Marcel de la Insula Iubirii i-a propus Mariei să facă un copil împreună pentru a-i demonstra sentimentele sale: „Facem dragoste, ca să te asigur că eu vreau să am ceva serios cu tine. Rămâi însărcinată din prima, din Thailanda, frumos. Eu îmi asum...”

.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată la Insula Iubirii, sezonul 8. Totul se complică din ce în ce mai tare în relațiile cuplurilor care au venit să își testeze iubirea. În timp ce Dani, iubitul Mariei, a ajuns în pat cu ispita Mădălina, Marcel i-a promis ei că vrea să fie a lui pentru tot restul vieții. Ce-i drept, încă de la începutul emisiunii, Marcel și-a canalizat afecțiunea, intențiile și sentimentele doar către Maria, însă nimeni nu se aștepta la o propunere atât de indecentă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel de la Insula Iubirii a intrat în emisiune prezentându-se drept 'Maluma de România'. A dat tuturor impresia că este un bad boy, însă pe parcurs s-a apropiat de concurenta Maria, ajungând să aibă sentimente reale și puternice pentru ea din ceea ce spune și comportamentul său. Este gelos pe oricine se apropie de ea și pentru a-i demonstra că este un bărbat serios, i-a propus să facă un copil împreună, chiar în Thailanda.

Maria-de-la-Insula-iubirii-a-renuntat-la-stilul-chulo-si-la-Marcel-si-s-a-aruncat-in-bratele-altMaria-de-la-Insula-iubirii-a-renuntat-la-stilul-chulo-si-la-Marcel-si-s-a-aruncat-in-bratele-alt

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei: 'Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să văd că…'

Citește și: Ce planuri are Marcel de la Insula Iubirii, după ce a devenit celebru prin replicile sale: 'Sunt învățat să mă mulțumesc cu o viață decentă, nu să alerg să fac milioane. Nu vreau să mă pronunț. Am rămas, momentan, în România…'. Cum arată viața lui în Tenerife

Citește și: Horia Brenciu a răbufnit după ce i-a fost anulat zborul: 'Toate planurile de azi s-au evaporat. Mă pregăteam să mă întorc acasă dar…'. Ce a făcut după această întâmplare

Citește și: Anamaria Prodan a câștigat numele Reghecampf în Instanță, deși fostul soț nu voia să mai fie asociată cu el: „Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața…'

Marcel de la Insula Iubirii i-a propus Mariei să facă un copil împreună pentru a-i demonstra sentimentele sale

Marcel de la Insula Iubrii a scos toate armele la înaintare pentru a o face pe Maria să creadă în el și să vadă că este un bărbat serios. În continuare, ea nu poate avea încredere în el, astfel că vorbește și cu ispitele Erik și Alin, ceea ce-l scoate din minți pe Marcel, care mărturisește că nu joacă vreun rol, ci chiar s-a îndrăgostit de ea.

Zi-mi și mie ce ai vorbit cu Erik. Vorbeai încet. Ce aveai de rezolvat? Ești traficant, de trebuie să vorbești așa?', o întreabă Marcel insistent pe Maria.

Ca să închei acest subiect pentru totdeauna, voi încerca să evit să mai vorbesc atât cu Erik, cât și cu tine', zice Maria.

Marcel de la Insula Iubirii nu știe ce să facă pentru a o convinge pe Maria că sentimentele lui sunt reale. Disperat în fața riscului de a o pierde pe Maria, îi promite acesteia că poate rămâne însărcinată chiar în Thailanda cu el, pentru a-i demonstra că vrea un viitor cu ea.

Nu trebuie să faci asta, să renunți la mine. Nu trebuie să renunțăm. Adică eu lupt și tu nu, nu-i așa? Jur pe viața mea, nu vreau să se termine așa. Iartă-mă, crede-mă că nu vreau să te pierd.

Dacă vrei, luăm acea pauză de 24 de ore. Facem dragoste, ca să te asigur că eu vreau să am ceva serios cu tine. Facem dragoste și rămâi însărcinată din prima, din Thailanda, frumos. Eu îmi asum', spune Marcel.

În fața acestei propuneri, Maria nu a mai știut cum să reacționeze sau ce să spună, astfel că a urmat o îmbrățișare lungă între cei doi.

Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei

Marcel de la Insula Iubirii a avut numeroase momente în care și-a arătat gelozia în fața tuturor. A spus clar că este gelos pentru faptul că Maria vorbește cu Alin, dar nu numai. Totuși, Maria nu se poate decide și petrece timp cu toți, astfel că de la dansul lasciv din club cu Marcel, a trecut la apropieri și cu Alin, tot în club, chiar sub privirile lui Maluma de România.

„De ce fugi de mine? Nu mai fugi de mine, că nu îți fac nimic! Stai cu mine, stai cu mine! Nu ți-am mai zis nimic în seara asta!, i-a zis Marcel Mariei.

„S-a îmbălsămat și ea puțin și a început să se mai activeze. Acolo mi-a plăcut! De la un anumit punct și acolo a gafat-o!, a zis ispita Marcel, la testimonialele de la Insula iubirii.

Totuși, de la episoadele de gelozie, Marcel de la Insula Iubirii a și plâns pentru Maria. Atunci când a văzut-o că suferă din cauza imaginilor cu iubitul ei de la Bonfire nu s-a putut abține șipe față i-au apărut lacrimile chiar în văzul tuturor.

„Mi s-au lăcrimat ochii… nu mi-a plăcut să văd că plânge, că suferă…’, a spus Marcel.

Reamintim însă că în prezent, după ce filmările s-au terminat, el și-a oficializat relația cu Armina Grigoraș, alături de care are numeroase planuri de viitor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton