Mara Bănică și Răzvan Botezatu, scandal uriaș în emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" S-a lăsat cu amenințări: "Cum te prind, te ard"

 Laciu Andreea
.

Mara Bănică și Răzvan Botezatu nu au mai ținut cont că sunt filmați și au stârnit un scandal uriaș în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV. S-a lăsat cu replici usturătoare, dar și cu amenințări în fața tuturor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Condițiile vitrege, probele de-a dreptul imposibile, toate acestea sunt suficiente ca să facă pe oricine să își piardă cumpătul. Atunci când la mijloc mai sunt și două persoane cu un caracter puternic, șansele să apară o ceartă sunt uriașe. Jurnalista și fostul prezentator de televiziune s-au „înțepat” de față cu toată lumea până au ajuns chiar și la amenințări.

mara-banica-4-1mara-banica-4-1

Mara Bănică și Răzvan Botezatu, scandal uriaș

Așa cum era de așteptat, s-au format deja niște grupuri printre concurenți. De asemenea, au ieșit la iveală și o serie de rivalități în jungla din Republica Dominicană. După ce Giani Kiriță și Cristi Mitrea au fost protagoniștii unui schimb dur de replici, a venit momentul în care Mara Bănică și Răzvan Botezatu au ajuns să își arunce cuvinte grele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Răzvan Botezatu consideră că Mara Bănică, liderul echipei, este cea care ar provoca certuri între ceilalți concurenți și care îi stârnește cu bârfa.

Citește și: Anisia Gafton și Mara Bănică, clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Au stat închise cu tarantule, șobolani și șerpi: „Băi, dar ăsta vine în gura mea?!'

Citește și: Angela Gheorghiu și iubitul mai tânăr cu 22 de ani au sărbătorit 9 ani de relație. Mesajul sopranei: „Mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată”

Citește și: Răzvan Botezatu îl atacă pe Culiță Sterp de la Survivor: „S-a combinat cu prietena fostei soții'

Citește și: Tania Popa, la un pas să facă atac de panică, în timpul unei probe, la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Singura mare problemă…”

„Să mor eu, Mara, dar tu poți să te oprești din a bârfi ca să fim o echipă? Acum mă enervez pe tine. (…) Nu așa îți susții locul aici. Înțeleg că vrei cu disperare să rămâi aici. (…) Tu nu poți să-mi spui că noi suntem o echipă. Eu îți spun sincer, cum te prind, te ard. Și cu asta basta, că-s răzbunător. (…) Vrei să-ți faci vizualizări pe spatele meu, asta vrei să faci”, a atacat-o Răzvan Botezatu pe Mara Bănică.

Nici jurnalista nu s-a lăsat mai prejos și l-a „taxat” pentru replicile dure cu unele la fel de aspre.

„Domnișoară, nu ridica tonul la mine! Ai puțin respect, că eu nu ridic tonul deja. Cu mine trebuie să vorbești frumos ca să îți vorbesc frumos, nu trebuie să-mi vorbești de sus, să fii imperativ. (…) Eu dacă plec, plec cu demnitate. (…) Ce problemă ai tu cu mine? Vezi-ți de treaba ta și vorbește frumos”, a replicat Mara Bănică, conform WOWbiz.ro.

Adela Popescu și Mara Bănică, replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Răzvan Botezatu nu este singura persoană cu care s-a „înțepat” Mara Bănică în emisiune. Concurenta i-a adresat niște replici nepotrivite chiar și prezentatoarei show-ului, Adela Popescu.

Ai o tarantulă pe mână!a atenționat-o prezentatoarea

Ce să fac, Adela Popescu? Să o mănânc?, a întrebat-o concurenta. 

Mara Bănică, eu doar te-am informat. Tu faci ce vrei!, i-a răspuns Adela. 

Am văzut-o înaintea ta!, a completat și jurnalista. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton