Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, după ce Maria i-a spus că nu are sentimente pentru el: „Îmi vedeam viitorul prin tine. M-a durut mult. Nu am plâns în viața mea și am lăsat lacrimi pe insula asta pentru tine...”

.

Marcel de la Insula Iubirii a intrat în emisiune și s-a prezentat „Maluma Baby', dând impresia tuturor că este un bad boy. Nu a durat mult însă și s-a apropiat de concurenta Maria, căreia i-a povestit cele mai dureroase momente din viața lui, iar totodată s-a asigurat că-i oferă toată atenția lui. Dezamăgirea vine abia acum, când după numeroase clipe petrecute împreună, în care el a crezut că vor avea o frumoasă poveste de dragoste, ea s-a îndepărtat de el i i-a spus că nu împărtășesc aceleași sentimente!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În ultimele ediții, Maria l-a tot evitat pe Marcel și l-a ales pe Alin în detrimentul lui, ceea ce l-a scos din minți pe acesta. Gelos și plin de nervi deoarece concurenta petrecea tot mai mult timp cu ispita Alin, Maluma de România a vrut să aibă o discuție serioasă cu ea pentru a-i spune clar ce simte și ce se întâmplă cu ei, de fapt.

marcel-in-lacrimi-la-insula-iubirii–20-august-2024-9marcel-in-lacrimi-la-insula-iubirii–20-august-2024-9

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast: „Ai vrea să fii soția mea?'. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, Armina Grigoraș, în costum de baie. Au fost împreună la mare, pe litoralul românesc

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Pepe și Dana Gheorghe: s-au cunoscut la un concert al artistului și au fost împreună trei ani / Motivul despărțirii: „Fără să ne certăm, fără scandaluri'

Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, după ce Maria i-a spus că nu are sentimente pentru el

Maria nu a vrut să mai aștepte și să-l lase pe Marcel să își facă speranțe false, astfel că i-a dezvăluit faptul că ea nu are sentimente pentru el. Au petrecut mult timp împreună, el îi ducea micul dejun în cameră, era atent cu ea, iar concurenta la rândul ei dormea pe pieptul lui, îl lua în brațe și stăteau amândoi, astfel că ceea ce i-a spus l-a afectat foarte mult pe Marcel.

Nici nu am mai putut să vorbesc de dezamăgire', a spus Marcel. 

Ulterior, Marcel nu și-a mai putut controla emoțiile și a plâns pe umărul lui Teo, fără a mai ține cont că este în fața telespectatorilor și fanilor: Bă, fii bărbat! Se uită lumea la noi. Ține capul sus și totul o să fie bine', i-a spus Teo.  

Marcel a recunoscut că nu s-a putut abține din plâns, durerea fiind foarte mare după tot ceea ce i-a spus Maria.

Am plâns în momentul ăla. Aia am simțit. Nu am mai putut să țin durerea aia în interior', a explicat Maluma.

Marcel către Alin: 'Bravo ție. Bucură-te!'

Marcel de la Insula Iubirii nu și-a ascuns absolut deloc sentimentele, nici atunci când s-a îndrăgostit de Maria și nici când aceasta i-a spus că nu simte nimic pentru el. A fost transparent și a lăsat lucrurile să se vadă, astfel că Alin a intervenit imediat când l-a văzut că plânge, știind că este și el la mijloc.

Ești supărat pe mine?', a întrebat Alin. „Nu mai contează, frate. Bucură-te și aia e. Bravo ție. Nu am nimic împotriva ta', a venit și răspunsul lui Marcel. 

Marcel de la Insula Iubirii: 'Îmi vedeam viitorul prin tine'

Marcel de la Insula Iubirii i-a spus Mariei că avea mare încredere în ea și își vedea viitorul prin ea, urmând o serie de dezvăluiri neașteptate, chiar printre lacrimi.

Mă jur pe viața mea. Îmi vedeam viitorul prin tine și m-a durut foarte mult că te-ai dezahardat pentru o persoană care nu ți-a dat atâta atenție ca mine și a vrut doar o chestie… Nu am plâns în viața mea și am lăsat lacrimi pe insula asta pentru tine. Ce mi-ai făcut?', i-a reproșat Marcel Mariei. 

La rândul ei, după ce l-a văzut pe Marcel de la Insula Iubirii atât de afectat de ceea ce i-a spus, Maria a explicat că nu se aștepta să fie atât de atașat de ea, în mintea ei crezând că acesta își joacă rolul de ispită.

Jur că n-am crezut că o să te atașezi așa', i-a spus Maria.

Mai mult decât atât, în apărarea ei, Maria a spus că a mai trecut printr-o astfel de experiență, în care a fost sufocată, astfel că imediat după ce a văzut aceste intenții ale lui Marcel, a renunțat la a mai petrece timp cu el.

Și în fosta mea relație am fost acaparată și sufocată, fără să fiu lăsată să fiu eu însămi. A făcut și Marcel chestia asta, dar fără să vrea. El s-a îndrăgostit și nu a mai văzut nimic altceva decât Maria', a spus Maria despre motivul pentru care a smțit să se îndepărteze de Marcel. 

Maria, criticată de cei din casă: 'Ești ahtiată după atenție'

Marcel de la Insula Iubirii a impresionat pe toată lumea când a început să plângă. Nu aceasta a fost intenția lui, ci pur și simplu s-a descărcat, însă inclusiv restul ispitelor masculine au simțit să reacționeze la adresa Mariei. Romeo nu s-a abținut și i-a dat câteva replici neașteptate:

„Nu ai fost în totalitate sinceră. I-ai dat de înțeles altceva. I-ai spus de fiecare dată, dar totuși petreceai ore întregi cu el și în brațe, dormeai pe pieptul lui. Un om, care știi că e îndrăgostit de tine, orice gest pe care îl faci față de el de apropiere… Eu nu văd ce mi-a arătat el, eu văd ce am văzut aici. Ești ahtiată după atenție. Îți place atenția indferent de cine ți-o acordă', i-a spus Romeo Mariei.

Reamintim că deși aseară a plâns pe micile ecrane pentru Maria, în viața de zi cu zi, Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Mai concret, i-a pus inelul pe deget Arminei Grigoraș după 4 luni de relație.

Sursă foto: FACEBOOK / CAPTURĂ VIDEO 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton