Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast: „Ai vrea să fii soția mea?”. Imagini cu inelul de logodnă

.

Marcel de la Insula Iubirii a luat pe toată lumea prin surprindere nu doar în cadrul emisiunii prin replicile sale neașteptate care au devenit imediat memorabile, ci și în viața reală. Ispita masculină trăiește de patru luni o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui, Armina Grigoraș, pe care a cerut-o în căsătorie acum, chiar în cadrul podcast-ului moderat de Bursucu. Iată primele imagini de la momentul special, dar și cu inelul de logodnă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel de la Insula Iubirii a devenit faimos peste noapte, chiar după primele ediții de la Insula Iubirii. Acum se bucură de faimă și a cunoscut succesul pe plan profesionl, însă de la finalul lunii mai a dat lovitura și pe plan amoros. Se iubește cu Armina Grigoraș, alături de care vrea să facă nunta la finalul anului, iar acum a oficializat totul și i-a demonstrat sentimentele lui printr-o cerere în căsătorie neașteptată.

WhatsApp Image 2024-08-21 at 10.21.52WhatsApp Image 2024-08-21 at 10.21.52

Citește și: Ce cadou special i-a făcut Marcel de la Insula iubirii logodnicei sale, când va avea loc nunta și ce rochie de mireasă va purta Armina Grigoraș: 'Simplă, elegantă, fără paiete… '/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, Armina Grigoraș, în costum de baie. Au fost împreună la mare, pe litoralul românesc

Citește și: Povestea de dragoste dintre Pepe și Dana Gheorghe: s-au cunoscut la un concert al artistului și au fost împreună trei ani / Motivul despărțirii: „Fără să ne certăm, fără scandaluri'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…'

Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș în cadrul unui podcast

Marcel de la Insula Iubirii a fost invitat alături de iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul podcastului moderat de Bursucu, iar dintr-o vorbă în alta, când s-a ajuns la povestea lor de iubire, vizibil emoționat, ispita masculină a scos inelul din buzunar și i-a pus marea întrebare. Fără a sta pe gânduri vreun moment, tânăra a spus imediat 'DA', tare și apăsat, demonstrând tuturor cât de frumoasă și intensă este iubirea dintre ei.

 Marcel: „Ai vrea să fii soția mea?'
Armina: „Da'

Vestea cea mare a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că Marcel de la Insula Iubirii a dat impresia la inceputul emisiunii că este un bad boy. A demonstrat pe parcursul edițiilor că nu este deloc așa, iar acum vrea să aibă o familie frumoasă alături de logodnica lui.

Cum s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și Armina Grigoraș

Tot în cadrul podcastului moderat de Bursucu, Marcel de la Insula Iubirii și Armina au povestit că s-au cunoscut pe rețelele de socializare în luna februarie, chiar înainte ca el să plece în Thailanda la filmări. Pe atunci, erau în perioada de cunoaștere și nu au grăbit lucrurile, astfel că prima întâlnire dintre ei a fost abia după ce el s-a întors din Thailanda, după terminarea filmărilor.

Am vorbit, dar nu ne-am văzut niciodată pentru că el se pregătea să meargă la Insulă. El s-a atașat foarte mult acolo, s-a atașat de femeia aceea. Eu, nici în momentul de față, nu mă uit la emisiune.', a spus Armina în cadrul podcastului menționat mai sus.

Ajuns în România, Marcel de la Insula Iubirii a reluat legătura cu Armina Grigoraș și au început o relație pe care urmează să o ducă la nivelul următor, cu o nuntă, chiat la finalul anului. În timp ce el i-a pus inelul de logodnă pe deget, ea a renunța la cariera sa din Dubai și acum este managerul lui, fiind o echipă bună atât pe plan personal, cât și profesional.

Cum va fi rochia de mireasă a iubitei lui Marcel de la Insula Iubirii: ‘Fără paiete, fără ‘brizbriz-uri’ ‘

În exclusivitate pentru Viva.ro, Armina ne-a spus cum își dorește să fie nunta ei, dar și ce tip de rochie de mireasă va îmbrăca la marele eveniment.

Marcel este un bărbat onest, romantic, cu foarte mult bun simț, este respectuos și manierat…Cum l-ați văzut la emisiune, așa este și în viața de zi cu zi. Cred că va fi un soț foarte bun. Ne vom căsători la finalul acestui an. Evenimentul va fi ceva clasic, elegant, simplu, doar cu familia și prietenii apropiați. Nu vrem spectacol, e destul spectacol în viețile noastre, Marcel fiind mereu în centrul atenției. M-am gândit, bineînțeles, și la rochia de mireasă. Voi alege o rochie simplă, elegantă, fără paiete, fără ‘brizbrizuri’. Nu sunt, în general, adepta hainelor încărcate‘, a povestit Armina Grigoraș, pentru Viva.ro.

Viitoarea soție a lui Marcel de la Insula Iubirii a menționat și că iubitul ei este un bărbat extrem de generos, un romantic incurabil, care-i face mereu surprize: ‘De curând mi-a cumpărat o brățară frumoasă, din aur, exact pe gustul meu, dar ce apreciez cel mai mult, și sunt sigură că nu mulți bărbați fac asta, Marcel îmi aduce flori în fiecare dimineață. Avem o florărie destul de aproape de noi, iar el îmi aduce zilnic câte un buchet. Am casa plină de flori.’, a mai spus tânăra.

Sursă foto: Facebook / captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton