Marcel de la Insula Iubirii se însoară anul acesta cu Armina, iubita cunoscută pe Facebook: "Ne dorim o fetiță!"

 Dumba Gabriela
.

Marcel „Maluma” de la Insula Iubirii este gata de însurătoare cu iubita cunoscută pe Facebook, în urmă cu câteva luni. Marcel de la Insula Iubirii a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a afișat pentru prima dată alături de Armina Grigoras, la finalul lunii mai. Însă acum deja fac pregătiri pentru nunta care va fi anul acesta și se visează cât mai curând părinții unei fetițe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La Insula Iubirii și-a încercat norocul la Maria și chiar vorbea cu ea despre posibilitatea unei relații în afara emisiunii, însă nu a fost să fie și la inimă i-a intrat Armina din Timișoara, pe care vrea să o ia de soție. Nimeni nu se aștepta ca Marcel de la Insula Iubirii să se îndrăgostească atât de repede de la terminarea filmărilor Insula Iubirii și nici atât să se însoare deja anul acesta.

whatsapp-image-2024-07-24-at-15.57.53whatsapp-image-2024-07-24-at-15.57.53

Marcel „Maluma” de la Insula Iubirii se însoară cu Armina și își doresc o fetiță

Armina Adelina Grigoraș, pe numele ei, iubita lui 'Maluma' de România, este și persoana care se ocupă de imaginea musculosului care a vrăjit publicul, fiindu-i manageră.

Ne-am cunoscut pe Facebook, în februarie. Ușor, ușor am început să vorbim mai multe! Formăm un cuplu din momentul în care a ieșit din emisiune, noi vorbeam de dinainte, dar nu era ceva concret.

În realitate este un bărbat foarte atent, sensibil, amuzant și foarte iubitor. Imaginile din emisiune nu mă afectează, pentru că în momentul acela nu forma o relație cu mine în totalitate (n. red.: erau în faza de cunoaștere). Nu este genul care să mintă și nu nu m-a mințit niciodată! Nu i-aș putea ierta trădarea și lipsa de respect!

⁠Familia mea îl susține, la fel și familia lui. Nu sunt deranjați de imaginile de la Insulă. Avem planuri de căsătorie, chiar recent am discutat cu familiile noastre despre acest subiect și au fost plăcut surprinși! Nunta va fi anul acesta. Încă nu am stabilit toate detaliile! Suntem încă în discuții cu familia. Dar va fi sigur în București”, a dezvăluit iubita ispitei Marcel de la Insula Iubirii pentru fanatik.ro.

Întrebată dacă ea și Marcel s-au gândit la un copil, Armina a răspuns afirmativ: „Da, curând! Mai multe nu pot zice. Fetiță ne-am dori„.

Citește și: Cum arăta Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, înainte să aibă tatuaje, mușchi și barbă. Imagini rare cu el de când era caporal, în armată

Citește și: Cum trec Andreea Ibacka și Cabral peste momentele tensionate din cuplu: „Ne spunem uneori adevăruri cam nasoale, în glumă. Prietena mea, Laura Cosoi, confirmă…’

Citește și: Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă pentru Bianca Drăgușanu: „Bărbații salivează după Bianca, toți și-ar dori-o. Între noi o fost o iubire ca o lovitură de fulger!' / El a făcut-o celebră, în 2009

Cu ce se ocupă Armina, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii

La cum se comportă cu Maria la Insula Iubirii, mulți se așteptau să fie ceva între ei și după terminarea emisiunii, însă nu a fost să fie așa. Marcel și-a găsit o iubită la fel de înaltă ca el, cu care se potrivește de minune și alături de care radiază de fericire, după cum se vede pe rețelele de socializare.

Pe pagina de Instagram a iubitei lui, Armina, apare #modelTimișoara, ceea ce duce pe mulți cu gândul că este model. Nu este de mirare la cât de bine arată și ce siluetă de invidiat are, însă totodată fanii lui Marcel au sesizat și #imobiliareDubai, semn că a intrat și în lumea afacerilor în Dubai.

Ce-i drept, Armina Grigoras chiar are o siluetă demnă de invidiat, ca a unui model, iar totodată se și fotografiază mereu ca unul, lăsându-și formele voluptoase la vedere în diferite ținute sexy sau costume de baie.

Cei doi merg mereu în vacanță, în diferite locații de lux și își trăiesc viața la cote maxime, însă nu a uitat nici de mama lui, Elena, alături de care se fotografiază des.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton