Marcel Pavel, anunțul despre revenirea Angelei Similea pe scenă: "Rămâne o prințesă a vremurilor de altădată. Și acum are o voce foarte bună"

 Radulescu Ruxandra
.

Marcel Pavel, anunțul despre revenirea Angelei Similea pe scena muzicii românești. Marcel Pavel și-a exprimat dezamăgirea față de cântăreții din prezent și mai ales față de absența României de la Eurovision. Artistul o susține pe Angela Similea și își dorește ca aceasta să se întoarcă în lumina reflectoarelor, considerând-o una dintre marile voci ale „generației de aur”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel, 64 de ani, este dezamăgit de noua generație de artiști, dar și de direcția pe care o urmează muzica în România. Artistul consideră că muzica ușoară din țara noastră s-ar fi „balcanizat” și că s-ar asculta prea multe manele. De asemenea, Marcel Pavel consideră benefică revenirea Angelei Similea, pe scena muzicală. Artistul, care a participal la Eurovision, în 2002, plăsându-se pe un onorabil loc 9, simte că absența României din cadrul competiției europene este un mare pas înapoi pentru țara noastră.

angela-similea-tanaraangela-similea-tanara

Marcel Pavel, anunțul despre revenirea Angelei Similea pe scena muzicii românești

Solistul Marcel Pavel și-ar dori ca Angela Similea, în vârstă de 77 de ani, să revină pe scena muzicii românești, cu atât mai mult cu cât e total nemulțumit de noua generație de artiști:

Citește și: Roxana Nemeș s-a operat de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate: „La mine era vorba despre dureri cronice’. Faimoasa de la Survivor face declarații despre copil / EXCLUSIV

Citește și: Ce regret are Dan Bittman referitor la relația cu Liliana Ștefan, mama copiilor lui: „M-a suportat până când, probabil, n-a mai putut. Noi, bărbații, uităm că o femeie are nevoie de respect…’. Cine a fost prima lui iubire / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au înțeles Oana Matache și Radu Siffredi cu celelalte cupluri de la Power Couple și cum s-a schimbat relația lor, după emisiune: „Am descoperit un partener de lungă durată și un alt fel de iubire’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Nelu Vlad, solistul de la Azur, după ce medicii i-au găsit un hematom inoperabil pe creier: „Am avut noroc că am scăpat cu viață

'Ne-am balcanizat, avem mai mult muzică orientală și manele, din abundență, a cam dispărut muzica romantică, de odinioară. Angela Similea rămâne o prințesă a vremurilor de altădată, a muzicii românești.

Nu cunosc motivul real pentru care s-a retras, are și acum o voce foarte bună. Într-adevăr, generațiile se schimbă, dar, din păcate, nu în bine. Ne ducem în zona desuetă, nonvaloarea e ridicată la rang de virtute, totul e doar la șmecherie, în muzica românească', a declarat artistul pentru Playtech știri.

Marcel Pavel, despre absența României de la Eurovision 2024

Marcel Pavel a comentat și absența României de la Eurovision 2024. Artistul, care a participat pe scena competiției în  2002, cu piesa 'Tell Me Why?', consideră că țara noastră nu a fost reprezentată de artiști de valoare, în ultimii ani.

'Dezamăgirea mea este și că nu mai participăm la Eurovision 2024. Nu sunt de vină soliștii români, nu ei sunt de vină că în ultimii ani România a avut o participare dezamăgitoare, cu artiști de valoare îndoielnică.

Acesta este, într-adevăr, un concurs de creație, dar contează enorm și solistul, și show-ul, prezența scenică, este un tot, la pachet. Faptul că nu participăm este un mare minus pentru noi, pentru că nu se mai aude de România, iar ne ascundem ca popor', a mai adăugat Marcel Pavel.

Marcel Pavel, mândru de fiul său cel mare care a împlinit 28 de ani

Marcel Pavel este tatăl a trei copii, toți fiind atrași de lumina reflectoarelor. Fiul cel mare al artistului, Robert, a împlinit 28 de ani.

'Ieri, fiul meu cel mare, Richard, a împlinit 28 de ani. Trec anii, și tu ca părinte zici: 'Vai, ce repede au trecut anii și copiii au ajuns la maturitate!'. Însă, eu mă simt încă tânăr, am fost și voi rămâne un artist rebel. Richard este un copil extraordinar, special, sensibil, a absolvit Conservatorul, are și Master, va fi profesor de pian, are mult talent pedagogic, dar și interpretativ, poate va și compune, la un moment dat.

Am terminat studioul de înregistrări, așa că și Sasha, fratelui lui, care este pasionat de muzică, va putea să facă ceea ce îi place, muzică de club. Iar fetița mea, Iuvenalia, are și ea niște laturi extraordinare, e și balerină, dar și solistă'.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton