Marcel Andrei a renunțat la job-ul de ospătar în Tenerife ca să vină la Insula Iubirii și să devină celebru! Și i-a reușit: acum are contracte de imagine și concerte tot anul

.

Marcel de la Insula Iubirii a devenit celebru peste noapte, prin replicile sale memorabile care acum sunt pe buzele tuturor telespectatorilor. Mulți s-au interesat apoi de viața lui personală, și inclusiv el a povestit prin ce a trecut atunci când era adolescent, precizând că de la 15 ani s-a întreținut de unul singur. Asta nu este tot, fiindcă mulți au fost impresionați de jobul său de ospătar în Tenerife!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Înainte de a ajunge la Insula Iubirii, în rolul de ispită masculină, Marcel Andrei sau „Maluma', așa cum s-a prezentat la marele reality show, a lucrat pe post de ospătar la un restaurant de lux din Tenerife și se lăuda cu jobul său. Ținând cont de situația lui materială și sitlul de viață pe care-l avea, din ceea ce vedem pe conturile lui de socializare, e clar că nu câștiga sume mici!

10.Marcel10.Marcel

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii se însoară anul acesta cu Armina, iubita cunoscută pe Facebook: „Ne dorim o fetiță!”

Citește și: Marcel este dezamăgit, după ce a văzut imaginile în apă cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii: „Cu mine a fost în mare a doua zi. El o plimbă și, data viitoare, tot la mine vine!'

Citește și: Cu ce se ocupă iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. Maluma de România și Armina Grigoras sunt într-o relație din luna mai

Marcel Andrei a renunțat la job-ul de ospătar în Tenerife ca să vină la Insula Iubirii și să devină celebru

Acum, Marcel de la Insula Iubirii se bucură de faimă și mare succes, după ce a apărut pe micile ecrane. Replicile lui memorabile l-au adus în atenția fanilor încă din prima ediție de la Insula Iubirii, sezonul 8, astfel că în prezent are numeroase colaborări și campanii, dar totodată și o melodie cu Jimmy Dub, care se clasează în primele locuri pe Youtube, 'Hola mami que guapa'.

Fanii spun clar că aceasta i-a fost intenția, de a deveni viral și cunoscut, mai ales prin replicile pe care le are în cadrul emisiunii. Fie că a fost așa sau nu, cert este că i-a ieșit și acum este celebru și se bucură de o viață opulentă.

Marcel de la Insula Iubirii are o vilă spectaculoasă în București

Marcel de la Insula Iubirii a trecut printr-o serie de schimbări majore de-a lungul anilor, astfel că în urmă cu 10 ani nu era tatuat aproape deloc și arăta complet diferit față de cum s-a prezentat la celebrul reality show. Marele succes nu a venit doar cu numeroase campanii și colaborări pentru Marcel de la Insula Iubiriiâ, ci și cu o vilă spectaculoasă în București.

A spus în cadrul emisiunii faptul că este stabilit în Tenerife de mai mulți ani, unde lucrează ca și chelner și barman la un restaurant de lux și deține inclusiv o vilă acolo, așa cum a declarat. Și în România are propria lui locuință, cu piscină, jacuzzi, saună, curte mare și frumos amenajată, spre surprinderea multora.

„Nu plătesc chirie. Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Am piscină, jacuzzi, saună. Aici e un view superb ca sa vezi „sumpsetul’.’, a spus Marcel de la Insula Iubirii.

Viața lui a luat o întorsătură neașteptată după participarea la Insula Iubirii. Are contracte de imagine și concerte în toată țara

Se bucură de mare succes în prezent, după replicile memorabile care au fost preluate de numeroase brand-uri celebre din România. Fără doar și poate, viața i s-a schimbat radical, mai ales după povestea de viață dureroasă pe care a avut-o și pe care nu s-a ferit să o expună pe micile ecrane, în fața a peste un milion de telespectatori. Poza cu el în uniforma de chelner este clar istorie acum, mai ales că are concerte cu Jimmy Dub până în toamnă, melodia 'Hola mami que guapa', fiind în trend.

Sunt plecat de acasă de la 15 ani. Părinții mei lucrau amândoi ca gardieni publici, dar salariul nu le mai era suficient, așa că mama mea a plecat prima, urmată de tatăl meu, iar în cele din urmă au divorțat.

De la 15 ani am rămas singur. Am tatuaje care îmi spun povestea: sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu.

Am și un tatuaj cu un soldat, deoarece am lucrat cinci ani în armată. Mi-am făcut aceste tatuaje pentru a simți că sunt aproape de familie, deși eram mereu departe', a povestit Marcel la Antena 1. 

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton