Ce a povestit Marcel de la Insula Iubirii despre relația cu logodnica lui, Armina, și ce părere are despre Radu Vâlcan: ”Era totul strict. Nu era pe caterincă...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Marcel Andrei de la Insula Iubirii a vorbit despre relația cu iubita lui, dar și despre felul în care l-a schimbat celebritatea. Vedeta susține că Armina Grigoraș, logodnica lui, este o persoană cu coloană vertebrală și că lumea o mai taxează pe ea, în schimb pe el îl iartă dacă greșește. Citește un interviu sincer cu cei doi, în exclusivitate pentru Viva.ro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Marcel Andrei de la Insula Iubirii a vorbit despre relația cu iubita lui, dar și despre felul în care l-a schimbat celebritatea. Prezenți la VIVA! Influencers Party, îmbrăcați la patru ace, unde toată lumea întorcea capul după ei, Marcel și Armina au vorbit deschis, pentru viva.ro, despre viața și relația lor.

armina2armina2

Citește și: Povestea de viață dureroasă a lui Marcel de la Insula Iubirii. A plecat de acasă de la 16 ani și a muncit în condiții grele în Scoția: „În camera unde stăteam nu aveam sobă, nu aveam căldură, nu aveam nimic. Noaptea dormeam îmbrăcat…”

Citește și: Cum au decis Anca Țurcașiu și Andreea Samson să plece împreună la Asia Express și cum a evoluat prietenia lor, de-a lungul timpului: „Ne-am fost mereu alături la greu, avem o complicitate…” / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu a explicat de ce evită să vorbească despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Din respect pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine…” / EXCLUSIV

V-ați îmbrăcat ca niște adevărați sicilieni. Cum vă alegeți, de obicei, ținutele?

Marcel: Dacă ni s-a cerut să ne îmbrăcăm pe stilul acesta, sicilian, de ce nu? Având în vedere că maică-mea locuiește în Sardinia, și eu am învățat să iubesc Italia și moda adevărată care de acolo pornește.

Armina, am văzut pe Instagramul vostru că sunteți pasionați de modă…

Armina: Da. Practic, ne îmbrăcăm peste tot la fel, pe unde mergem. Ne cumpărăm hainele în așa fel încât să se potrivească și să ne asortăm.

Dar am văzut că sunteți nedespărțiți și mergeți împreună și când are Marcel diferite evenimente. Nu intervine monotonia în relația voastră niciodată?

Armina: Sincer, nu. Sunem mereu activi. Suntem mereu pe drumuri și nu ajungem la monotonie.

Marcel: Nu ajungem la monotonie. Tot timpul avem ceva de făcut, de umblat cu proiectele, cu concertele. Acum o să avem alt proiect, o să vină și ea cu mine, încă nu spun. La noi, nu știu de ce, dar nu e monotonie, poate pentru că avem mereu ceva de făcut și nu ne plictisim. Și dacă nu eram în stadiul acesta și mă întorceam la job-ul meu, iar ea își găsea ceva sau lucra cu mine, nu mă deranja.

Cum a fost viața lui Marcel și a Arminei cât timp au stat împreună, în Tenerife

Armina: Noi și când am stat împreună în Tenerife și el nu era faimos, pentru că nu știam cum va prinde el la public și ce va fi, nu ne-am confruntat cu monotonia. Mereu am fost activi și simpli. Ne plăcea să ieșim la mare, la plajă.

Marcel: Ne făceam de lucru și acolo. Unde locuiam eu era partea de sud, unde e tot timpul cald și făceam 5 min. de mers pe jos până la plajă. Doar coboram.

Armina: Îl așteptam când pleca de la muncă.

Marcel: Sper să fie în continuare chestia asta a noastră de vibe, să nu fie monotonie. Dar nu cred. Eu sunt tot timpul mai spontan, mai rebel așa.

Marcel: 'Eu sunt mândru de mine'

Cum este, Marcel, să vorbească toată România cu celebrele expresii care te-au făcut pe tine faimos? Să-ți auzi vorbele peste tot, în online, la toți copiii, la toți adolescenții

Marcel: Eu sunt mândru de mine, având în vedere că lumea mi-a pus o etichetă nu știu cum. Nu vreau să mă pronunț. Dar uite că am ajuns să dau vibe-ul ăsta bun în toată România și mă bucură chestia asta. Și așa voiam să fie un vibe cât mai bun în România.

Eu am venit dintr-o zonă unde e mai cald și toată lumea e prietenoasă, bună, fericită, în fiecare dimineață… Iar eu am vrut să transmit vibe-ul acesta și în România, nu doar în Tenerife unde am stat eu. Am văzut și diferența când am stat în Scoția sau în Londra, nu era toată lumea așa, lumea era mai rece. Și când am venit din Tenerife am vrut să iau vibe-ul acesta, să dau puțin și în România. Să fie curcubeul acesta în toată România.

Ce a atras-o pe Armina la Marcel: 'Se face iubit de oameni…'

Armina, dar tu de ce crezi că Marcel este atât de iubit? Că, sincer, este o persoană publică pe care toată lumea o simpatizează…

Armina: Bine, el se și face iubit de mulți oameni. Asta e firea lui, foarte prietenos, cald cu oamenii. În multe cazuri este greșit, dar în cele mai multe ocazii, i-a prins bine. Se face plăcut prin felul lui de a fi.

Ție, de exemplu, ce ți-a plăcut cel mai mult la el?

Marcel: Spune, spune. Ce ți-a plăcut?

Armina: Grea întrebare! Că era amuzant, în primul rând, și era respectuos cu femeile. Așa l-am cunoscut. Era mai atent față de restul cu care am avut tangențe. El e mai atent, respectuos. Bine, acasă ne mai ciondănim…

Marcel, despre iubita lui, Armina: 'E o fată cu coloană vertebrală'

Marcel, Armina ce personalitate are? Este o femeie mai permisivă, înțelegătoare?

Marcel: Este o fată cu coloană vertebrală și asta îmi place. Mă bucur că îmi atrage atenția când greșesc.

Spune: 'Vezi că nu e ok'. Și după aceea îmi dau seama că avea dreptate. Și nu i-am dat dreptate o dată, ci de mai multe ori. Că dacă eu n-am mai avut o relație de șapte ani de zile, știi cum e, iei pasărea aia sălbatică și o pui într-o colivie până se obișnuiește cu casa. Ușor-ușor mi-am dat drumul și ciondăneala asta ne prinde bine în relație, că dacă ar fi totul roz, poate ne-am plictisi.

Armina: Dacă ar fi totul roz, nu ar mai fi nimic special.

Ați mai ținut legătura cu cineva de la Insula Iubirii? Aveți o gașcă de prieteni?

Marcel: Am mai ținut cu câțiva băieți, cu foști colegi de-ai mei, ispite, dar în rest… nu am mai ținut legătura.

Marcel, mesaj pentru Radu Vâlcan: 'Își vede de familia lui'

Dar despre Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, ce părere ai?

Marcel: De Radu ce pot să spun? E băiat mișto, își vede de familia lui. Îmi place că e concentrat pe ceea ce vrea să facă și la emisiune la fel. Era totul strict. Nu era pe caterincă sau…poate mai puțin. Nu am ce să comentez la adresa lui, doar că e mișto! Să se țină de treaba asta că ceea ce face, face mișto. Toate cele bune îi urez.

Toată vara ați fost la spectacole, la mare și în străinătate, cu piesele tale. Care e atmosfera, cum te întâmpină fanii? Ce propuneri îți fac?

Marcel: Ce pot să spun? A fost un vibe mișto, nu mă așteptam chiar așa, dar m-am bucurat că am dat această stare peste tot. Am fost bine așteptat. Toată lumea era 'crazy', ca să spun așa. Le-am dat energia aceea frumoasă.

Marcel Andrei: 'Ne concentrăm pe proiectele de la Antena 1…'

Am văzut că ați început să aveți contracte de promovare și în online…

Marcel: Da. Avem și chestia asta. Ne concentrăm mult pe domeniul acesta, pe proiectele de la Antena 1 și, Doamne Ajută, ce o mai fi în continuare. Eu zic că nu o să îi dezamăgesc pe oamenii care mă apreciază și o să fie mișto. Sigur o să mai scot și alte perle.

Promiți?

Marcel: Cu siguranță! Credeți-mă!

'Pregătesc un colind, de Crăciun'

O să avem ceva și de Crăciun?

Armina: O colindă. Îl ajut eu să o compună acasă.

Marcel: O să îl fac din toate vorbele mele, mai pun și ceva în plus, și facem un colind frumos de Crăciun, pentru România.

Marcel, crezi că te-a schimbat puțin celebritatea?

Marcel: Nu, nu m-a schimbat cu nimic, doar cu două-trei țoale în plus. Mai 'ciulo', așa. Oricum, 'ciulo' eram și înainte.

Armina: Nici măcar cu hainele, că vine iarna și ne trebuie haine noi de iarnă. Că de unde venim noi, e un singur anotimp. Ne-a rupt iarna.

Marcel: Ne-am împotmolit. Trebuie să ne cumpărăm țoale de iarnă și alte chestii.

Marcel: 'Pe mine mă iartă lumea dacă am făcut ceva greșit!'

Armina, dar spune-ne cum vezi tu celebritatea. Sunt momente când ai vrea să nu fiți cunoscuți?

Armina: Sincer, da. Când ieșim pe afară trebuie să fim atenți la orice. Mi-ar fi plăcut să avem mai multă intimitate, dar ne descurcăm.

Marcel: La mine, dacă mă mai prinde lumea în 'offside', asta e! Nu-mi dau direct în cap! Pe ea o taxează prea mult. Pe mine mă iartă dacă am făcut ceva greșit. Oamenii sunt cu ochii pe ea! Sunt 'fierți' pe ea!

Te iau oameni necunoscuți în brațe, pe stradă? Ai avut parte și de reacții exagerate?

Marcel: Da, da. Au fost, mai ales de la copii mai mici, fete, băieți. Dar i-am înțeles. Poate eram pe grabă să fac ceva, dar dacă am văzut acel entuziasm am zis 'hai că nu oi muri dacă întârzii 10 minute'. Am făcut o fotografie, i-am dat o îmbrățișare și gata, am rezolvat situația și apoi am plecat unde aveam treabă.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton