Marcel Ciolacu, despre relația lui Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță: "Ce înseamnă parteneră sau protejată? Există vreo poză în care sunt eu cu Sorina Docuz în postură intimă?"

 Dumba Gabriela
.

Marcel Ciolacu a vorbit, într-un interviu pentru hotnews.ro, despre relația cu Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță, despre care spune că este „normală”. De-a lungul anilor, s-a vehiculat în spațiul public ideea că ei ar fi mai mult decât simple cunoștințe sau parteneri de afaceri, însă premierul României spune că „nu are o relație intimă cu Sorina Docuz”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Premierul României a fost întrebat de HotNews.ro care este relația lui cu Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță. Povestea de iubire dintre cei doi a luat sfârșit în 2016, după 7 ani de relație și 3 ani de căsătorie. Robert Negoiță și Sorina Docuz au împreună un fiu, Cezar Vlad, în vârstă de 11 ani.

_2023_12_sorina-docuz-miss-buzau.jpeg_2023_12_sorina-docuz-miss-buzau.jpeg

Ce spune Marcel Ciolacu despre relația cu Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță

Jurnalistul Laurențiu Ungureanu, de la HotNews.ro, l-a întrebat pe Marcel Ciolacu dacă e normal ca un om de afaceri să folosească numele premierului, datorită relației cu el.

„Există dovezi pentru așa ceva?', a spus Marcel Ciolacu. Jurnalistul i-a amintit premierului investigațiile G4Media, care au arătat cum decurg afacerile cu sprijin public ale Sorinei Docuz, „apropiata lui Marcel Ciolacu'. 

„Ce înseamnă parteneră sau protejată? Există vreo poză în care sunt eu cu Sorina Docuz în postură intimă? O cunosc, e o relație normală, nu am o relație intimă cu Sorina Docuz. Există vreo companie care a spus ca eu am sunat vreodata ca eu sa intervin pentru cine? Eu ma retrag din politica dacă zice cineva asta. Dacă cineva poate să-mi aduca dovezi….

Nu am intrat în astfel de zone niciodată. În politică să nu iti fie frica de ceea ce ai facut, ci de ceea ce se poate inventa despre tine', a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a spus că din cauza carierei de politician i s-au restrâns opțiunile și că înțelege acest lucru. Susține că nu se mai vede cu oamenii de afaceri, vechi prieteni, unii din Buzău, 'pentru că asta le-ar face lor rău'. 

Marcel Ciolacu, despre mariajul său de 30 de ani

În continuarea interviului, Marcel Ciolacu a vorbit despre căsnicia sa de 30 de ani și a explicat de ce nu poartă verighetă.

„Sunt căsătorit de peste 30 de ani, nu am purtat verigheta niciodată, soția poarta. Am o familie modesta, nu are paza soția mea, fiul meu nu beneficiază de servicii de paza ale statului

Ieri am fost la fiul și fiica mea și ieșeau cu cățelul, le-am spus că merg cu ei. Mi-au spus: Nu am vrea să mergem cu tine, că e lumea rea, te superi? Mi-au spus că fac asta pentru că chiar e lumea rea și nu îi știe nimeni. Să nu credeți că mi-a picat bine. Soția mea nu a vrut să apară, nu îmi expun copiii', a mai declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Mona Nicolici povestește că a învățat „târziu și greu să comunice’ cu soțul ei, chef Cezar Munteanu: „Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că…’

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Citește și: Câți copii are Robert Negoiță. Primarul Sectorului 3 a fost căsătorit de două ori și actuala iubită i-a dăruit încă două fetițe

Cine este si ce afaceri are Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță

Robert Negoiță și Sorina Docuz s-au cunoscut în 2009, atunci când ea a câștigat titlul de Miss Buzău, reușind să-l cucerească pe politician prin frumusețea ei. Deși între ei e o diferență de 19 ani, ea având doar 18 ani în momentul în care l-a cunoscut pe edil, acest lucru nu a fost un impediment pentru ei. Așadar, aceștia s-au căsătorit în 2013, când ea avea 22 de ani.

În același an, Robert Negoiță de Sorina Docuz au devenit părinți, atunci când ea l-a adus pe lume pe fiul lor, Cezar Vlad, în vârstă de 11 ani acum, notează actualitate.net. Acesta este cel de-al treilea moștenitor al edilului. Primarul Sectorului 3 București și fosta Miss Buzău au divorțat acum opt ani, în 2016.

Sorina Docuz, despre care se spune că este prietenă apropiată a premierului Marcel Ciolacu, deține două bannere care valorează 100.000 de euro/lună, pe o clădire a Universității București, după cum a dezvăluit în august 2024 G4Media.

Societatea Construcții Erbașu SA a închiriat în 2023 firmei Best Digital Kit SRL o suprafață totală de aproximativ 950 de metri pătrați din schela fațadei unei clădiri care aparține Universității București situat pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 4-12. Construcții Erbașu câștigase, anterior, o licitație organizată de Compania Națională de Investiții pentru restaurarea acestei clădiri emblematice din centrul Capitalei, valoarea contractului fiind de circa 317 milioane lei.

Întrebat de HotNews, premierul nu a negat că o cunoaște pe Sorina Docuz, dar a spus că are doar o relație 'normală'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton