică, despre moartea tatălui său

Mara Bănică avea o relație apropiată cu tatăl său. În urmă cu doi ani, bărbatul a decedat din cauza unei pneumonii depistate mult mai târziu. Tatăl Marei s-a tratat împotriva unei răceli banale, iar starea lui s-a agravat din cauza infecției la plâmâni. Din păcate, a fost prea târziu pentru tatăl jurnalistei. La scurt timp după moartea lui, Mara Bănică a făcut câteva declarații.

„Tata a murit acum nici două luni, pe 17 (n.r.: ianuarie) sunt două luni, a murit cu patru zile înainte de ziua mea. Tata a făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și într-o săptămână s-a dus. Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine a lui frumoasă. Tata e u om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic', a mărturisit Mara Bănică. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton