"Vor să se îmbogățească pe spatele nostru". Marcel Pavel a refuzat să cânte la Festivalul Mamaia 2023 și s-a declarat total dezamăgit

 Dumitrache Laura
.

Marcel Pavel a refuzat să cânte pe scena Festivalului Mamaia 2023. Artistul și-a exprimat dezamăgirea față de ediția din acest a concursului muzical și a făcut dezvăluiri surprinzătoare. În urmă cu două săptămâni, pe scena Festivalului Mamaia 2023, au lipsit numeroase nume sonore din muzica ușoară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Festivalul de muzică ușoara Mamaia 2023 a avut loc în perioada 25-27 august, în Piațeta Perla din Mamaia. Spre surprinderea multora, de pe scenă au lipsit nume mari ale muzicii românești, iar printre acestea se numără și Marcel Pavel.

marcel pavel artistmarcel pavel artist

Marcel Pavel s-a declarat dezamăgit de noua ediția a Festivalului Mamaia 2023, pentru care s-au luptat două echipe de organizatori, în cadrul unei licitații de ultimă oră. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu a mai vrut să cânte pe scena Festivalului Mamaia 1012.

Citește și:Ce sacrificii a făcut soția lui Marcel Pavel pentru a fi împreună cu artistul: „A renunțat la tot pentru mine'. Sunt căsătoriți de 33 de ani

Citește și:Câți bani câștigă Marcel Pavel la o nuntă: „Am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. Mi-au trimis elicopter”

Citește și:Gabriela Cristea nu vrea să audă de împăcarea cu tatăl ei: „Este grav când oamenii apropiați încearcă să facă bani pe spinarea ta”

Citește și:Dana Marijuana nu are căldură și lumină în containerul din Vama Veche: „Nu disperăm. Trebuie să cumpărăm un încălzitor de butelie'. De ce a renunțat la viața din București

Marcel Pavel a refuzat să cânte pe scena Festivalului Mamaia 2023 și s-a declarat total dezamăgit

Marcel Pavel a lipsit anul acesta de pe scena Festivalului Mamaia 2023. Artistul s-a declarat total dezamăgit de noua ediție a festivalului și a dezvăluit motivul pentru care a refuzat să participe anul acesta. Cântărețul este de părere că Festivalul Mamaia ar fi devenit o afacere.

'Eu am fost invitat de Niki Constantinescu, dar pe urmă s-au format două tabere. Mi-a displăcut, am renunțat, au fost controverse, este totuși un lucru bun că s-a gândit cineva să mai organizeze o ediție a festivalului. Nu înțeleg însă de ce s-au ocupat de organizare cei care dețin un post de radio care n-a difuzat niciodată muzică ușoară românească. Găștile s-au împărțit în două, nu mai este respect față de Festivalul Mamaia. Păi, în loc să investești peste 500.000 de euro, într-o ediție, mai bine băgai banii în Teatrul de vară din Mamaia și-l reparai, să fie o floare, să fie mult mai frumos ca înainte. Festivalul ar trebui să fie în proprietatea statului, nu a unui consiliu județean. Am refuzat. O să cânt când o să fie de bun-simț, nu să se îmbogățească alții pe spatele nostru. A devenit o afacere'a declarat Marcel Pavel, potrivit playtech.

Marcel Pavel reia colaborarea cu Ovidiu Komornyik

Marcel Pavel reia colaborarea cu Ovidiu Komornyik , care în urmă cu 20 de ani i-a dăruit piesa  'Frumoasa mea'. Cei doi artiști sunt prieteni, iar Marcel Pavel a dezvăluit că le pregătește o surpriză fanilor, împreună cu Ovidiu Komornyik. Artistul a mers la hotelul prietenului său, la Vama Veche, și au discutat despre o nouă colaborare.

La începutul anilor 2000 și-au băgat dușmanii coada, din cauza drepturilor de autor, mă acuzau că le iau eu, pentru piesa lui Ovidiu, deși nimeni nu mi le dădea mie. Succesul îți poate fura mințile, dacă nu ești cu picioarele pe pământ. Apoi, însă, ne-am împăcat. Lui Ovidiu îi sunt dator pe viață. Eu lui și el mie, pentru că ne-am lansat împreună. La început, am fost ca siamezii, ca frații', declara Marcel Pavel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton