Marc Anthony va fi tată a șaptea oară! Soția lui, Nadia Ferreira, este însărcinată: ”Mulțumim, Doamne, pentru această imensă binecuvântare”

 Calin Maria Bianca
.

Marc Anthony va fi tată pentru a șaptea oară! Soția lui, Nadia Ferreira, este însărcinată, cu primul lor copil de când formează o relație. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii artistului, asta fiindcă nimeni nu se mai aștepta la acest lucru, ținând cont că mai are încă șașe copii, cu alte trei femei. Într-adevăr, marea lui comunitate din mediul online a fost surprinsă, astfel că secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt. Iată cum a anunțat cântărețul și partenera sa de viață că vor avea un copil împreună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Este vestea momentului! Marc Anthony va fi, în curând, tată pentru a șaptea oară. În urmă cu aproximativ două săptămâni, cântărețul și soția sa s-au căsătorit, într-o ceremonie fastuoasă la Miami, unde au participat multe vedete de la Hollywood. Ei bine, se pare că lucrurile merge pe repede înainte pentru ei, astfel că recent au anunșa venirea pe lume a unui copil.

anthony-8anthony-8

Când vine vorba despre trecutul amoros al lui Marc Anthony, știm cu toții că este unul destul de tumultuos. Artistul s-a căsătorit pe data de 28 ianuarie pentru a patra oară. De data aceasta cea pe care a ales-o să-i fie soție este mai mică decât el cu 31 de ani. În timp ce el are 54, ea are 23, însă diferența de vârstă nu pare a fi un obstacol în povestea lor de dragoste.

Citește și: Noua iubită a lui Marc Anthony seamănă cu Jennifer Lopez! Cine este și cu ce se ocupă

Citește și: Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira. Fosta Miss Universe Paraguay are doar 23 de ani

Citește și: Survivor România 2023. Trei Faimoși sunt în pericol de eliminare, iar Războinicii au noi conflicte

Citește și: „În meseria mea, căsătoriile se fac şi se desfac aiurea”. Drama neștiută a lui Gil Dobrică: a murit singur și uitat de toți, la 61 de ani

Marc Anthony va fi tată pentru a șaptea oară! Soția lui, Nadia Ferreira, este însărcinată

De Valentines's Day, marea comunitate și fanii lui Marc Anthony au avut parte de o surpriză din partea artistului. Acesta și Nadia Ferreira, cea de-a patra lui soție, au împărtășit cu fanii o fotografie cu burtica de gravidă peste care se țin de mână. Ei bine, da! Au dat vestea că vor fi părinți, însă nu și alte detalii despre sarcină, cum ar fi sexul copilului sau în câte luni este însărcinată fosta Miss Universe Paraguay.

„Cel mai frumos cadou de Valentines Day pe care l-am primit vreodată! Mulțumim, Doamne, pentru această imensă binecuvântare în viețile noastre!', au scris cei doi în dreptul imaginii pe care au distribuit-o în același timp pe conturile lor de Instagram.

Cum au reacționat fanii când au aflat că Marc Anthony o să fie tată pentru a șaptea oară la 54 de ani

Fanilor și tuturor celor care-i urmăresc pe cei îndrăgostiți pe rețelele de socializare nu le-a venit a crede ceea ce văd în fața ochilor. Nimeni nu se aștepta ca artistul să mai vrea încă un copil, la vârsta de 54 de ani. Se pare însă că minunea s-a întâmplat. Toți cei care-i îndrăgesc au luat cu asalt secțiunea comentariilor. Au ținut neapărat să-i felicite sau să le lase câte un mesaj frumos cu aflarea acestei vești.

Marc Anthony are 6 copii, cu 3 femei

Viața amoroasă a lui Marc Anthony a fost de la bun început una destul de tumultuoasă. Artistul a fost căsătorit cu trei femei, iar din rodul iubirii, au rezultat și șase copii cu acestea. Totuși, se pare că niciuna dintre cele care i-au fost partenere de viață nu a reușit să-l cucerească din toate punctele. De data aceasta însă, privind relația cu Nadia Ferreira, lucrurile pare că stau altfel. Cântărețul radiază de fericire lângă ea. De asemenea, au trecut la următorul nivel în relația lor, mai repede decât oricine s-ar fi așteptat.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton