Marcel Andrei de la Insula iubirii, tandru cu iubita lui, Armina Grigoraș, în public! Cum au fost surprinși

.

Marcel Andrei de la Insula iubirii e tandru cu iubita lui, Armina Grigoraș, chiar și în public! Cei doi au fost prezenți, recent, la deschiderea unui restaurant de lux din Cosmopolis, iar noi i-am surprins în ipostaze romantice, de cuplu. Bărbatul a fost foarte atent cu iubita lui, dovadă că de îndrăgostit până peste cap. Iată ce schimbare de look și-a făcut tânăra și cum îi stă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

De ceva timp, Marcel Andrei de la Insula iubirii și-a găsit fericirea în brațele iubitei lui, Armina Grigoraș. Ei au atras privirile tuturor zilele trecute, la inaugurarea unui local de lux din complexul Cosmopolis, de la marginea Capitalei. Bărbatul nu a ezitat să fie tandru cu iubita lui în public și a fost în permanență atent la ea. Pe lângă ținutele lor elegante, tânăra a atras atenția și cu o schimbare de look.

20241017_20171320241017_201713

Citește și: Ce a povestit Marcel de la Insula Iubirii despre relația cu logodnica lui, Armina, și ce părere are despre Radu Vâlcan: 'Era totul strict. Nu era pe caterincă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei, de la Insula iubirii, și-a făcut o schimbare spectaculoasă de look: „Ce bine îți stă!'

Citește și: Val de mesaje după moartea Deliei Budeanu. Ce omagii i-au adus Dan Negru, Iuliana Marciuc și Oana Pellea: „Azi, televiziunea nici măcar n-ar mai ști ce să facă cu astfel de oameni…'

Citește și: 'Are un hop greu de trecut, pentru că va depune dosarul pentru o universitate, în Statele Unite și…' Ce a povestit Andreea Marin despre fiica ei, Violeta, și de ce are adolescenta mari emoții / EXCLUSIV

Marcel Andrei de la Insula iubirii, tandru cu iubita lui, Armina Grigoraș, în public

Armina Grigoraș, Iubita lui Marcel Andrei, și-a vopsit iar părul. Tânăra a revenit din nou la culoarea maroniu-roșcat, pe care o avea înainte. În urmă cu o lună la petrecerea VIVA de la ParkLake, Armina Grigoraș și-a făcut apariția la brațul iubitului ei și toată lumea i-a admirat pentru felul în care s-au îmbrăcat. Armina își făcuse părul brunet închis, iar acum, pentru că s-a plictisit de el, a revenit la culoarea ei de dinainte.

'Mi-am vopsit iar părul. Cred că îmi stă mult mai bine așa, cu el mai deschis. Ce aș vrea să mai încerc iar ar fi să îmi pun extensii. O să fac în curând acest lucru. Abia aștept să văd cum îmi va sta cu extensii', a declarat Armina Grigoraș, pentru viva.ro.

Marcel Andrei și Armina Grigoraș s-au îmbrăcat elegant la inaugurarea locației din Cosmopolis și au atras atenția prin ținutele lor. Bărbatul a fost atent și drăgăstos cu iubita lui. La un moment dat, Armina s-a așezat pe un scaun din fața unei biblioteci, care face parte din decor.

Marcel Andrei de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în cadrul unui podcast

În luna august, Marcel Andrei a fost invitat, împreună cu iubita sa, Armina Grigoraș, la un podcast moderat de Bursucu. În timpul discuției despre relația lor, „Maluma de România’, vizibil emoționat, a scos un inel din buzunar și i-a pus partenerei lui de viață marea întrebare.

Fără ezitare, aceasta a răspuns imediat „DA’. Anunțul a surprins pe toată lumea, mai ales având în vedere că ispita de la Insula iubirii părea, la începutul emisiunii de la Antena 1, un „bad boy’. Totuși, pe parcursul edițiilor, el a dovedit că nu este deloc așa și acum își dorește să formeze o familie fericită alături de logodnica sa.

Marcel Andrei: „Ai vrea să fii soția mea?’
Armina: „Da!’.

Cum s-au cunoscut Marcel Andrei și Armina Grigoraș

Marcel Andrei și Armina Grigoraș au vorbit despre modul în care s-au cunoscut. Cei doi au început să vorbească pe rețelele de socializare în februarie, cu câteva zile înainte ca el să plece în Thailanda pentru filmări. Atunci erau în faza de cunoaștere și nu au grăbit lucrurile, astfel că prima lor întâlnire a avut loc abia după întoarcerea lui din Thailanda.

După ce s-a întors în România, „Maluma de România’ a reluat contactul cu Armina Grigoraș, iar între ei a început o relație frumoasă de iubire.

Foto: Facebook, VIVA.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton