Marcel Pavel, cu emoție despre Laura Stoica, la 18 ani de la moartea artistei: "Melodiile ei sunt cântate în toate concursurile muzicale din România"

 Dumba Gabriela
.

Marcel Pavel era un apropiat al Laurei Stoica și al logodnicului ei, toboșarul Cristian Mărgescu și a vorbit cu emoție despre moștenirea muzicală lăsată de ei. Pe 9 martie 2024 se împlinesc 18 ani de când Laura Stoica și Cristian Mărgescu, au murit într-un teribil accident de mașină, însă muzica lor este încă foarte iubită și Marcel Pavel spune că melodiile artistei sunt cântate și acum în toate concursurile muzicale din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laura Stoica a fost una dintre cele mai talentate artiste și moartea ei, la doar 39 de ani, a îndoliat România, mai cu seamă că era însărcinată în trei luni și trăia cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Tragedia a fost cu atât mai mare cu cât împreună cu Laura Stoica și copilul ei nenăscut a murit și toboșarul Cristian Mărgescu, logodnicul ei.

6158967961589679

Marcel Pavel, despre Laura Stoica, la 18 ani de la moartea artistei

Marcel Pavel a vorbit despre Laura Stoica și talentul său incontestabil, afirmând că artista ocupă un loc de cinste în topul celor mai importante voci ale muzicii pop-rock din România. Și în prezent, la 18 ani de la decesul artistei, piesele Laurei Stoica, inclusiv 'Un actor grăbit', deloc ușor de interpretat, sunt prezentate de micii cântăreți, în competițiile muzicale.

'Laura Stoica a fost una dintre cele mai importante voci ale muzicii pop-rock, dar și o femeie foarte frumoasă, un artist complet. Ca artistă, jos pălăria! Melodiile ei sunt cântate în toate concursurile muzicale pentru copii, din România.

Este o piatră de încercare pentru cei care vor să devină soliști serioși, e o probă de foc, în competițiile muzicale!', a declarat Marcel Pavel pentru playtech.ro.

Marcel Pavel a fost bun prieten cu logodnicul Laurei Stoica, artistul Cristian Mărgescu, și el mort în acel tragic accident. Îl cunoștea de pe vremea când Cristian era doar un copil care tânjea să urce pe scenă, ca instrumentist:

'La Cristian, logodnicul Laurei, țineam foarte mult, eu i-am pus bețele de toboșar în mână, pentru prima oară, primele ritmuri la tobe eu i le-am arătat, și eu am fost toboșar, prin anii 80. El era pe atunci un copil. Este o mare dramă, o pierdere extraordinară, decesul lor!', a mai spus Marcel Pavel.

Citește și: Simona Halep, mesaj pentru toți cei care au susținut-o, după ce a scăpat de suspendare: „În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzații descurajante și o opoziție formidabilă, starea mea a fost ancorată în convingerea mea neclintită de a fi un sportiv curat'

Citește și: Victorie pentru Simona Halep în scandalul de dopaj! TAS i-a redus suspendarea și tenismena se poate întoarce pe teren: „Adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit'

Cum a murit Laura Stoica, acum 18 ani, într-un tragic accident de circulație

Laura Stoica a murit pe 9 martie 2006, în urmă cu 17 ani, într-un accident rutier produs pe DN 2, lângă Sinești. Laura Stoica se întorcea de la un concert susținut la Urziceni împreună cu iubitul ei, Cristian Mărgescu, toboșar.

Șoferul unei Dacii papuc a intrat pe contrasens si a lovit in plin autoturismul Renault Clio, condus de Cristian Mărgescu. Laura Stoica avea 39 de ani și era însărcinată în trei luni. Cântăreața, iubitul ei și șoferul vinovat de pe Dacie au murit pe loc.

Laura Stoica se întorcea de la un spectacol dedicat femeilor, organizat de Primăria Urziceni, la Centrul Cultural din localitate. Primăria făcuse contract cu Teatrul de Revistă din Ploiesti unde era și Laura angajată, pe lista fiind trecut inițial Daniel Iordăchioaie.

Organizatorii spun că acesta a anunțat că are un examen și nu poate ajunge la spectacol. Atunci, Teatrul a hotărât să o aducă pe Laura Stoica. Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, Nouria, a fost printre primii care au confirmat atunci tragedia”

„În momentul de pauză dintre sunetul a două telefoane, Daniel și-a dat seama că făcuse schimb cu Laura la spectacolul organizat de teatru la Urziceni. Ar fi trebuit să cânte el în seara aceea, acolo. În prima faza, nu mi s-a părut nimic special in asta.

Fiind trei capete de afiș la teatru (Laura, Nico si Daniel), făceau cu rândul și când unul nu putea ajunge, se ducea altul, urmând ca data viitoare să facă schimb. Asta se întâmplă de când lumea și pământul, exact cum fac colegii in orice alt domeniu de activitate: își țin locul unul altuia. Da, dar in seara aia se întâmplase o tragedie si de aici până la sentimentul de vinovăție n-a mai fost decat un pas”.

Medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic nici pentru Laura, care era însărcinată, și nici pentru logodnicul ei.

'Scena accidentului era incredibilă, parcă desprinsă din filme. Maşina era la câţiva zeci de metri distanţă de şosea, pe câmp, transformată într-un morman de fiare. La faţa locului au sosit, imediat, rude şi prieteni ai celor doi, care au aprins lumânări şi au rămas acolo tot timpul cât au durat cercetările de la faţa locului', declara atunci comisarul şef Sorin Goagă, şeful Poliţiei Rutiere Ialomiţa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton