Mara Ciubotaru a plecat de la emisiunea Visuri la Cheie. De ce a rupt contractul cu Pro TV: "Decizia a fost în egalitate de ambele părți"

 Dumitrache Laura
.

Mara Ciubotaru nu va mai face parte din echipa Visuri la cheie. Arhitecta a renunțat la proiectul de la Pro TV, după un an și a decis să se axeze pe proiectele proprii. Vedeta a explicat care a fost, de fapt, motivul pentru a decis să se retragă din emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mara Ciubotaru a venit în echipa Visuri la cheie, de la Pro TV, în sezonul 9, în anul 2022. Cu toate astea, arhitecta și-a anuntat retragerea din proiect, declarând că a avut parte de experiențe de neuitat. Chiar și așa, Mara Ciubotaru a decis să plece din emisiune.

mara ciobotarumara ciobotaru

Visuri la cheie revine cu sezonul 10, la Pro TV, dar fără arhitecta Mara Ciubotaru. Vedeta a participat doar la filmările anului trecut și a explicat de ce a luat această decizie. De asemenea, arhitecta a dezvăluit ce proiecte are pentru viitor.

Citește și: Cum au fost surprinși Denise Rifai și Dan Bittman, împreună, la plajă, pe litoralul românesc. Relația dintre cei doi este foarte apropiată

Citește și:„Dacă mai trimiți pe cineva la mine la ușă, atât îți trebuie. Nu am cum să o conving să se împace cu tine'. Noi mesaje între Loredana, autoarea crimei din Mangalia, și iubitul tinerei ucise

Citește și:Florin Salam a ajuns de urgență la spital: „Sunt plecat din țară pentru sănătate'. Artistul a spus că returnează banii pentru concertele stabilite
Citește și:Cum s-au fotografiat Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după scandalul cu presupusa lui amantă: „Poza vorbește de la sine” / Vecinii au chemt Poliția acum două săptămâni\

Mara Ciubotaru a plecat de la emisiunea Visuri la cheie, de la Pro TV

Mara Ciubotaru a făcut parte din echipa emisiunii Visuri la cheie, în sezonul 9. Arhitecta a participat la filmările de anul trecut, dar a decis să renunțe la proiect. Vedeta a declarat că a luat decizia de a pleca de la Visuri la cheie și să se ocupe de proiectele proprii. Mara Ciubotaru a dezvăluit că experiența de la Visuri de cheie a fost una frumoasă, dar complexă.

Decizia a fost în egalitate de ambele părţi, ceea ce a făcut tranziţia să fie mult mai uşoară.Visuri la cheie are un loc special în viaţa mea profesională şi a fost punctul meu de interes pentru anul 2022. Atunci când iau parte dintr-un proiect, mă infuzez complet în el şi dau foarte mult acolo.Experienţa trăită la Visuri este una complexă, solicitantă şi am simţit că, pentru moment, a fost suficient un sezon. Mi-am dorit să reiau şi să dezvolt proiectele pe care le aveam în curs şi să încep şi unele noi, pe care le aveam de ceva timp în minte. Dar las o uşă deschisă pentru Visuri, pe care o voi deschide la momentul potrivit.', a declarat Mara Ciubotaru pentru Paginademedia.

Mara Ciubotaru: „Sunt atrasă de scris, poezie și muzică”

Mara Ciubotaru a renunțat la emisiunea Visuri la cheie, de la Pro TV și a decis să se ocupe de proiectele sale. Arhitecta s-a ocupat anul acesta de scenografia pentru Elena Gheorghe, la videoclipul celei mai recent piese ale artistei. De asemenea, Mara Ciubotaru a declarat că este atrasă de poezie și muzică.

În mare parte, aceleaşi lucruri pe care le făceam şi înainte de a filma. Poate chiar puţin mai multe: proiectele de amenajări, şantierele, drumurile au fost mereu în programul meu. Însă anul acesta am mai adăugat şi altceva. Am făcut un proiect de scenografie pentru Elena Gheorghe, la videoclipul celei mai recente piese, Ochelarii de soare.M-a bucurat genul acesta de experienţă, fiindcă este un proces dinamic şi rapid, iar creativitatea e la cote maxime.

Sper să se mai repete. Alt proiect pentru care am avut timp este un curs de song writing (scriere de cântece, n.r.), pe care l-am urmat timp de două luni, la casa de producţie SICVRIO.Sunt atrasă de scris, poezie şi muzica, iar zona de song writing le îmbină pe toate. Mi-a plăcut extrem de mult, mai ales că am avut ocazia să transformăm versurile scrise în melodii, la studio, alături de alţi scriitori şi producători. A fost un exerciţiu grozav şi e ceva ce voi explora şi continua', a mai spus Mara Ciubotaru.

Visuri la cheie, sezonul 10, revine la Pro Tv, iar Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Oana Boghiu sunt pregătiți să le prezinte telespectatori povești de viață emoționante. În noul sezon, fanii emisiunii nu o vor mai urmări pe Mara Ciubotaru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton