Cum a reacționat Marcel Pavel când a aflat că Irina Loghin face două ture de Herăstrău, la 85 de ani: ”Nu m-am întâlnit niciodată cu domnia sa...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Marcel Pavel aleargă prin parc câte 8 kilometri și îi face concurență Irinei Loghin. Cum a reacționat acesta când a aflat că interpreta de muzică populară face două ture de Herăstrău. Solistul a rămas uimit că solista face mișcare deși are mai bine de 85 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel aleargă prin parc câte 8 kilometri și îi face concurență Irinei Loghin. Cum a reacționat acesta când a aflat că interpreta face două ture de Herăstrău.

Artistul a mărturisit că are un stil de viață echilibrat, are grijă la alimentație și face sport atunci când este posibil. 

fb_img_1709556335594fb_img_1709556335594

Citește și: Marele regret al lui Marcel Pavel, după 33 de ani alături de soția sa: „Ai renunțat la viitorul tău, să mă ierți că…” Sacrificiul făcut de Violeta Pavel

Citește și: Marcel Pavel, anunțul despre revenirea Angelei Similea pe scenă: „Rămâne o prințesă a vremurilor de altădată. Și acum are o voce foarte bună”

Citește și: Cum are Marius Țeicu grijă de nepoții lui, la șapte ani de când fiica sa a murit: „Aveau 7 și 10 ani când a plecat Patricia. Mă rog pentru ei în fiecare zi…' / EXCLUSIV

Citește și: Diana Enache și-a botezat fiica, în mare secret. Cine sunt nașii nepoatei lui Adrian Enache și ce invitați surpriză a avut / IMAGINI EXCLUSIVE

Marcel Pavel îi face concurență Irinei Loghin

Marcel Pavel îi face concurență colegei sale de breaslă, Irina Loghin. Solistul cu voce de aur aleargă câte 8 kilometri în parcul Herăstrău, aproape zilnic. Vedeta s-a mirat când a auzit că 'regina muzicii populare' înconjoară lacul de două ori.

'Ies în parc pentru plimbarea de 8 kilometri, aproape zilnic. Doar dacă sunt plecat la concerte lipsesc, dar în general, mă puteți vedea făcând mișcare în fiecare zi în Herăstrău. Am înțeles că și doamna Irina Loghin aleargă prin parc, dar nu m-am întâlnit niciodată cu domnia sa, până acum. Dacă e adevărat că face două ture de lac, la vârsta dumneaei, o felicit. Sportul este sănătos și te menține în formă. Eu dintotdeauna am fost un tip cu o fire sportivă. Mi-aș dori să dau jos circa 5 kilograme.', a declarat Marcel Pavel, pentru viva.ro.

Marcel Pavel vrea să își facă blefaroplastie

Marcel Pavel va suferi prima operație estetică la 64 de ani, la recomandarea medicilor. Marcel Pavel este apreciat pentru modul în care își menține forma fizica de ani de zile. Artistul a menționat adeseori că e adeptul unui stil de viață sănătos și că nu este de acord cu intervențiile estetice. Totuși, Marcel Pavel va suferi în curând o operație estetică, sfătuit fiind de medici.

„Să știți că o să îmi fac o intervenție până la urmă. Eu sunt împotriva (n.r. operațiilor estetice), dar mi-au recomandat medicii oftalmologi să fac blefaroplastie. Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord. Da. (n.r. îi taie din pleoapa de sus). Și îmi e teamă să nu rămân mirat așa. (…) O să o fac în ianuarie. O să am trei evenimente, dar să văd cum fac’, a declarat artistul, la Xtra Night Show.

Care este regretul lui Marcel Pavel

Marcel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția lui, Violeta, alături de care împărtășește bune și rele de circa 33 de ani. Originară din Rusia, fosta balerină i-a dăruit trei copii minunați și cu toții formează o familie armoniosă. Marcel Pavel consideră că soția sa a făcut un sacrificiu enorm, atunci când a ales să renunțe la carieră pentru a-i fi alături.

Am un regret în sufletul meu pentru faptul că ai renunțat la viitorul tău profesional ca noi să ne întemeiem o familie. Ești pilonul familiei și echilibrul. Eu sunt ceva adiacent. Îți mulțumesc foarte mult și să mă ierți că te-am convins să rămâi în România și să renunți la cariera ta.

Faptul că te-am cunoscut în anii aceia a fost o schimbare radicală și în viața mea. Motivul tău este mult mai întemeiat decât al meu, pentru că tu ai renunțat la viața ta… Atunci când ne-am cunoscut, erai o frumusețe, ca și acum de altfel, decât -32… atunci erai o domnișoară, o fetiță de 21 de ani. M-ai cucerit cu profesionalismul de care ai dat dovadă atunci’, i-a spus cântărețul partenerei lui de viață.

Foto: Facebook.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton