Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei: ”Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să văd că...”

 Calin Maria Bianca
.

Marcel de la Insula Iubirii a demonstrat încă de la prima ediție a celui mai fierbinte reality show de la Antena 1 faptul că are ochi doar pentru Maria. Concurenta l-a cucerit din prima clipă, astfel că el și-a îndreptat atenția doar către ea, chiar dacă are rol de ispită. A încercat să o înțeleagă și să-i arate că poate să-i ofere mai mult, astfel că imaginile în care ea plânge și suferă din cauza lui Dani, iubitul ei, l-au emoționat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel de la Insula Iubirii s-a prezentat drept 'Maluma Baby' în prima ediție și a dat impresia că este un bad boy, însă încă din primele conversații cu Maria mulți s-au convins că este un familist convins și un bărbat emotiv. Deși concurenta nu-i dă deloc semne bune privind apropierea dintre ei, el continuă să lupte ca să o cucerească, ba chiar a demonstrat că-i pasă foarte mult de ea.

marcel-andrei-ispita-de-la-insula-iubiriimarcel-andrei-ispita-de-la-insula-iubirii

Citește și: Ce cadou special i-a făcut Marcel de la Insula iubirii logodnicei sale, când va avea loc nunta și ce rochie de mireasă va purta Armina Grigoraș: 'Simplă, elegantă, fără paiete… '/ EXCLUSIV

Citește și: Maria și ispita Marcel de la Insula iubirii, atingeri fierbinți în club. S-au certat în fața camerelor, după ce concurenta a dansat cu Alin Simoiu: „A gafat-o! Ai o limită…'

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…'

Citește și: O tânără de 18 ani despre care apropiații spun că ar fi avut o relație cu șeful Poliției din Broșteni a fost găsită moartă în casă: „Ieri a turbat, după ce m-a caftit s-a dus la lucru” / Anunțul făcut de IPJ Suceava

Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei

În ultima perioadă Maria petrece tot mai mult timp alături de ispita Alin Simoiu, ceea ce pe Marcel îl deranjează foarte tare. Este vizibil acest lucru și a spus-o chiar el, însă cu toate acestea, când fetele au mers la Bonfire, s-a uitat foarte atent la ceea ce a făcut iubitul Mariei. Mai mult decât atât, atunci când a văzut-o că plânge și suferă din cauza lui i-au dat lacrimile chiar în fața tuturor și nu s-a sfiit să recunoască acest lucru.

„Mi s-au lăcrimat ochii… nu mi-a plăcut să văd că plânge, că suferă…', a spus Marcel.

Maria, rănită în dragoste, după ce a văzut imaginile în care iubitul ei, cu care formează o relație de 5 ani, a avut atingeri interzise sub pătură cu isipita Mădălina, nu s-a putut abține și a răbufnit printre lacrimi.

El așa încearcă să creadă, că nu a făcut nimic, dar imaginile vorbesc de la sine. Nu știu ce urmărește el, ce își imaginează el, ce vrea să arate', a spus Maria când a văzut imaginile cu Dani și Mădălina.

Restul ispitelor masculine, fără cuvinte când au văzut cât de afectat este Marcel

Marcel a demonstrat de-a lungul edițiilor de la Insula Iubirii că nu este deloc un bad boy, așa cum a lăsat impresia la început. Are o poveste de viață destul de dureroasă, din ceea ce a povestit pe micile ecrane, iar faptul că părinții lui au divorțai și s-a întreținut de unul singur de la 15 ani i-a oferit multe lecții importante. A spus în cadrul emisiunii că nu-și dorește să facă greșelile tatălui său și s-a numit un bărbat devotat, care ar face orice pentru partenera lui.

Acum, spre surprinderea tuturor, și-a arătat pe micile ecrane și latura emotivă, într-un moment rar de vulnerabilitate. Nu s-a ferit și a fost văzut cu lacrimi în ochi, surprinzând atât pe ceilalți participanți, cât și pe telespectatori, demonstrând astfel că sentimentele sale pentru Maria sunt mult mai profunde decât ar fi anticipat oricine.

Maria și ispita Marcel de la Insula iubirii, atingeri fierbinți în club

Marcel a scos toate „armele„ la înaintare ca să o cucerească pe Maria și de multe ori s-a revoltat când nu l-a ales pe el la date. Ei bine însă, la ultima ieșire, l-a ales, moment în care au mers în club și s-au distrat pe cinste, ba chiar au avut loc dansuri lascive și atingeri fierbinți între ei. Ispita masculină era în culmea fericirii până la un momentdat, când a văzut-o pe Maria dansând în brațele lui Alin. Fără a ezita, a răbufnit și a spus clar că a fost deranjat de gestul concurentei.

„De ce fugi de mine? Nu mai fugi de mine, că nu îți fac nimic! Stai cu mine, stai cu mine! Nu ți-am mai zis nimic în seara asta!’, i-a zis Marcel Mariei.

„S-a îmbălsămat și ea puțin și a început să se mai activeze. Acolo mi-a plăcut! De la un anumit punct și acolo a gafat-o!’, a zis ispita Marcel, la testimonialele de la Insula iubirii.

Sursă foto: Facebook / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton