Povestea de viață dureroasă a lui Marcel de la Insula Iubirii. A plecat de acasă de la 16 ani și a muncit în condiții grele în Scoția: "În camera unde stăteam nu aveam sobă, nu aveam căldură, nu aveam nimic. Noaptea dormeam îmbrăcat..."

 Oana Pantazi
.

Marcel de la Insula Iubirii, poveste de viață dureroasă. Azi este una dintre cele mai simpatizate ispite de la Insula Iubirii, dar pe vremuri a trăit în condiții dificile și a făcut multe sacrificii pentru a-și câștiga pâinea. Iată ce a povestit Marcel Andrei despre momentele grele din viața lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Supranumit „Maluma de România”, Marcel a câștigat un capital imens de popularitate la Insula Iubirii. Vorbele lui s-au transformat în meme-uri, iar internetul abundă de expresiile lui – 'Să vedem sumpsetul', Hola mami, que guapa', 'Stilul meu e mai chulo', 'Șai laică daimănz în dă scai' – care au devenit laitmotiv pentru discuțiile dintre internauți. Nu doar asta l-a făcut faimos, ci și empatia și omenia de care a dat dovadă, dar mai ales faptul că s-a îndrăgostit în emisiune și nu s-a sfiit să lase lacrimile să curgă de dragul Mariei. Până să ajungă aici însă, viața lui Marcel Andrei n-a fost deloc ușoară…

11

Marcel de la Insula Iubirii, poveste de viață dureroasă

Expresiile folosite de el sunt în topul căutărilor pe Google, iar meme-urile cu Marcel abundă pe internet. Unii râd de el, alții sunt răutăcioși, dar cei mai mulți l-au îndrăgit pentru sufletul lui bun și pentru naivitatea cu care își exprimă sentimentale, cert este că Marcel Andrei este în momentul de față una dintre cele mai populare persoane din social media. Puțini știu însă cum a ajuns ispita de la Insula Iubirii omul de azi… Acesta nu a avut deloc o copilărie și o adolescență ușoare, mai ales după ce părinții lui au divorțat. A plecat de acasă de la 16 ani, a lucrat o vreme în armată, apoi a mers în Scoția să muncească.

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în cadrul unui podcast: „Ai vrea să fii soția mea?’. Imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, Armina Grigoraș, în costum de baie. Au fost împreună la mare, pe litoralul românesc

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad’ alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…’

„În viața asta am mers mai mult pe destin. Mie dacă mi se face un semn de sus, să mă duc acolo, mă duc, pentru că tot ce se întâmplă e cu un rost. Am zis că, dacă armata nu e de mine, hai să mă duc acolo să încerc. Dacă și mama mea a plecat în străinătate să muncească, am avut un exemplu, că a realizat ceva în Italia', a povestit Marcel în podcastul lui Bursucu.

Odată ajuns în Scoția, bariera de limbaj avea să devină cea mai mică problemă a lui, pentru că a muncit enorm, ca ajutor de bucătar, în condiții improprii.

„În Scoția era frig, nu era ușor să îți găsești locuri de muncă, pentru că trebuia să cunoști limba engleză. Și ea nu putea să stea fără câini și a zis că se întoarce în România. Eu nu am vrut să revin în România, pentru că nu am vrut să o dezamăgesc pe mama, pe tata, familia mea. Și am rămas acolo, într-un oraș străin, într-o țară străină.

Am găsit un loc de muncă, să lucrez împreună cu niște chinezi la un takeaway. Eram singurul român la acel takeaway de chinezi. Era într-un imobil, unde în partea de sus erau apartamentele și eu lucram în partea de jos. Eram ajutor de bucătar, preparam carnea, tăiam legume, ce îmi dădeau la mână, mai făceam și curat acolo. Făceam omlete, spărgeam 7000 de ouă acolo etc.', a povestit Marcel.

„Lucrasem, la un moment dat, 17 luni fără vacanță”

Nu doar condițiile de muncă au fost grele, Marcel era cazat într-un loc unde nu avea nici măcar lucrurile elementare într-o locuință. Fără pat, fără căldură, au fost nopți în care a dormit îmbrăcat… până a reușit să-și procure cele trebuincioase.

„M-a băgat la spălat de vase, la un bufet. Cred că am spălat acolo la farfurii, cât nu a spălat tot neamul meu. Am stat într-un apartament cu 3 camere, din staff-ul personalului. Și am stat cu chinezi în casă. Eram singurul român, toți erau chinezi în staff. Am stat acolo vreo doi ani cu ei. Lucrasem, la un moment dat, 17 luni fără vacanță. Am vrut să fac bani și să muncesc. A meritat.

Eu nu plăteam chirie acolo, ci doar 10 euro pe lună să cumpărăm curent pe stick și să îl băgăm în contor. În casă eram 4-5 inși. Eu dormeam cu unul în cameră. Când am venit prima oară nu aveam pat. Am pus un dulap pe orizontală și am pus salteaua pe el. Nu aveam cearceaf, nu aveam nimic. Am stat o săptămână urât, până ce am făcut bani. Și apoi patroana a mers cu mine și am cumpărat ce aveam nevoie, de lenjerie. În camera unde stăteam nu aveam sobă, nu aveam căldură, nu aveam nimic. Aveam la duș doar o chestie electrică, ce încălzea apa. Nu aveam centrală, nimic. Noaptea dormeam îmbrăcat', a mai dezvăluit Marcel în podast.

Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, după ce Maria i-a spus că nu are sentimente pentru el

Acum este fericit și îndrăgostit, și-a cerut iubita de soție chiar în cadrul podcastului lui Bursucu, însă la Insula Iubirii a trecut prin momente grele. Oamenii de acasă l-au îndrăgit și mai mult pe Marcel după ce ispita a dat frâu sentimentelor la Insula Iubirii. Rănit de concurenta Maria, care l-a preferat pe Alin, acesta n-a mai rezistat și a plâns, lăsând să i se vadă latura sensibilă, iar acela a fost momentul în care a câștigat inimile tuturor.

Mă jur pe viața mea. Îmi vedeam viitorul prin tine și m-a durut foarte mult că te-ai dezahardat pentru o persoană care nu ți-a dat atâta atenție ca mine și a vrut doar o chestie… Nu am plâns în viața mea și am lăsat lacrimi pe insula asta pentru tine. Ce mi-ai făcut?, i-a reproșat Marcel Mariei. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton